Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

QUOTE(vyšnelė @ 2008 07 28, 16:04)
.
Turiu vieną klausimėlį

as viska kepu stikliniam puode ax.gif visada labai skaniai gaunasi, ir nereikia tu rankoviu pirkiot rolleyes.gif ar mesa, ar vista, ar siaip koki apkepa, viska pilu vandeniu iki puses rolleyes.gif
Atsakyti
žuvytė labai skaniai gavosi, ačiū aguonėlei už receptuką thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
cia visos taip isgyret aguoneles recepta, kad turbut jau ir as kuria diena bandysiu bigsmile.gif

o mes katik pavakarieniavom taip
user posted image

vistyte marinavau pora valandu (majonezas+garstycios+keciupo truputis) uzpyliau vandeniu iki puses, sudejau bulves ir vsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 27, 21:25)

Pusryciam kepem cirviniu blynu:
user posted image
200g sviesto
50g cukraus
2 pak.vanilinio cukraus
truputi druskos
6 kiausiniai
300g miltu
1/8 l pieno
2 nubraukti a.s. kepimo milteliu
Sumaisom viska,palaikom 30 min ir kepam. Apsivalgymas,nes gaunas labai purus 
essen.gif

Blynai tikrai labai purus ir skanus thumbup.gif . Reiks ir zuvi pabandyti padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 07 28, 11:54)
Man smalsu kaip ten ingriduko žirnienė su kiaulės kojom gaminama?  rolleyes.gif Kojas atskirai verdi?  g.gif

Laba,ne verdu viska kartu greitpuodi.Isplaunu kojas,sudedu i puoda,tada pasudau,papipirinu,lauro lapu imetu,zirnius suberiu,pjaustytas morkas,svogunus ir daug cesnaku. verdu kokia valanda,tada atidarau ten sumetu pjaustytas paprikas ir pomidorus,cili pipiru,Dar paverdu,o ant galo daug krapu suberiu.
pasizadu pasitaisyti ir prie nuotraukos iskart receptuka parsyti.taip gavosi ana kart kad kompas streikavo ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2008 07 28, 15:37)
Kepiau žuvį pagal  aguonėlės receptuku ,skani gavosi  thumbup.gif .Ir Nerytės itališką užkandėlį su baklažanais...sėdžiu keturkampa  doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif ar patiko uzkandele? ax.gif

QUOTE(indria @ 2008 07 28, 17:37)
o mes katik pavakarieniavom taip
vistyte marinavau pora valandu (majonezas+garstycios+keciupo truputis) uzpyliau vandeniu iki puses, sudejau bulves ir vsio ax.gif

kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 07 28, 10:53)
Atsiprasau bet nereikia taip iskart uzsipult.Ta diena kai keliau foto labai kompas streikavo,man pavyko ikelt gal is 30 karto,nes kompas issiujunginejo,o kai ikeliau isvaziavau i druskininkus ir receptus surasyt norejau siandien.Ir neesu tokia buka kad neatskirciau temu kur ka gaminam siandien ar vakar ir kur receptai su nuotraukom.Beto as ir neparasiau prie savo nuotrauku kad va as cia gaminau uzvakar ar vakar ar siandien,vien zo.... doh.gif

nu nenorėjau užsipulti, bet jau nežinau kiek kartų buvo rašyta, kad jei dedam foto, parašom šalia ir receptą.
jei jau stringa kompiuteris (ko aš nežinojau) tai nedėt iš kart nei foto, jei neišeina parašyti receptą.
nes jei jau aš bandau padaryt kažką, kas galbūt pagelbės kitoms, kas nesinaudos tema, tam nerūpi aišku, tai man reikia dar eiti per temą ir rinkti, kur yra foto, o kur vienos foto recpetas, kur kitos... nes kai skaitau nežiūriu, o paskiau kai jau dedu, tai tik einu ir kur foto matau ten įtraukiu, nes jei dar skaityt viską reiktų per naują, tai man ne tik valandą užimtų bet ir visas 3..
tad tiesiog prašau pagalbos iš abiejų pusių, jei norit, kad gerai būtų, ir patys turit prisidėt kažkiek. tik tiek. 4u.gif
Atsakyti
Aguonele,tavo vafliai skanus,apsirijau kaip ir maniau,dabar trecias gelbejimosi ratas garantuotas.Rytoj zuvi kepsiu(jei prisiminsiu issiimt is kamertos).
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 27, 21:25)
As siandien dariau zuvyte (nu niam niam kaip skaniai gavos  blush2.gif )

Reikes: zuvytes paprieskuoniuotos,keptu atskirai poru bei morku,surio ir majonezo.
user posted image
Visa darzoviu mase sumaisyti ir uzdeti ant zuvytes.Kepti apie 25 min.
user posted image
user posted image
Galvojau pavalgysiu lengvai,bet deja taip nesigavo  doh.gif ,nes kai taip skanu gavos tai kartojau vis.. wub.gif

Mane labai suintrugavo ta žuvytė blush2.gif Ryt kaip tik žadu žuvį ruošt, manau pabandysiu pagal aguonele biggrin.gif Tik klausimėlis iškilo: o nereikia pilt nei sultinio, nei jokio skysčio? blush2.gif Nepridega? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2008 07 28, 22:17)
Mane labai suintrugavo ta žuvytė  blush2.gif  Ryt kaip tik žadu žuvį ruošt, manau pabandysiu pagal aguonele  biggrin.gif  Tik klausimėlis iškilo: o nereikia pilt nei sultinio, nei jokio skysčio?  blush2.gif Nepridega?  blush2.gif

nors ne manęa klausėt, bet šiandien kaip tik dariau, nepyliau nieko, nepridegė, labai sultingai gavosi, nes daržoves kepinau ant aliejaus + sviesto, tai ir jo prisigėrė, o kai išėmiau, dar ir padažiuko buvo per gerą pirštą nuo dugno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 28 liepos 2008 - 21:33
Labai dziugu kam patiko cirviniai blynai thumbup.gif ,kepu gal jau 10metu pagal ta pati recepta ir visai nenoriu keisti blush2.gif
Smagu ,kad ir zuvyte patiko. Man ji ir labai thumbup.gif ,nezinau is kur recepta istraukiau bet tas begalinis netas galingas ...As zuvytei darzoves pakepu ir ant ramos skysto sviesto ir daugiau jokiu skysciu nepilu.
Atsakyti
as irgi rytoj kepsiu zuvyte pagal aguoneles recepta, siandien produktus visus susipirkau...tik dar pagalvojau ar nereikia zuvies atskirai pakept?ar gerai ji iskepa? blush2.gif
Atsakyti