Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(mammka @ 2008 08 11, 15:57)
Kepu rankovėje dažnai.Jokių skylučių nedarau,vandens nepilu.Kaip Nerytė darau  drinks_cheers.gif ,baigiant kept,praplėšiu,kad apskrustų.Niekad nebūna sausa ar pan.

Žemaitiški niam niam  4u.gif .Kaip tik norėjau daryt,bet patingėjau  blush2.gif .

Užtat prikepiau ūmėdžių karbonadų  biggrin.gif .Labai mėgstu juos,tiek karšti,tiek šalti laaabai skanūs  smile.gif .

Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip blynai  blush2.gif  lotuliukas.gif .Nuvalom,odelę nulupam,apibarstom prieskoniais(pvz.kepsniui,truputis česnako).Paliekam trumpam,kad sulčių atsirastų,tada volioju  į džiūvėsius,kiaušinį ir kepu essen.gif .Neatskirsit nuo mėsos  biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 08 11, 11:57)

Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip

thumbup.gif labai skanu,tik pas mus umedziu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 08 11, 14:57)
Kepu rankovėje dažnai.Jokių skylučių nedarau,vandens nepilu.Kaip Nerytė darau  drinks_cheers.gif ,baigiant kept,praplėšiu,kad apskrustų.Niekad nebūna sausa ar pan.

Žemaitiški niam niam  4u.gif .Kaip tik norėjau daryt,bet patingėjau  blush2.gif .

Užtat prikepiau ūmėdžių karbonadų  biggrin.gif .Labai mėgstu juos,tiek karšti,tiek šalti laaabai skanūs  smile.gif .

Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip blynai  blush2.gif  lotuliukas.gif .Nuvalom,odelę nulupam,apibarstom prieskoniais(pvz.kepsniui,truputis česnako).Paliekam trumpam,kad sulčių atsirastų,tada volioju  į džiūvėsius,kiaušinį ir kepu essen.gif .Neatskirsit nuo mėsos  biggrin.gif
user posted image

oi kaip noriu ax.gif
Atsakyti
Umedes tos tikrai skanu wub.gif thumbup.gif

del serviravimo,as manau,kad cia vieta apie tai sneketi,tik snekejo apie patiekima drinks_cheers.gif nereik nei drozinet,nei kazko mandrai,bet man irgi sekant sia tema daznai uzkliuva mirksiukas.gif ,kam fotkint bet ka ir bet kaip (pvz. isvirtos 2 sasyskos, idetos i bliudeli,anas aptaskytas nuo desreliu taukais ir keciupu,nufotkinta ir receptas su nuotrauka doh.gif 4u.gif )

o kad but i tema,noriu turbut srovei nusilenkt uz receptuka (pardon,jei sumaisiau) 4u.gif

vistiena odelese wub.gif thumbup.gif i farsa sukroviau prieskoniu,razinu,daug surio,kiausiniu,zoleliu ir ismaisius sukau i odeles,paprieskuoniuotas ir itryntas cesnaku.Kepiau 40 min.Labai labai skanu,nieks neatspejo ka valgom,ar idarytos slauneles,ar vistienos gabaleliai susukti speliojo smile.gif
Tik lekstej isserviravus nespejau nufotkint lotuliukas.gif 4u.gif

user posted image
Papildyta:
cia pagal sonatinos receptuka kepiau thumbup.gif

http://www.supermama...?...t&p=5796674

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2008 08 11, 19:32)

Sudoročiau dabar tuos suktinukus essen.gif .Tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 12:52)
Sveikos,merginos

wow bigsmile.gif parodyk savo kokia turi turbūt ne iš maximos o iš Rimi nusipirkai ne lygis maxima unsure.gif
mano visi indai iš maximos tai ką siūlai išmest ? gal padovanot man norėtum porceliana su svarovskiais? kad galėčiau čia įkelt tavo akiai priimtinas foto blink.gif jetau iš kur tokių išsišokėliu atsiranda doh.gif

sveikos mergičkos seniai jau pas jus buvau pasiiilgau wub.gif mestelkit mūsų paplepėjimu temikės nuorodą plyyze nerandu jau jūsų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 11, 16:22)
Tik dėl tokio posto, ar nebūtų galima ištrinti foto cituojant, kad ji neitų per kelis psl

QUOTE(knibždėlynė @ 2008 08 11, 16:40)
oi kaip noriu ax.gif

čia tas pats.

