dekui ir as taip galvojau bet pasitykslinau tik nes kazkaip neaiskiai man tie skaiciukai matosi
QUOTE(Ramunytėė @ 2008 07 30, 14:01)
Sveikutės
Dažnai įlendu pas jus ir vis kokį nors receptuką išbandau, tai atsiligindama įdedu ir savo pietus
Vištienos file padalinu į tris dali, išmušu, padruskinu, paprieskoniuoju. Į vidų vinioju krabų lazdelę+fermentinio sūrio, apvolioju džiuvėsėliuose, ir kiaušinio plakinyje, kepu ant keptuvės apie 5 min. Garnyras bulvės ir daržovės. Kas mėgsta galima padažiuko užsipilt
Dažnai įlendu pas jus ir vis kokį nors receptuką išbandau, tai atsiligindama įdedu ir savo pietus
Vištienos file padalinu į tris dali, išmušu, padruskinu, paprieskoniuoju. Į vidų vinioju krabų lazdelę+fermentinio sūrio, apvolioju džiuvėsėliuose, ir kiaušinio plakinyje, kepu ant keptuvės apie 5 min. Garnyras bulvės ir daržovės. Kas mėgsta galima padažiuko užsipilt
ydomiai ,bandysim
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 30, 12:40)
na, mėginsiu paklaust, gal valgys. nes mane tai sugundė tai ar tiktų, pvz, šaldyta filė kokia nors?
tik file ir tiktu, kad nebutu kaulu, nes kai sumaisysi su kaulais tai po to neisrinksi
QUOTE(emma @ 2008 07 30, 14:09)
Neryte,o kur pirkot tokį įrankį,kur bulves pjaustot?
kaip matyt is nuotraukos tai jis jau ne pirmos jaunystes cia mamos laiku, pasigriebiau is mamos, nes ji nieko nedaro, o man darzoves su juo pjaustau
pabandyk paieskoti indu parduotuvese arba turgeliuose kai stovi zmones su visokiais indais, formom ir smulkmenom
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 30, 11:13)
oho kaip skaniai atrodo
ryt ir as tokias pasigaminsiu
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 30, 10:40)
na, mėginsiu paklaust, gal valgys. nes mane tai sugundė tai ar tiktų, pvz, šaldyta filė kokia nors?
As dejau kazkokia saldyta baltos zuvies file,net nezinau kokios,bet man atrodo-menkes.
QUOTE(daividija @ 2008 07 29, 22:48)
Aguonele,siandien iskepiau tavo zuvi,neturejau poru,dejau svogunu,bet buvo baisiai skanu,tik mazoka,suvalgem viska ir inda islaizem
QUOTE(*Dita* @ 2008 07 30, 10:19)
kad mazoka tai jau tikrai
QUOTE(jurguliux @ 2008 07 30, 10:24)
Aguonele: MB zyvyte oi kaip gyre, sako kaip restorane pavalgiau
Kiekvienai po . smagu kad patiko Prisipazinsiu :kita karta ir as didesne norma kepsiu
QUOTE(inetum @ 2008 07 30, 14:31)
ATSIPRASAU UZ KLAUSIMUKA BET KIEK CIA TO PIENO REIKIA ML AR CIATURIMA OMENYJE VIENAS ASTUNTADALIS LITRO PIENO AR 1,8 L ( NA BEVEIK DU L) PIENO
na logiskai tai ir nesipiltu virs 1 litro pieno, uztenka vieno astuntadalio (neturiu kitokio matuoklio,tai net nezinau kiek gramais butu)
Neryte butinai isbanydsiu taip bulvytes,as tai panasiu turiu irankiu tai ir vis "drozineju" ka nors
Sveikos , daznai uzsukus pas jus atsizvalgyti, ir akis paganyti , kartais pasinaudoju jusu receptukais ir nustebinu seima , aciu jums
Siandien pasinaudojau ingriduko ideja ir padariau panasei, aciu
Bulviu piure-virtos bulves, pora morkyciu, sviestukas, ir pienelis , darzoves isverdam, idedam sviestuka, uzpilam kaitintu pieneliu ir suplakam su "blenderiu"
Vistienos file supjautom nedideliais gabaliukais, dedam i kiausinio plakini su prieskoniais tada i dziuveseliu, apkepam, tada keptuvej apkepam supjaustyta svoguna, dedam puse kubelio sultinio, tada saujele miltu, pakepinam, ipilam vandens, sauksta pomidoru padazo, pora suaktu grietines, kai pradeda virti, idedam apkepinta vistiena ir patroskinam, niam niam
Salotos , pomidoras, agurkas ir grietine
Skanaus!
Siandien pasinaudojau ingriduko ideja ir padariau panasei, aciu
QUOTE(ingridukas @ 2008 07 29, 18:49)
vistienos file,pasudyta,papipirinta, kepta keptuvei,apvoliota dziuveseliuose+bulviu kose+salotos(pomidorai,agurkai,svogunu laiskai,grietine,prieskoniai)
Bulviu piure-virtos bulves, pora morkyciu, sviestukas, ir pienelis , darzoves isverdam, idedam sviestuka, uzpilam kaitintu pieneliu ir suplakam su "blenderiu"
Vistienos file supjautom nedideliais gabaliukais, dedam i kiausinio plakini su prieskoniais tada i dziuveseliu, apkepam, tada keptuvej apkepam supjaustyta svoguna, dedam puse kubelio sultinio, tada saujele miltu, pakepinam, ipilam vandens, sauksta pomidoru padazo, pora suaktu grietines, kai pradeda virti, idedam apkepinta vistiena ir patroskinam, niam niam
Salotos , pomidoras, agurkas ir grietine
Skanaus!
