Va va, ir aš prisidedu prie žodžių Jau žuvytė - pirštelius apsilaižėm. Vyras kaip gyrė, ne tas žodis.
Ir tikrai, sakyčiau gal čia man skaniausias žuvies patiekalas iš man žinomų. Super
Va va, ir aš prisidedu prie žodžių Jau žuvytė - pirštelius apsilaižėm. Vyras kaip gyrė, ne tas žodis.
Ir tikrai, sakyčiau gal čia man skaniausias žuvies patiekalas iš man žinomų. Super
o žuvytės filė ėmėt, ar ne? kadangi MB nevalgo žuvies, tai retai ir perku.. bet vat įdomu. patarkit ir man ruošiu vakarienę, suvalgys ir nesupras, ką valgo
o žuvytės filė ėmėt, ar ne? kadangi MB nevalgo žuvies, tai retai ir perku.. bet vat įdomu. patarkit ir man ruošiu vakarienę, suvalgys ir nesupras, ką valgo
Sveikutės Dažnai įlendu pas jus ir vis kokį nors receptuką išbandau, tai atsiligindama įdedu ir savo pietus
Vištienos file padalinu į tris dali, išmušu, padruskinu, paprieskoniuoju. Į vidų vinioju krabų lazdelę+fermentinio sūrio, apvolioju džiuvėsėliuose, ir kiaušinio plakinyje, kepu ant keptuvės apie 5 min. Garnyras bulvės ir daržovės. Kas mėgsta galima padažiuko užsipilt
Aš menkės file dėjau. Mes žuvį valgom visokią, bet čia kažkaip iš tiesų ar man taip gavos, ar tas žuvies skonis ne per daugiausia ir jautės, na, susiliejo viskas, visi skoniai ir kvapai, nu, siaubingai skanu buvo.
200g sviesto
50g cukraus
2 pak.vanilinio cukraus
truputi druskos
6 kiausiniai
300g miltu
1/8 l pieno
2 nubraukti a.s. kepimo milteliu
Sumaisom viska,palaikom 30 min ir kepam. Apsivalgymas,nes gaunas labai purus