Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai - 2

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2008 12 16, 10:12)
Turiu toki, esam labai patenkinti, tik pradzioj labai garsas isgasdino, labai jau triuksmingas kavos ruosimo procesas lotuliukas.gif

tas garsas yra, bet nera toks labai nemalonus... O kaip daznai reikia isimti ir isvalyti ten ta daikciuka, kuris matos, kai tirscius valai atidarius dureles toks su dviem raudonais mygtukais? Mano delonghi 4200.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerollyte: 17 gruodžio 2008 - 20:50
QUOTE(Kerollyte @ 2008 12 17, 20:53)
thumbup.gif
Papildyta:

tas garsas yra, bet nera toks labai nemalonus... O kaip daznai reikia isimti ir isvalyti ten ta daikciuka, kuris matos, kai tirscius valai atidarius dureles toks su dviem raudonais mygtukais? Mano delonghi 4200.

Priklauso nuo to, kiek kavos geriat, pas mane ten telpa apie 12 tirsciu tableciu.
Atsakyti
oi mergaites jau atvežė aparatuką biggrin.gif reikia dabar kavos nusipirkti, gal galite patarti ,kas turi delonghi ,kokia geresnė ir skanesnė. Ir kur ji perkama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2008 12 18, 11:30)
oi mergaites jau atvežė aparatuką  biggrin.gif  reikia dabar kavos nusipirkti, gal galite patarti ,kas turi delonghi ,kokia geresnė ir skanesnė. Ir kur ji perkama  4u.gif

As perku Topo centre, va tokia, labai geras kainos ir kokybes santykis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
aš turiu saeco ir man pati pačiausia ir skaniausia kava iš presto, espresso, bet jos kaina 90lt/kg tai biški kandžiojas, o kai pataupyt sugalvoju perku iš "skonis ir kvapas" berods visokias itališkas ar potugališkas po 60lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2008 12 18, 12:58)
As perku Topo centre, va tokia, labai geras kainos ir kokybes santykis 4u.gif
user posted image

aš tokios firmos tik raudona gėriau. man visai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 gruodžio 2008 - 12:03
dekui, eisiu pirkti smile.gif
Atsakyti
Sveikos noreciau Jusu patarimo koki aparata pirkti, kad darytu kapucino ir latte kavas ir nebutu suuper brangus?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 12 18, 12:03)
aš turiu saeco ir man pati pačiausia ir skaniausia kava iš presto, espresso, bet jos kaina 90lt/kg tai biški kandžiojas, o kai pataupyt sugalvoju perku iš "skonis ir kvapas" berods visokias itališkas ar potugališkas po 60lt mirksiukas.gif
Papildyta:

aš tokios firmos tik raudona gėriau. man visai patiko bigsmile.gif

O as is Presto bandziau visokias, ir po 100 lt uz kg, bet man jos visos nelabai, gal jos kartais issivadejusios buna, neisku kiek jos tose dezese laikomos? g.gif
Atsakyti
Dėl tų kavų, tai skonio reikalas, man labai patinka iš čia kava, bet kaina nepatinka, tai kai sau namams, tai perku čia. Ir pasirinkimas nemažas, ir kaina padoresnė.
Atsakyti
Rekomenduokit paprastą kavos aparatą, maždaug už 100-150lt Reikia dovanai, laikinam naudojimui , studentams tongue.gif
Maždaug tokio tipo, lašelinį ax.gif
user posted image

Į ką kreipti dėmesį renkantis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 12 18, 14:32)
O as is Presto bandziau visokias, ir po 100 lt uz kg, bet man jos visos nelabai, gal jos kartais issivadejusios buna, neisku kiek jos tose dezese laikomos? g.gif

o ar negalima i automatinį kavos aparatą dėti ir maltą kavą kaip LAVAZZA
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2008 12 18, 22:54)
o ar negalima i automatinį kavos aparatą dėti ir maltą kavą kaip LAVAZZA

nežinau, ar į visus, bet į kai kuriuos tikrai galima
Atsakyti