Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

nera pas tave sazines..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 07, 19:06)
nera pas tave sazines..

hihihi.gif kas prabilo... o kai pati nededi nededi, o po to toki kai pridedi tai soko doze gaunu unsure.gif
Atsakyti
Kai ilendi cia alkana-as, tai atrodo, kad visi sazines neturi... doh.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Merginos turiu Jums visoms klausima... blush2.gif
Koki darba dirbate ir kiek valandu i diena? Klasimas kilo del to, kad pridedat tokiu gerybiu, kad man atrodo visa diena tureciau sedet virtuvej prie puodu. Kada randat laiko kulinarinems gerybems? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos kulinarės mirksiukas.gif
Vakar kepiau kūgelį su rukytom dešrelem ax.gif
Tarkuotos bulvės,kiaušas,druska,svogūnas,rukytos dešrelės.Viska sumaišau ir kepiau čenakinėse ax.gif
Sorry, nuotrauka nekokia,nes su telefonu daryta blush2.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 08 07, 20:30)
Koki darba dirbate ir kiek valandu i diena? Klasimas kilo del to, kad pridedat tokiu gerybiu, kad man atrodo visa diena tureciau sedet virtuvej prie puodu. Kada randat laiko kulinarinems gerybems?  blush2.gif  ax.gif

turiu prisipazinti nedirbu, tik namie sedziu ir vaika auginu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 08 07, 21:56)
turiu prisipazinti nedirbu, tik namie sedziu ir vaika auginu blush2.gif  biggrin.gif

o su vaiku "sėdėjimas "ne darbas blink.gif , dar ir koks geriau dirbčiau, nes per dieną einu einu ir einu, doh.gif jei sėdi su vaiku namie ir dar pasidarai darbų tai esi šaunuolė mirksiukas.gif , aš irgi darau bet nefotkinau paskutinėm dienom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulka3 @ 2008 08 07, 20:47)
Sveikos kulinarės  mirksiukas.gif
Vakar kepiau kūgelį su rukytom dešrelem ax.gif
Tarkuotos bulvės,kiaušas,druska,svogūnas,rukytos dešrelės.Viska sumaišau ir kepiau čenakinėse ax.gif

pas mane siandein bus kugelis cenakinese rolleyes.gif ax.gif

as irgi nedirbu, namie klecka auginu ax.gif
Atsakyti
Turiu pritarti Naktibaldai... vaiko auginimas DIDELIS darbas drinks_cheers.gif Taigi reikia sakyti dirbu namuose, auginu maziuka savo mirksiukas.gif 4u.gif

P.S. Su tarptautine orgazmo diena... orgazminkit ir bukit paorgazmintos ax.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nu kiek čia skanumynų pridėta thumbup.gif essen.gif 4u.gif doh.gif
Reiks ir man savo kada įdėt, nes dabar fotikas biškį sugedo rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
voveruškos kitaipsmile.gif

litras svieziu voveraiciu
vistienos krutineles file
didelis svogunas
pora saukstu grietines
apie 100ml grietineles
200gr karsto rukymo kumpio
krapu
keletas svoguno laisku
druskos, pipiru, lauro lapelis
siek tiek vistienos prieskoniu

is eiles i keptuve dedu svoguna, kai apkepa, isprieskoniuota vistiena (pjausau plonomis plokstelemis, ne gabaliukais),kumpi, , tada voveraites,svoguno laiskus, grietinele, grietine, duska, pipirus, krapus.
labai skanu. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 08 rugpjūčio 2008 - 11:15
QUOTE(une @ 2008 08 08, 11:14)

labai skanu.  wub.gif

rolleyes.gif tikiu, kad labai skanu.... mmmmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 08 08, 11:14)

sekantis bus bandymas... nes keksiukai tai wub.gif