QUOTE(Breta @ 2008 10 01, 10:22)
na mano draugui 26, jam tik dabar nustate ta liga, bet pozymiai jau seniai pasireiske. dirba jis vienoje imoneje, daug laiko praleidzia prie kompo, nors ir negalima juk labai akiu varginti. man sunku pasakyti kiek jis mato, o kiek ne, nes taip detaliai nepasakoja. zinau tik, kad tikrai prastai mato. na o nakti tai ishvis blogai, ta jau as ir pati matau

kauno klinikose yra du gydytojai, tevas ir sunus, kurie retinito specai. man rods ju pavardes gelzinis ar kazkaip panasiai.
mes ruoshiames eiti tirtis genetiskai. o kuri esat buvusi gal jau? ir jusu seimoj (tevai, seneliai) yra kas nors sirges?
pas mane seimoje ir gimineje niekas nera sirge tokia liga ,isviso nera girdeje apie sia liga,tik tevai db uzsideda akinius kai kazka skaito..o pirma karta istyre mano akis ir pasake,kad yra...tai purtokiene ,ji ilgai dirbo akiu klinikoje,db ji nebedirba.paskui pasitikrinau silainiuose pas dakt.rimkiene(atrodo)ji ta pati patvirtino.tai dakt.rimkiene ir pasake,kad labai reikia atsargiai su vaikiukais ir turim pilna teise issitrti genetiskai.ar gali persiduoti vaikiukams retinitis.istikruju net ,kai pagalvoji ir sveikiems tevams turintiems geras akis,o vaikas gimsta aklas.cia taip sudetinga viskas.
nesityriau genetiskai nieko dar.breta,o jus tirsites del palikuoniu,ar gali perduoti vaikiukams retiniti??merginos,klokit visas informacijas,kur einate cia del retinto,pas kokius daktarus,kurie tikrai ka ismano.patikek visa informacija labai mums pravers.ir atsiras daugiau tokiu ir prisijungs prie musu rato.