Sveikos,merginos
Žaviuosi jūsų kulinariniais sugebėjimais ir tikrai esu kai ką pati išbandžiusi .
Tikiuosi labai nesupyksite ant manęs, jei keletą mano nuomone svarbių dalykų pastebėsiu :
Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje
Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.
Su dižiausia pagarba
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 12:52)
Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje
Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.
Su dižiausia pagarba
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium
Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.
Su dižiausia pagarba
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium
Sutinku,kad tvarkingas serviravimas priduoda grožio ,bet tikrai nekiekviena paprasta šeimininkė įperka itališkus servizus ir nekiekviena puiki kulinarė turi gabumų ir laiko užsiimt serviravimais pagal visus reikalavimus
Liuksus su tavim, juk tema tai ne apie indus ar serviravima as kai cia ilendu tai jusu patiekaliukai uzgozia bet kokius indus del manes mergytes tai kad ir is keptuviu ar puodu galit fotkint, juk vien tam kad parodyt savo sedevra tai neimsiu sventisku leksciu tai va galiu patart jums iseiti, jamam bet kokia lekste ir joje taip papuosiam patiekala kad nesimatytu kokia ten lekste
QUOTE(ritulka3 @ 2008 08 08, 14:44)
Sutinku,kad tvarkingas serviravimas priduoda grožio ,bet tikrai nekiekviena paprasta šeimininkė įperka itališkus servizus ir nekiekviena puiki kulinarė turi gabumų ir laiko užsiimt serviravimais pagal visus reikalavimus
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 12:52)
Sveikos,merginos
Žaviuosi jūsų kulinariniais sugebėjimais ir tikrai esu kai ką pati išbandžiusi .
Tikiuosi labai nesupyksite ant manęs, jei keletą mano nuomone svarbių dalykų pastebėsiu :
Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje
Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.
Su dižiausia pagarba
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium
Žaviuosi jūsų kulinariniais sugebėjimais ir tikrai esu kai ką pati išbandžiusi .
Tikiuosi labai nesupyksite ant manęs, jei keletą mano nuomone svarbių dalykų pastebėsiu :
Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje
Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.
Su dižiausia pagarba
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium
Ko gero ne aš viena, norečiau pamatyti Jūsų paserviruotą lėkštę. Laukiam
QUOTE(sandrucka @ 2008 08 08, 14:54)
Ko gero ne aš viena, norečiau pamatyti Jūsų paserviruotą lėkštę. Laukiam
matai, ne serviravime esmė, lėkštės per prastos
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 13:52)
Sveikos,merginos
Žaviuosi jūsų kulinariniais sugebėjimais ir tikrai esu kai ką pati išbandžiusi .
Tikiuosi labai nesupyksite ant manęs, jei keletą mano nuomone svarbių dalykų pastebėsiu :
Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje
Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.
Su dižiausia pagarba
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium
Žaviuosi jūsų kulinariniais sugebėjimais ir tikrai esu kai ką pati išbandžiusi .
Tikiuosi labai nesupyksite ant manęs, jei keletą mano nuomone svarbių dalykų pastebėsiu :
Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje
Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.
Su dižiausia pagarba
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium
O man gaila tokiu zmoniu kurie neturi ka veikt, kaip tik vaiksciot po Maxsimos leksciu skyriu ir ziuret i pigias lekstes , o po to ateiti cia ir rasyti nesamones...
Cia dalinasi savo receptukais ir rodo ka padare skanaus paprastos moterytes, namu seimininkes, kurioms nera kada paprasta diena serviruoti stalu, ir derkaliotis visaip, ar nerangiems maziams duoti valgyti is prabangiu servisu...
pyktis -pats blogiausias įrankis:)
Kas suprato,ką norėjau pasakyti- to man ir užteks:)
O kitoms pailinkėsiu ir toliau nesijaudinti dėl mano paminėtų dalykų , juk kiekvienas turim teisę savo nuomonei .
p.s. nesu nei aukštuomenė, nei krikštolus naudoju, tiesiog man gražu,kai naudojami kokybiški indai, stalo įrankiai ,tik tiek
sorry,jei kažkas ne taip suprato
Kas suprato,ką norėjau pasakyti- to man ir užteks:)
O kitoms pailinkėsiu ir toliau nesijaudinti dėl mano paminėtų dalykų , juk kiekvienas turim teisę savo nuomonei .
p.s. nesu nei aukštuomenė, nei krikštolus naudoju, tiesiog man gražu,kai naudojami kokybiški indai, stalo įrankiai ,tik tiek
sorry,jei kažkas ne taip suprato
cia aisku kaip kam patinka tas i tokia ir deda. Svarbu , kad pamatome daug graziu patiekaliuku. Pati megstu patiekala pateikti grazioje leksteje, bet kai ziuriu i jusu patiekalus tikrai negalvoju apie lekstes Bet is dalies sutinku, kad kaip pateikiama irgi svarbu. Skaniuosiu mociutes cepelinus visada valgome is moliniu lietuviu liaudies ornamentais margintu indu(pasijunti kaip tikram kaime), tai atrodo, kad vien tai dar skonio prideda
QUOTE(Liuksus @ 2008 08 08, 14:57)
matai, ne serviravime esmė, lėkštės per prastos
tai taip, tai vat del to ir noriu pamatyt, is kokiu leksciu ji pati valgo