
O siandien valgem troskintus sparnelius, marinuotus is vakaro.

brilijantas, kodėl tu nededi foto tiesiai į forumą? gražiau receptukas atrodo.
Tik vienu atveju papykau, kad nebuvo recepto, visos taip jau šauniai rašė

O siandien valgem troskintus sparnelius, marinuotus is vakaro.
Nesidziauk
taip yra tik todel, kad kazko blykste nesuveike
skaitau skaitau, atsakymo konkretaus ir nerandu, tai pangasija ir skorpionžuvė yra ta pati žuvis? tai kodėl tada pangasijoj nesijaučia dumblo prieskonio, o skorpionžuvėj jaučiais? dar radau, kad ir tilapijas bando lygint su šitom, gal žinot, kur konkrečiau galiu apie tai paskaityt? nes susivėliau konkrečiai dabar, kadangi ir parduotuvėse būna visų trijų rūšių, tik skiriasi kaina
čia gal porūšis koks, ar kaip?
O tų odelių yra pirkti ar jas tiesiog "nurengiat" nuo vištos gabalėlių?
gavau atsakyma, kad tai ta pati zuvis
Kepiau kotletukus:
Dėjau 500g faršo (kiaulienos)
1 kiaušinį
supjaustytą svogūno galvą (didelę, nes man jie labai patinka)
1 išmirkytą baltos duonos riekę
daug pipirų, mairūno, raudonėlio, truputį druskytės
Kepiau aliejuje.
Bulvytės išvirtos ir apkeptos orkaitėj su trupučiu sūrio.