QUOTE(mammka @ 2008 08 11, 15:57)
Kepu rankovėje dažnai.Jokių skylučių nedarau,vandens nepilu.Kaip Nerytė darau
,baigiant kept,praplėšiu,kad apskrustų.Niekad nebūna sausa ar pan.
Žemaitiški niam niam
.Kaip tik norėjau daryt,bet patingėjau
.
Užtat prikepiau ūmėdžių karbonadų
.Labai mėgstu juos,tiek karšti,tiek šalti laaabai skanūs
.
Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip blynai
.Nuvalom,odelę nulupam,apibarstom prieskoniais(pvz.kepsniui,truputis česnako).Paliekam trumpam,kad sulčių atsirastų,tada volioju į džiūvėsius,kiaušinį ir kepu
.Neatskirsit nuo mėsos


Žemaitiški niam niam


Užtat prikepiau ūmėdžių karbonadų


Ūmedes naudojam peraugusias,tokias jau kaip blynai





