Pyrageliai su vistiena
Bemiele sluoksniuota tesla atsildom ir surankom ismaigom kad gabalai didesni butu.Vistienos file padruskinam,papipirinam,ir sumaisom su keleta saukstu majonezo,kartais i ta mase dar cesnako skilteliu iberiu.ta vistiena sudedam ant teslos ant virsaus tarkuoto ar pjaustyto fermentinio surio,galima pievagrybiu,svoguno pjaustyto,arba laisku arba galvom,krapu.
suviniojam kaip norim ir i orkaite 180 laipsniu,kepam 25min.
QUOTE(une @ 2008 08 06, 03:43)
parasysiu ir as savo sukurta recepteli
vištienos keksiukai
vištienos keksiukai
Wow kokie keksiukai
mmm..Mammkos -labai patiko...
vishtienos krepsheliai - superiniai,
sriubyte- viliojanti.., pyrageliai- grazuoliai ..
pyrageliai niam niam
Kepti varsketukai:
Varske, kiausiniai, miltai, pienas, kepimo milteliai, selenos...viska sumaisome ir kepame keptuveje...skanaus
http://public.fotki....picture010.html
Varske, kiausiniai, miltai, pienas, kepimo milteliai, selenos...viska sumaisome ir kepame keptuveje...skanaus
http://public.fotki....picture010.html
kokie faini pyrageliai su vistiena reiks jau kada prie progos pabandyt o as siandien pleksniu prikepiau nieko ipatingo, suprieskoniavau, palaikiau pora valandu, apvoliojau miltuose i kepiau aliejui.. prie ju bulves
desertui obuoliu pyragas
desertui obuoliu pyragas
seile varva nuo plekshniu vaizdo ir super tie brilijantiniai varshketukai
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 06, 18:41)
Kepti varsketukai:
Varske, kiausiniai, miltai, pienas, kepimo milteliai, selenos...viska sumaisome ir kepame keptuveje...skanaus
http://public.fotki....picture010.html
Varske, kiausiniai, miltai, pienas, kepimo milteliai, selenos...viska sumaisome ir kepame keptuveje...skanaus
http://public.fotki....picture010.html
Siandien vakarieniai irgi tokius kepiau tik vietoj selenu kriausiu pritarkavau ir kepiau orkaiteje, siek tiek patogiau nereikia prie keptuves stoveti o ir riebalu neprisigeria
Obuoliu pyragas skaniai labai atrodo
Sveikos mergaitės
Jau kokių skanumynų čia prigaminote o kiek naujų idėjų
O pas mus šiandien menkė
Atsišildžiau menkę, supjausčiau, pavoliojau plaktame kiaušinyje ir džiuvėsėliuose, kepiau keptuvėje. Tuo pačiu laiku, kitoje keptuvėje gaminausi savotišką padažiuką: pakepinau tarkuotas morkas, smulkintus svogūnus, smulkintą česnaką, iškepus įpyliau miltų, paskrudus miltams užpyliau sultinio. Visą padažiuką supyliau į puodą, įpyliau pieno, pomidorų pastos porą šaukštų įdėjau, prieskonių įviarių įbėriau. Į tą padažą sudėjau iškeptus žuvytės gabaliukus ir dar apie 10 minučių patroškinau ant silpnos liepsnos. Valgėm su virtom bulvėm
Jau kokių skanumynų čia prigaminote o kiek naujų idėjų
O pas mus šiandien menkė
Atsišildžiau menkę, supjausčiau, pavoliojau plaktame kiaušinyje ir džiuvėsėliuose, kepiau keptuvėje. Tuo pačiu laiku, kitoje keptuvėje gaminausi savotišką padažiuką: pakepinau tarkuotas morkas, smulkintus svogūnus, smulkintą česnaką, iškepus įpyliau miltų, paskrudus miltams užpyliau sultinio. Visą padažiuką supyliau į puodą, įpyliau pieno, pomidorų pastos porą šaukštų įdėjau, prieskonių įviarių įbėriau. Į tą padažą sudėjau iškeptus žuvytės gabaliukus ir dar apie 10 minučių patroškinau ant silpnos liepsnos. Valgėm su virtom bulvėm
QUOTE(dlambliukas @ 2008 08 06, 21:27)
O pas mus šiandien menkė
idomus padaziukas, skaniai skamba.. tik va MB svogunu visiskai nevalgo, tai turiu problemu su dauguma patiekalu kuo galeciau juos pakeisti? nes zuvies tai pas mus pastoviai pilna kamera, nes gimines zvejai
QUOTE(indria @ 2008 08 06, 12:49)
idomus padaziukas, skaniai skamba.. tik va MB svogunu visiskai nevalgo, tai turiu problemu su dauguma patiekalu kuo galeciau juos pakeisti? nes zuvies tai pas mus pastoviai pilna kamera, nes gimines zvejai
kai sveciai nemegsta svogunu, visur dedu daug trinto cesnako- super
QUOTE(Saulyte DD @ 2008 08 05, 15:25)
Receptukas super, man irgi patinka, tik aš gaminu žuvį su žaliais žirneliais. Ir vaizdas liuks ir skonis geras. Kazkuri klausėte apie krakmolą, tai kinai naudoja kukurūzų krakmolą. Esu kiniško maisto gerbėja, tik gaila, kad Panevėžyje nėra gero restorano šios virtuvės. Tenka gaminti namuose. Kol kas tik Vilniuje teko valgyti skanaus kinų maisto. Ir šiaip namuose iš šviežių produktų gaminant gaunasi labai skaniai, reikia tik gero recepto ir prieskonių.
o gal padaziuko receptuka zinai