QUOTE(ingridukas @ 2008 07 28, 10:53)
Atsiprasau bet nereikia taip iskart uzsipult.Ta diena kai keliau foto labai kompas streikavo,man pavyko ikelt gal is 30 karto,nes kompas issiujunginejo,o kai ikeliau isvaziavau i druskininkus ir receptus surasyt norejau siandien.Ir neesu tokia buka kad neatskirciau temu kur ka gaminam siandien ar vakar ir kur receptai su nuotraukom.Beto as ir neparasiau prie savo nuotrauku kad va as cia gaminau uzvakar ar vakar ar siandien,vien zo....
nu nenorėjau užsipulti, bet jau nežinau kiek kartų buvo rašyta, kad jei dedam foto, parašom šalia ir receptą.
jei jau stringa kompiuteris (ko aš nežinojau) tai nedėt iš kart nei foto, jei neišeina parašyti receptą.
nes jei jau aš bandau padaryt kažką, kas galbūt pagelbės kitoms, kas nesinaudos tema, tam nerūpi aišku, tai man reikia dar eiti per temą ir rinkti, kur yra foto, o kur vienos foto recpetas, kur kitos... nes kai skaitau nežiūriu, o paskiau kai jau dedu, tai tik einu ir kur foto matau ten įtraukiu, nes jei dar skaityt viską reiktų per naują, tai man ne tik valandą užimtų bet ir visas 3..
tad tiesiog prašau pagalbos iš abiejų pusių, jei norit, kad gerai būtų, ir patys turit prisidėt kažkiek. tik tiek.