Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(s-m-a-i-l @ 2008 07 30, 12:14)
Neryte kaip tokias bulvytes padarai?Čia gal jau perki tokias?Labai skanei atrodo g.gif

ne pjaustau pati
user posted image
stai su toki irankiu biggrin.gif isilgai pjauni, po to skersai. tik pjaustyti reikia labai plonai, kad gautusi skylutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 30 liepos 2008 - 12:32
QUOTE(daividija @ 2008 07 29, 22:48)
Aguonele,siandien iskepiau tavo zuvi,neturejau poru,dejau svogunu,bet buvo baisiai skanu,tik mazoka,suvalgem viska ir inda islaizem essen.gif  clap_1.gif

QUOTE(jurguliux @ 2008 07 30, 10:24)
Aguonele: MB zyvyte oi kaip gyre, sako kaip restorane pavalgiau thumbup.gif

Va va, ir aš prisidedu prie žodžių thumbup.gif Jau žuvytė - pirštelius apsilaižėm. Vyras kaip gyrė, ne tas žodis. thumbup.gif thumbup.gif
Ir tikrai, sakyčiau gal čia man skaniausias žuvies patiekalas iš man žinomų. Super thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Neryte 4u.gif Tau.Turiu ir aš tokį įrankį ,bet net nemaniau ,kad toki groži galima padaryti ax.gif Bus savaidgali užsiėmimas bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2008 07 30, 13:26)
Va va, ir aš prisidedu prie žodžių  thumbup.gif  Jau žuvytė - pirštelius apsilaižėm. Vyras kaip gyrė, ne tas žodis.  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir tikrai, sakyčiau gal čia man skaniausias žuvies patiekalas iš man žinomų. Super  thumbup.gif

o žuvytės filė ėmėt, ar ne? kadangi MB nevalgo žuvies, tai retai ir perku.. bet vat įdomu. patarkit ir man 4u.gif ruošiu vakarienę, suvalgys ir nesupras, ką valgo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 30, 12:28)
o žuvytės filė ėmėt, ar ne? kadangi MB nevalgo žuvies, tai retai ir perku.. bet vat įdomu. patarkit ir man  4u.gif ruošiu vakarienę, suvalgys ir nesupras, ką valgo  blush2.gif

suprast... zuvies skonio ir kvapao nepaslepsi
Papildyta:
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2008 07 30, 12:28)
Ačiū Neryte 4u.gif Tau.Turiu ir aš tokį įrankį ,bet net nemaniau ,kad toki groži galima padaryti ax.gif Bus savaidgali užsiėmimas bandyti g.gif

mirksiukas.gif prasau
siek tiek laiko uzima kol supjaustai, bet po to skanu valgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 30, 13:34)
suprast... zuvies skonio ir kvapao nepaslepsi
Papildyta:

mirksiukas.gif prasau
siek tiek laiko uzima kol supjaustai, bet po to skanu valgyt thumbup.gif

na, mėginsiu paklaust, gal valgys. nes mane tai sugundė smile.gif tai ar tiktų, pvz, šaldyta filė kokia nors?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Dažnai įlendu pas jus ir vis kokį nors receptuką išbandau, tai atsiligindama įdedu ir savo pietus 4u.gif
user posted image
Vištienos file padalinu į tris dali, išmušu, padruskinu, paprieskoniuoju. Į vidų vinioju krabų lazdelę+fermentinio sūrio, apvolioju džiuvėsėliuose, ir kiaušinio plakinyje, kepu ant keptuvės apie 5 min. Garnyras bulvės ir daržovės. Kas mėgsta galima padažiuko užsipilt
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2008 07 30, 13:26)
Va va, ir aš prisidedu prie žodžių  thumbup.gif  Jau žuvytė - pirštelius apsilaižėm. Vyras kaip gyrė, ne tas žodis.  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir tikrai, sakyčiau gal čia man skaniausias žuvies patiekalas iš man žinomų. Super  thumbup.gif

as siaip zuvies nelabai valgau, o cia paslapcia pavogdavau is MB blush2.gif
dejau pengasiju file.... ir keliais sluoksniais viska dejau i pailgo kekso formas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 30, 13:28)
o žuvytės filė ėmėt, ar ne? kadangi MB nevalgo žuvies, tai retai ir perku.. bet vat įdomu. patarkit ir man  4u.gif ruošiu vakarienę, suvalgys ir nesupras, ką valgo  blush2.gif

Aš menkės file dėjau. Mes žuvį valgom visokią, bet čia kažkaip iš tiesų ar man taip gavos, ar tas žuvies skonis ne per daugiausia ir jautės, na, susiliejo viskas, visi skoniai ir kvapai, nu, siaubingai skanu buvo. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 27, 22:25)

Pusryciam kepem cirviniu blynu:
user posted image
200g sviesto
50g cukraus
2 pak.vanilinio cukraus
truputi druskos
6 kiausiniai
300g miltu
1/8 l pieno
2 nubraukti a.s. kepimo milteliu
Sumaisom viska,palaikom 30 min ir kepam. Apsivalgymas,nes gaunas labai purus 
essen.gif

ATSIPRASAU UZ KLAUSIMUKA BET KIEK CIA TO PIENO REIKIA ML AR CIATURIMA OMENYJE VIENAS ASTUNTADALIS LITRO PIENO AR 1,8 L ( NA BEVEIK DU L) PIENO
Atsakyti
Neryte,o kur pirkot tokį įrankį,kur bulves pjaustot?
Šiandien pirksiu menkės file,bandysiu patiekaliuką vakarienei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 30, 14:31)
ATSIPRASAU UZ KLAUSIMUKA BET KIEK CIA TO PIENO REIKIA ML AR CIATURIMA OMENYJE VIENAS ASTUNTADALIS LITRO PIENO AR 1,8 L ( NA BEVEIK DU L) PIENO

manau,kad viena astuntoji litro dalis. 125 g. g.gif
Atsakyti