QUOTE(lotute @ 2008 07 30, 15:27)
lauksiu atsiliepimu
QUOTE(aguonele @ 2008 07 30, 15:56)
Neryte butinai isbanydsiu taip bulvytes,as tai panasiu turiu irankiu tai ir vis "drozineju" ka nors
geras daiktas tas irankis... kazkada mama turejo tokius sraigtus, reiks kada nuvaziuosiu gerai pasiknisti po jos teritorijas ir pasiimti, nes ji vis tiek nenaudoja
QUOTE(kedute @ 2008 07 30, 16:04)
man labai skanu, bet MB nierkaip neiskistum tokios piure
laba visoms, neseniai gryzau is atostogu, tai atsiveziau grybu ir sugalvojau pasidaryti cepelinukus pagal si receptuka, gavosi labai skanuciai, foto neturiu nes fotoaparatas nuskendo ezere tikiuosi kam nors patiks tai gi...Cepelinai su grybų įdaru
Ingredientai:
Bulvės, žalios, 1 kilogramas
Bulvės, virtos, 3 vienetai
Druska, pagal skonį
Grybai, sūdyti, 0.5 litro arba 500g svieziu virtu grybu
Svogūnai, 2 vienetai
Kiaulienos lašiniai, rūkytų, 100 gramų
Džiūvėsėliai, 2 šaukštai
Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimas:
Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite. Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite. ( 500 g sviezius - virtus grybus sumalkite su lasinukais),o sudytus grybus (jei tokius naudosite) is pradziu pamirkykite 1-2 val., išvirkite ir kartu su lašiniais sumalkite mėsmale. Į juos sudėkite kiaušinį, džiūvėsėlius ir riebaluose pakepintą svogūną, pasūdykite, gerai išmaišykite. Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną. Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15 min.
Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį. Skanaus
Papildyta:
labai skaniai atrodo
Ingredientai:
Bulvės, žalios, 1 kilogramas
Bulvės, virtos, 3 vienetai
Druska, pagal skonį
Grybai, sūdyti, 0.5 litro arba 500g svieziu virtu grybu
Svogūnai, 2 vienetai
Kiaulienos lašiniai, rūkytų, 100 gramų
Džiūvėsėliai, 2 šaukštai
Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimas:
Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite. Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite. ( 500 g sviezius - virtus grybus sumalkite su lasinukais),o sudytus grybus (jei tokius naudosite) is pradziu pamirkykite 1-2 val., išvirkite ir kartu su lašiniais sumalkite mėsmale. Į juos sudėkite kiaušinį, džiūvėsėlius ir riebaluose pakepintą svogūną, pasūdykite, gerai išmaišykite. Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną. Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15 min.
Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį. Skanaus
Papildyta:
QUOTE(kedute @ 2008 07 30, 17:04)
Sveikos , daznai uzsukus pas jus atsizvalgyti, ir akis paganyti , kartais pasinaudoju jusu receptukais ir nustebinu seima , aciu jums
Siandien pasinaudojau ingriduko ideja ir padariau panasei, aciu
Bulviu piure-virtos bulves, pora morkyciu, sviestukas, ir pienelis , darzoves isverdam, idedam sviestuka, uzpilam kaitintu pieneliu ir suplakam su "blenderiu"
Vistienos file supjautom nedideliais gabaliukais, dedam i kiausinio plakini su prieskoniais tada i dziuveseliu, apkepam, tada keptuvej apkepam supjaustyta svoguna, dedam puse kubelio sultinio, tada saujele miltu, pakepinam, ipilam vandens, sauksta pomidoru padazo, pora suaktu grietines, kai pradeda virti, idedam apkepinta vistiena ir patroskinam, niam niam
Salotos , pomidoras, agurkas ir grietine
Skanaus!
Siandien pasinaudojau ingriduko ideja ir padariau panasei, aciu
Bulviu piure-virtos bulves, pora morkyciu, sviestukas, ir pienelis , darzoves isverdam, idedam sviestuka, uzpilam kaitintu pieneliu ir suplakam su "blenderiu"
Vistienos file supjautom nedideliais gabaliukais, dedam i kiausinio plakini su prieskoniais tada i dziuveseliu, apkepam, tada keptuvej apkepam supjaustyta svoguna, dedam puse kubelio sultinio, tada saujele miltu, pakepinam, ipilam vandens, sauksta pomidoru padazo, pora suaktu grietines, kai pradeda virti, idedam apkepinta vistiena ir patroskinam, niam niam
Salotos , pomidoras, agurkas ir grietine
Skanaus!
labai skaniai atrodo
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 30, 17:58)
man labai skanu, bet MB nierkaip neiskistum tokios piure
Maniskuiu kaiptik labiau patinka puire nei paprasta bulviu kose
QUOTE(londonas @ 2008 07 30, 18:03)
labai skaniai atrodo
Aciu
Visų nepacituosiu,bet niamni niamni, moteros .Netolimoj ateity bus išbandyti tie skanumynai .