Patarimas. tik...

QUOTE(Lera @ 2008 08 11, 23:13)
wow  bigsmile.gif  parodyk savo kokia turi turbūt ne iš maximos o iš Rimi nusipirkai ne lygis maxima  unsure.gif 
mano visi indai iš maximos tai ką siūlai išmest ? gal padovanot man norėtum porceliana su svarovskiais? kad galėčiau čia įkelt tavo akiai priimtinas foto blink.gif jetau iš kur tokių išsišokėliu atsiranda  doh.gif 

doh.gif nugi nepradėkim per nauja ką... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 11 rugpjūčio 2008 - 22:31
Zaviuosi Grange lotuliukas.gif ...Pastatai i vieta, chi chi, visus..Shaunuole tu musu, tvarkdare..
Tai va...ish pradziu susizavejau zemaiciais (nes seniai valgiau..pasiilgus rolleyes.gif ..), bet kai pamaciau UMEDES, tai vos bilietu i Lt neuzsisakiau..Va cia tai patiekalas..Nu, bliamba, kaip noreciau, tai jolacki palacki..
Taip pat suzavejo sonatinishki blyneliai..nezinau, ar skanus, bet jau zavumelis biggrin.gif ...

Visgi, 1-a vieta atitenka UMEDEMS..nu taip noriu, nigaliu verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 12, 05:21)
Zaviuosi Grange lotuliukas.gif ...Pastatai i vieta, chi chi, visus..Shaunuole tu musu, tvarkdare..
Tai va...ish pradziu susizavejau zemaiciais (nes seniai valgiau..pasiilgus rolleyes.gif ..), bet kai pamaciau UMEDES, tai vos bilietu i Lt neuzsisakiau..Va cia tai patiekalas..Nu, bliamba, kaip noreciau, tai jolacki palacki..
Taip pat suzavejo sonatinishki blyneliai..nezinau, ar skanus, bet jau zavumelis biggrin.gif ...

Ui dėkui labai 4u.gif biggrin.gif .Gaila,kad toli,atsiūsčiau tau jau padarytų biggrin.gif .

Lera mesčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 11, 23:30)
Patarimas. tik...
doh.gif  nugi nepradėkim per nauja ką... doh.gif

ne buvo manęs per sena todėl pradėjau per nauja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 08 12, 05:21)

o kas tai yra aš kai ne lietuvę tai man čia kažkoks naujas žodis blush2.gif

QUOTE(mammka @ 2008 08 12, 10:02)

dėkuj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 12 rugpjūčio 2008 - 14:25
Ūmėdės - grybai.

O šiaip labai superiška šita tema thumbup.gif Mano dičkė, kai pamato mane ją skaitant, tuoj prilekia ir fotkes akim ryja. Ir vis klausia, kada ką skanaus pagaminsiu rolleyes.gif Žodžiu, šaunuolės visos, gaminančios ir fotkes su receptais čia įkeliančios 4u.gif
Ir dar - nors esu estetė, ir paserviruoju, ir t.t., bet tikrai nesureikšminu, iš kokios lėkštės reikės valgyt - svarbu, kad švari ir nesudužus. Pvz. kaime zacirka pati skaniausia iš metalinio dubenėlio beee.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau žuvį alaus tešloje.Kadangi skaniausia man skorpionžuvė(kuo skiriasi nuo pengasijos nelabai žinau doh.gif ) tai ją ir naudojau.
Žuvį supjaustome gabalėliais,pabarstome prieskoniais.Tešlai reikės 2 kiaušinių (jei daug žuvies tai daugiau) ,miltų,stiklinės alaus.Kiaušinių trynius išsukam su alum,beriam miltus,kol pasidarys grietinės masė.Baltymus išplakam ir atsargiai išmaišome su alaus tešla.Mirkom gabalą žuvies ir dedam į keptuvę.Gaunasi traški iš išorės ir minkšta viduj mirksiukas.gif .

Daržovių troškinį dariau iš visko ką turėjau.Svogūnai,morkos,paprika,pomidorai,cukinija,bazilikas,prieskoniai ir lašas tomatų padažo.
Į vakarykštį patiekalą panašu
user posted image
Atsakyti