Skanaus:
Kiaulienos smagus gabalelis: marinuotas su svogunais, pipirais, trupuciu acto, shvieziu rozmarinu ir shlakeliu balto vyno. Ishkeptas ant lauzelio ir suvalgytas su shvieziai paraugtais agurkeliais su pomidorais...
Keptuveje kepti vershienos farsho kotletcikai: vershienos farshas su trintu cesnaku, trupuciu vandenyje mirkytos bulkos, druska, juodieji pipirai ir vienas kiaushinis..Baigiant kepti paberiam marinuotu svogunu, patupdom riekele pomidoro ir uztepam tarkuotu pievagrybiu sumaishytu su mozarella suriu, trintu cesnaku ir majonezu..
Orkaiteje kepti farsho kepsneliai: tas pats vershienos farshas, tik labiau suplojam kotleta ir padarom duobele, po 30 minuciu kepimo (375 F) ikraunam gera porcija kiekvienam
to pacio idaro: tarkuoti pievagrybiai su cesnaku, suriu ir majonezu..Dar pakepam 15 min ir prie stalo..
Zuvyte: tilapijos file, paprieskoniuota zuvies prieskoniais, turpuciu dziovintu zoleliu, raudonos paprikos milteliais ir ishkepta alyvuogiu aliejuje..Salotos: agurkai su svogunu laishkais ir grietine..
Lengvas (ir tikrai niam) troshkinukas: i stiklini inda su trupuciu alyvuogiu aliejaus klojau riekeles: bulviu, cukiniju, truputi vershienos farsho, pievagrybius ir pomidorus..Bulves su cukinijom barsciau bulviu prieskoniais, grybus-grybu..Pilam truputi vandens, kad apsemtu mazdaug iki puses ir troshkinam apie 30-40 minuciu orkaitej..Kadangi kiekviena darzove ishskyre savu sulciu, tai buvo ish ties neapsakomai skanu