puse tokiu puse tokiu, tai as dedu virtu bulviu tiek kiek yra jau ispaustoi tarkio.
aciu uz pagyras cepelinams, juos daryti visiskai nesunku, as ju pati kiap ir nelabai megstu, bet uztat seimyna tai juos dievina, tai priverdu dideli puoda tai dviem dienom uztenka.
QUOTE(rasyte_ @ 2008 07 31, 20:23)
Labai aciu uz zuvies receptuka, berods Aguonelei, skonis nerealus Dariau su pangasija
Sita zuvyte kai paragavau ,kitokios ir nebeperku ,nu nereali ji
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 31, 20:33)
Makaronai su žiediniais kopūstais
Sudoročiau akimirksniu
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 31, 10:33)
Makaronai su žiediniais kopūstais
Oj koks skanumelis
QUOTE(Jūja @ 2008 07 31, 18:25)
aš dedu žalią faršą paprieskoniuotą, panašiai paruoštą kaip kotletams
o jis isverda?
QUOTE(tatedo @ 2008 08 01, 11:20)
o jis isverda?
aisku tik zalias ir dedas net pagal senobiskus receptukus
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 31, 18:10)
nezinau kur tas receptas bet atkeliu is uzkandziu, nes ten trumpiau ieskot buvo
dėjau šitą receptą tikrai, tik dabar jau nebopamenu kurioj temoj
[quote=aguonele,2008 07 27, 22:25]
As siandien dariau zuvyte (nu niam niam kaip skaniai gavos )
Reikes: zuvytes paprieskuoniuotos,keptu atskirai poru bei morku,surio ir majonezo.
Visa darzoviu mase sumaisyti ir uzdeti ant zuvytes.Kepti apie 25 min.
Galvojau pavalgysiu lengvai,bet deja taip nesigavo ,nes kai taip skanu gavos tai kartojau vis..
Siandien ir as kepiau sita zuvyte.Nu nerealiai skaniai gavosi ir labai greitai.Aciu uz recepteli,jis jau mano favoritu sarase
As siandien dariau zuvyte (nu niam niam kaip skaniai gavos )
Reikes: zuvytes paprieskuoniuotos,keptu atskirai poru bei morku,surio ir majonezo.
Visa darzoviu mase sumaisyti ir uzdeti ant zuvytes.Kepti apie 25 min.
Galvojau pavalgysiu lengvai,bet deja taip nesigavo ,nes kai taip skanu gavos tai kartojau vis..
Siandien ir as kepiau sita zuvyte.Nu nerealiai skaniai gavosi ir labai greitai.Aciu uz recepteli,jis jau mano favoritu sarase
QUOTE(vaikasienė @ 2008 08 01, 18:34)
merginos, cituojant nebedėkim antrą kartą nuotraukų, nestabdykim puslapio krovimo pati irgi vieną kartą gavau pastabą, įsiminiau ilgam
O kokia zuvyte labiausiai tinka siam patiekalui, juru lydekos file?
QUOTE(nuosirdi @ 2008 08 01, 19:21)
O kokia zuvyte labiausiai tinka siam patiekalui, juru lydekos file?
daugelis darė su pangasijų filė, aš irgi nuo tada, kai atradau tą žuvį, kitokios nebeperku, nepalyginsi su jūros lydeka ar menke
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 01, 20:15)
merginos, cituojant nebedėkim antrą kartą nuotraukų, nestabdykim puslapio krovimo pati irgi vieną kartą gavau pastabą, įsiminiau ilgam
Ok,aciu uz pastaba
Reiks ir man pabandyt pangasijas,idomu ar tikrai skonis skiriasi