Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(Gulia @ 2008 08 04, 16:52)
Tikrai nieko blatno,bet tu sugebi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Saunuole wub.gif  thumbup.gif

aciu, ale ka cia sugebeti, paprasta kaip 2x2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 08 04, 18:01)
Pamenu, kai dirbom JAV, tokia kiausiniene kepdavo ko ne kas ryta. Vadindavosi ji "keaches" ar kazkaip panasiai. Nu skamba kaip KYŠIS smile.gif
Beje, ten dedavo visko - ir brokoliu, ir cukinijos, ir kalafioru, ir paprikos ir dar turbut kazko, ko nebepamenu  tongue.gif

palengvinu gyvenima, jei noresit kada internete receptu paieskot (o ju devynios galybes).
tai yra prancuzu virtuves patiekalas QUICHE (kyšas, kvišas biggrin.gif). pagrindine variacija Quiche Lorraine
pora nuorodu
Quiche Lorraine
Kyšas (kišas) su darzovemis
Atsakyti
MANO SIANDIENOS VAKARIENE:VISTIENOS APKEPAS SU BULVEMIS
Reikia:
6-7 dideliu bulviu,
6-7 vistos kumpeliu be kaulu(arba krutineles),
1 paprikos, 1 svoguno,
300g grietines,
100g surio,
sviezio taragono,aliejaus+sviesto apkepimui.
Bulves supjaustome riekelemis ir apverdame pasudytame vandenyje,kol suminkstes.
Ant aliejas ir sviesto pakepiname smulkiai pjaustyta svoguna,juostelemis pjaustyta paprika,sudedame juostelemis supjaustyta vistiena ir apkepame kol graziai pagelsta,idedame prieskoniu,puse kiekio grietines,pjaustyta taragona ir truputi patroskiname.
Puse virtu bulviu paskleidziame inde,ant virsaus supilame vistiena,apdeliojame likusiomis bulvemis,aptepame likusia grietine ir uzbarstome tarkuotu suriu,Dedame i ikaitinta orkaite(175) ir kepame 25-30min,kol graziai apskrunda.
labai skanu buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2008 08 04, 19:23)
palengvinu gyvenima, jei noresit kada internete receptu paieskot (o ju devynios galybes).
tai yra prancuzu virtuves patiekalas QUICHE (kyšas, kvišas biggrin.gif). pagrindine variacija Quiche Lorraine
pora nuorodu
Quiche Lorraine
Kyšas (kišas) su darzovemis

thumbup.gif kokiu nuorodeliu radau.
ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 04, 13:41)
Plovas...
isviriau atskirai ryzius su prieskoniais....keptuveje pakepinau kiaulinos kumpio supjaustyto gabaliukais, uzpyliau prieskoniu ir vorcesterio padazo, siek tiek aliejaus, kai apkepe mesa, sudejau cukinijos, morku, svoguno, cesnako....pakepiau viska....tada i keptuve suverciau ryzius....viskas dar pasitroskino....tada pabaigoje uzpyliau pomidoru padazu ..ismaisiau ir skanaus...  ax.gif

As lygiai taip pat gaminu.
Tik norėjau paklausti,kiek laiko kepini mėsytę?O ta mėsa taip kepant iškepa?Man labai sunkiai iškepa,aš visada dar gaunu įpilti vandens,kad pasitroskintu.Bet vistiek ji man gaunasi sausoka ir kieta.Kažin ką ne taip darau g.gif ?
Tiesa,o kaip ta cukinija,ar tinka?Koks jos skonis lieka?

QUOTE(daividija @ 2008 08 04, 20:24)
MANO SIANDIENOS VAKARIENE:VISTIENOS APKEPAS SU BULVEMIS
sviezio taragono

Kas cia per daiktas ir kur jį galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 08 04, 19:50)

taragonas tai prieskonis,man atrodo kaip lietuviskas peletrunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 08 04, 23:50)
As lygiai taip pat gaminu.
Tik norėjau paklausti,kiek laiko kepini mėsytę?O ta mėsa taip kepant iškepa?Man labai sunkiai iškepa,aš visada dar gaunu įpilti vandens,kad pasitroskintu.Bet vistiek ji man gaunasi sausoka ir kieta.Kažin ką ne taip darau g.gif ?
Tiesa,o kaip ta cukinija,ar tinka?Koks jos skonis lieka?

viska darau is akies....mesa tikrai susitroskina ir minksta gaunasi...maziukas ir tas pats sukramto....cukinija tinka....ji susitroskina ir jos praktiskai nesijaucia...
pirma kepu keptuveje mesyte, ant labai silpnos ugnies, pripilu padazo, jei kieta tau gaunasi, pabandyk ideti grietines...tikrai suminkstes 4u.gif
Atsakyti
Musu pusryciai:
baklazana supjaustau nestoromis riekutemis, apvolioju kiausinio plakinyje su prieskoniais, dedam i keptuve ant silpnos ugnies....apkepam abi puses, tada ant virsaus uzsidedame cesnako skilteliu, majonezo ir surio fermentinio, dar viska uzdenge pakepame ir skanaus 4u.gif

http://public.fotki....i/picture6.html
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 04, 23:04)
taragonas tai prieskonis,man atrodo kaip lietuviskas peletrunas g.gif

Peletrunas yra ESTRAGONAS.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 08 05, 11:47)

Net susimeciau viena akimirka biggrin.gif
Galvojau... nejaugi as cia galejau parasyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 08 05, 09:47)

Vaje,kas cia per tarptautiniai terminai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 08 05, 13:22)
Vaje,kas cia per tarptautiniai terminai biggrin.gif .

drinks_cheers.gif aha bigsmile.gif , galima ir paprastai mūsiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti