Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 15:03)
pyktis -pats blogiausias įrankis:)smile.gif

Kas suprato,ką norėjau pasakyti- to man ir užteks:)

O kitoms pailinkėsiu ir toliau nesijaudinti dėl mano paminėtų dalykų , juk kiekvienas turim teisę savo nuomonei .

p.s. nesu nei aukštuomenė, nei krikštolus naudoju, tiesiog man gražu,kai naudojami kokybiški indai, stalo įrankiai ,tik tiek
sorry,jei kažkas ne taip suprato drinks_cheers.gif

manau visos suprato labai gerai...
taip pat galvoju, kad visom svarbu kaip stalas atrodo ir kokie tie indai, bet nereikia čia taip akcentuoti pigi lėkštė, gal kažkas ir negali tos brangios nusipirkti, kam čia tą akcentuoti, nepatinka nežiūrėkit ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 11:52)

Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje mirksiukas.gif

Palaukit, o ar ne kiniečiai porceliana isrado? Taigi kinietiškas porcelianas labiausiai vertinamas pasaulyje, tai ko gi jis musu seimininkem per prastas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 08 08, 15:23)
tai taip, tai vat del to ir noriu pamatyt, is kokiu leksciu ji pati valgo  mirksiukas.gif

pala, tuoj ištrauks lėkštes dekoruotas swarowskiais blink.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jau gal pakaks oftopiku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 08 08, 15:51)
jau gal pakaks oftopiku?  g.gif

drinks_cheers.gif kaip tik norėjau pasakyt doh.gif .Kiekvienam savo ta nuomonė.Mačiau vienkartinėse lėkštėse ir laaabai patiko tongue.gif .

Šiandien gaminau višitenos sparnelius su ryžiais.Patys skaniausi ryžiai man tokie essen.gif .
Sparnelius pamarinuojam(prieskoniai,sojos padažas,česnako skiltelė) .Ryžius paverdam,į juos sudedam kepintą svogūną,tarkuotas kepintas morkas.Sukrečiam i didelį indą,įpilam šiek tiek bulijono,apdedam sparneliais ir kepam orkaitėj bigsmile.gif
Ryžiai jau tokie skanučiai gaunasi niam niam...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 08 rugpjūčio 2008 - 14:59
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 15:03)
pyktis -pats blogiausias įrankis:)smile.gif

Kas suprato,ką norėjau pasakyti- to man ir užteks:)

O kitoms pailinkėsiu ir toliau nesijaudinti dėl mano paminėtų dalykų , juk kiekvienas turim teisę savo nuomonei .

p.s. nesu nei aukštuomenė, nei krikštolus naudoju, tiesiog man gražu,kai naudojami kokybiški indai, stalo įrankiai ,tik tiek
sorry,jei kažkas ne taip suprato drinks_cheers.gif

Man irgi patinka kokybė,bet tikrai neturiu jokios teisės mokyti ir reikalauti kas kaip ir iš ko turi valgyti ax.gif
Nepyk,deja turiu nuvilti,likai čia visiškai nesuprasta rolleyes.gif O pykti nieks nepyksta,paprasčiausiai tu čia ne vietoj pasireiškei mirksiukas.gif

Pertraukėlę padarėm tarp skaniųjų patiekaliukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mammka @ 2008 08 08, 15:53)
Šiandien gaminau višitenos sparnelius su ryžiais.Patys skaniausi ryžiai man tokie essen.gif .
Sparnelius pamarinuojam(prieskoniai,sojos padažas,česnako skiltelė) .Ryžius paverdam,į juos sudedam kepintą svogūną,tarkuotas kepintas morkas.Sukrečiam i didelį indą,įpilam šiek tiek bulijono,apdedam sparneliais ir kepam orkaitėj  bigsmile.gif
Ryžiai jau tokie skanučiai gaunasi niam niam...

Skaniai skamba bigsmile.gif
O tai ryžių nereikia visai išvirti ar kaip g.gif bet reikia kad jau visą vandenį jie sugertų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritulka3: 08 rugpjūčio 2008 - 15:00
QUOTE(ritulka3 @ 2008 08 08, 16:03)
Skaniai skamba bigsmile.gif
O tai ryžių nereikia visai išvirti ar kaip g.gif bet reikia kad jau visą vandenį jie sugertų g.gif

Na,aš paverdu juos gal 15min.Būna jau gan geri.(vanduo gali likt,nepakenks)O po to dar bulijono įpilu.Nes kiek pilsi tiek sugeria doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 08 rugpjūčio 2008 - 15:11
Nesupykit panos del pastabos ryskiai matosi , kad cia moteru forumas biggrin.gif Viena issake savo nuomone, ir , kad prasides banga, tiklsiau sniego lavina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2008 08 08, 16:39)
Nesupykit panos del pastabos ryskiai matosi , kad cia moteru forumas biggrin.gif Viena issake savo nuomone, ir , kad prasides banga, tiklsiau sniego lavina biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Na taip,juk čia moteryčių forumas ir yra flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 08 08, 12:14)
voveruškos kitaipsmile.gif

labai skanu.  wub.gif
user posted image

mmmm, kaip tik voveraiciu turiu, butinai isbandysiu sita receptuka bigsmile.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai mano skanusis patiekalas essen.gif Virtu bulviu blyneliai su padazu. skanumelis thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2008 08 08, 17:39)

QUOTE(ritulka3 @ 2008 08 08, 17:51)
drinks_cheers.gif
Na taip,juk čia moteryčių forumas ir yra  flirt.gif

Jūs matyt nematėt, kas vyrų forumuose dedasi lotuliukas.gif čia dar gražiai mergaitės pasikalba mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti