QUOTE(mammka @ 2008 08 11, 15:57)
Kepu rankovėje dažnai.Jokių skylučių nedarau,vandens nepilu.Kaip Nerytė darau ,baigiant kept,praplėšiu,kad apskrustų.Niekad nebūna sausa ar pan.
Žemaitiški niam niam .Kaip tik norėjau daryt,bet patingėjau .
Užtat prikepiau ūmėdžių karbonadų .Labai mėgstu juos,tiek karšti,tiek šalti laaabai skanūs .
Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip blynai .Nuvalom,odelę nulupam,apibarstom prieskoniais(pvz.kepsniui,truputis česnako).Paliekam trumpam,kad sulčių atsirastų,tada volioju į džiūvėsius,kiaušinį ir kepu .Neatskirsit nuo mėsos
Žemaitiški niam niam .Kaip tik norėjau daryt,bet patingėjau .
Užtat prikepiau ūmėdžių karbonadų .Labai mėgstu juos,tiek karšti,tiek šalti laaabai skanūs .
Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip blynai .Nuvalom,odelę nulupam,apibarstom prieskoniais(pvz.kepsniui,truputis česnako).Paliekam trumpam,kad sulčių atsirastų,tada volioju į džiūvėsius,kiaušinį ir kepu .Neatskirsit nuo mėsos