Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

Sveikos,merginos

Žaviuosi jūsų kulinariniais sugebėjimais ir tikrai esu kai ką pati išbandžiusi .

Tikiuosi labai nesupyksite ant manęs, jei keletą mano nuomone svarbių dalykų pastebėsiu :

Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje mirksiukas.gif

Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.

Su dižiausia pagarba 4u.gif
Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
nuo šiol mergaitės dėkit tik į porcelianą, krištolą, sidabrą, nes pasak magnolijos2 prasti čia indai pas jus cool.gif , ką padarysi lotuliukas.gif , aukštuomenė sm renkasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 12:52)
Bet koks pats skaniausias patiekalas praranda savo vertę, jeigu jis yra sudėtas pigioje kinietiškoje Maximos lėkštėje mirksiukas.gif

Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms  pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.

Praktiškai pabuvau Mantu Petruškevičium  biggrin.gif  biggrin.gif

swoon.gif
Sutinku,kad tvarkingas serviravimas priduoda grožio ,bet tikrai nekiekviena paprasta šeimininkė įperka itališkus servizus doh.gif doh.gif ir nekiekviena puiki kulinarė turi gabumų ir laiko užsiimt serviravimais pagal visus reikalavimus doh.gif
Atsakyti
Liuksus drinks_cheers.gif su tavim, juk tema tai ne apie indus ar serviravima mirksiukas.gif as kai cia ilendu tai jusu patiekaliukai uzgozia bet kokius indus blush2.gif del manes mergytes tai kad ir is keptuviu ar puodu galit fotkint, juk vien tam kad parodyt savo sedevra tai neimsiu sventisku leksciu doh.gif tai va galiu patart jums iseiti, jamam bet kokia lekste ir joje taip papuosiam patiekala kad nesimatytu kokia ten lekste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2008 08 08, 14:44)
swoon.gif
Sutinku,kad tvarkingas serviravimas priduoda grožio ,bet tikrai nekiekviena paprasta šeimininkė įperka itališkus servizus doh.gif  doh.gif ir nekiekviena puiki kulinarė turi gabumų ir laiko užsiimt serviravimais pagal visus reikalavimus doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 12:52)
Sveikos,merginos

Žaviuosi jūsų kulinariniais sugebėjimais ir tikrai esu kai ką pati išbandžiusi .

Tikiuosi labai nesupyksite ant manęs, jei keletą mano nuomone svarbių dalykų pastebėsiu :

Aš palinkėsiu jums kaip puikioms šeimininkėms  pagalvoti ir apie serviravimą ir stalo įrankius, lėkštes. Visa tai taip pat įtakoja mūsų valgymo kultūrą.

Ko gero ne aš viena, norečiau pamatyti Jūsų paserviruotą lėkštę. Laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 08 08, 14:54)
Ko gero ne aš viena, norečiau pamatyti Jūsų paserviruotą lėkštę. Laukiam  mirksiukas.gif

matai, ne serviravime esmė, lėkštės per prastos g.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolijos2 @ 2008 08 08, 13:52)
Sveikos,merginos

doh.gif doh.gif doh.gif
O man gaila tokiu zmoniu kurie neturi ka veikt, kaip tik vaiksciot po Maxsimos leksciu skyriu ir ziuret i pigias lekstes doh.gif , o po to ateiti cia ir rasyti nesamones...
Cia dalinasi savo receptukais ir rodo ka padare skanaus paprastos moterytes, namu seimininkes, kurioms nera kada paprasta diena serviruoti stalu, ir derkaliotis visaip, ar nerangiems maziams duoti valgyti is prabangiu servisu... doh.gif
Atsakyti
pyktis -pats blogiausias įrankis:)smile.gif

Kas suprato,ką norėjau pasakyti- to man ir užteks:)

O kitoms pailinkėsiu ir toliau nesijaudinti dėl mano paminėtų dalykų , juk kiekvienas turim teisę savo nuomonei .

p.s. nesu nei aukštuomenė, nei krikštolus naudoju, tiesiog man gražu,kai naudojami kokybiški indai, stalo įrankiai ,tik tiek
sorry,jei kažkas ne taip suprato drinks_cheers.gif

Atsakyti
o man tai tikrai svarbu i kokia lekste patiekta rolleyes.gif kokia, ne ta prasme, kad brangia/pigia, o kad maistukas joje graziai isikomponuotu... blush2.gif
nors isivaizduoju pas mociute kokia, krosnyje kepta kugeli ar kita jos sedevra suvalgyciau ir is metalinio bliuduko wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 08 rugpjūčio 2008 - 14:08
cia aisku kaip kam patinka tas i tokia ir deda. Svarbu , kad pamatome daug graziu patiekaliuku. Pati megstu patiekala pateikti grazioje leksteje, bet kai ziuriu i jusu patiekalus tikrai negalvoju apie lekstes biggrin.gif Bet is dalies sutinku, kad kaip pateikiama irgi svarbu. Skaniuosiu mociutes cepelinus visada valgome is moliniu lietuviu liaudies ornamentais margintu indu(pasijunti kaip tikram kaime), tai atrodo, kad vien tai dar skonio prideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2008 08 08, 14:57)
matai, ne serviravime esmė, lėkštės per prastos g.gif

tai taip, tai vat del to ir noriu pamatyt, is kokiu leksciu ji pati valgo mirksiukas.gif
Atsakyti