na merginos jus cia ir prigaminot o as tai kazko labai aptingau paskutiniu metu Tikriausiai oras veikia
QUOTE(Srove @ 2008 07 18, 19:35)
Dar viena su negalia Gausi ignore uzsideti
Greitu laiku dingsiu, ziurek, kad pasveiktum, kol grysiu
Greitu laiku dingsiu, ziurek, kad pasveiktum, kol grysiu
Vaje vaje ,nors ir paedziau ale tiek vel visko uzmaciau,gyvenciau arciau eiciau i svecius Ir cepelinukai ir vedarai ir sumustinukai,ir dar cukinijos idarytos ir dar visko,nu duodat,tik diena nepasirodyk,o dar Martinis...ech nenervinkit jus cia manes!!!
mano vakariene Vistienos krutinele su grybukais ir kario padazu.
Kubiukais pjaustyta krutinele(tokia perku ) pakepinti,sudeti viena dideli svoguna,pakepinti,tada ideti bet kokiu saldytu(arba svieziu) darzovikiu,indeli konservuotu grybuku,uzpilti grietinele,ideti sauksteli kario milteliu,turmeriko,salavijo lapeliu(galima ir nedeti,bet as megstu),prieskoniu ir uzdengus kokia 20 min patroskinti ant letos ugnies.Valgeme su bulviu kose ir marinuotomis(aciu 6663 uz recepta) paprikomis ir kalafiorais.
mano vakariene Vistienos krutinele su grybukais ir kario padazu.
Kubiukais pjaustyta krutinele(tokia perku ) pakepinti,sudeti viena dideli svoguna,pakepinti,tada ideti bet kokiu saldytu(arba svieziu) darzovikiu,indeli konservuotu grybuku,uzpilti grietinele,ideti sauksteli kario milteliu,turmeriko,salavijo lapeliu(galima ir nedeti,bet as megstu),prieskoniu ir uzdengus kokia 20 min patroskinti ant letos ugnies.Valgeme su bulviu kose ir marinuotomis(aciu 6663 uz recepta) paprikomis ir kalafiorais.
mergytes kuri man gali i az kaip aklai vistai viska palaipsniui nurodyt kaip kelt normalias nuotraukas, busiu labai dekinga, kadangi gaminu daznai tai noriu irgi parodyt ka moku
pvz dabar kepu bulvinius blynus is svieziu bulviu su desrytes ir surio surio idaru o parodyt nemoku
nepykit jei ne i temas
pvz dabar kepu bulvinius blynus is svieziu bulviu su desrytes ir surio surio idaru o parodyt nemoku
nepykit jei ne i temas
Laba, nors aš šiame skyrelyje daugiau pasyvi skaitytoja ir aktyvi jūsų siūlomų receptų bandytoja , bet vistiek išdrįsiu pasiūlyt paprasčiausių kotletukų su bulvytėmis fri ir kopūstų salotomis: kaip ruošiami kotletai, manau nereikia priminti, tik tiek, kad dariau iš vištienos ir kiaulienos faršo per pusę, dėjau džiūvėsių dvi saujas, kiaušinį, majonezo potą šauktų, apkepiau, tada patroškinau su svogūnų laiškais ir krapais, grietine bei trupučiu krakmolo. o salotos - pusė nedidelio kopūsto, 2 morkos, indelis žirnelių ir majonezo bei druskos pagal skonį.
QUOTE(RDA @ 2008 07 18, 22:39)
mergytes kuri man gali i az kaip aklai vistai viska palaipsniui nurodyt kaip kelt normalias nuotraukas, busiu labai dekinga, kadangi gaminu daznai tai noriu irgi parodyt ka moku
nepykit jei ne i temas
nepykit jei ne i temas
as bent nuotraukas keliu per sia programa www.radikal.ru
daugiau spaudi kur parasyta NARSYTI susirandi savo kompiuteryje norima nuotrauka ir kai isikelia paspaudi ZAGRUZIT(na as cia lietuviskai parasiau o ten rusiskai bus melyname fone mygtukas apacioje). ir kai uzsikrauja atisdaro tavo nuotrauka rodoma su daug uzrasu tai reikia nukopijuoti nuoroda zaliu uzrasu ji buna antra nurodyta KARTINKA V TIEKSTE.
na tikiuosi kad nors ka surpasi ka as cia parasiau SEKEMS BANDANT IR LAUKSIM NUOTRAUKELIU
mano šios dienos kepiniai
Varškės apkepas - 500g varškės, 4 kiaušiniai,2 šaukštai ištirpinto sviesto, 0,5 šaukštelio sodos, pusė stiklinės pieno, 5 šaukštai manų, cukrus, vanilinis cukrus.
ir pyragėliai iš šaldytos bemielės tešlos. Vieni su pievagrybių įdaru-pievagrybiai, svogūnai, prieskoniai pakepinti ant sviesto, kiti su dešros ir sūrio įdaru- virta dešra, karšto rūkymo kumpelis ir ferm sūris supjaustyti, sumaišyti su trupučiu pomidorų padažo.
Varškės apkepas - 500g varškės, 4 kiaušiniai,2 šaukštai ištirpinto sviesto, 0,5 šaukštelio sodos, pusė stiklinės pieno, 5 šaukštai manų, cukrus, vanilinis cukrus.
ir pyragėliai iš šaldytos bemielės tešlos. Vieni su pievagrybių įdaru-pievagrybiai, svogūnai, prieskoniai pakepinti ant sviesto, kiti su dešros ir sūrio įdaru- virta dešra, karšto rūkymo kumpelis ir ferm sūris supjaustyti, sumaišyti su trupučiu pomidorų padažo.
Stai ir naktipieciu padave, net nezinau ka rinktis
Pradesiu nuo Daividijos troskinuko-niam, niam, niam, niam-negali sustot!
Kotletas tik vienas tetilps, o apkepa nesiuos i lova
Pradesiu nuo Daividijos troskinuko-niam, niam, niam, niam-negali sustot!
Kotletas tik vienas tetilps, o apkepa nesiuos i lova
[quote=Renatėlė,2008 07 19, 00:03]
Varškės apkepas -
KAIP AS MEGSTU VARSKES APKEPA O YPAC PSKUTINIU METU SU DZIOVINTOMIS VYSNIOMIS. NET SEILE ISBEGO KOL PARASIAU
Varškės apkepas -
KAIP AS MEGSTU VARSKES APKEPA O YPAC PSKUTINIU METU SU DZIOVINTOMIS VYSNIOMIS. NET SEILE ISBEGO KOL PARASIAU
QUOTE(inetum @ 2008 07 19, 00:00)
As jo nemegztu,bet nuo tavo aprasymo ir as seile nuryjau
ash nedraugauju daugiau ..
taip nesazininga
ir taip sunkus gyvenimas, tai ir cia kankina..
taip nesazininga
ir taip sunkus gyvenimas, tai ir cia kankina..
QUOTE(mamkaa @ 2008 07 18, 15:47)
oho kokie sotus pusryciai
QUOTE(Renatėlė @ 2008 07 18, 22:03)
Varškės apkepas -
ir pyragėliai iš šaldytos bemielės tešlos.
Varškės apkepas -
ir pyragėliai iš šaldytos bemielės tešlos.
imu abu