Laba ryta mazyliu mamytes
QUOTE(trudeme @ 2008 07 23, 22:55)
Labas vakaras
Kokia laimė - vaikučiai kakoja.. o pas mus jau 3 dienos ir nieko. Valgo gerai, nuotaika kaip visada, o viduriukų nėra. Nusprendžiau laukti natūraliai iki rytojaus ir tada dėsiu žvakutę - gal pasituštins. Man kažkaip baugu ten muiliuku ar termometru dirginti.
Beje, išsiaiškinau dukros alergijos priežastį. Įsiutus kaip dešimt tūkstančių bičių.. Ne mano valgomi jogurtai ar sūreliai, o.. lenkiška patalynė. Perskalbiau antklodę, apsaugas, o paklodę palikau.. Še tau, kad nori... Pagerėjimo tikiuosi po kokių poros dienų. Dabar galvoju, drąsios mamos, kurios rūbelių iš parduotuvės neskalbia
sako maitinant MP gali ir iki 5 dienu nekakoti.
as visus rubelius skalbiu, juk neaisku kur jie buvo, juk visi ciupineja juos ir t.t.
QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 23, 23:59)
zinot mergaites, MB juokiasi is manes, kad as cia rasineju bet as jam ir aiskinu, kad daugiau niekam neidomu, kokios spalvos mano vaiko kakis ir ar isvis tas kakis yra, gerai kai gali rast bendraminciu su tokiom paciom bedom

ir ramiau pasidaro, kad tokiu paciu kaip tu-daug Isaugs musu leliukai tuos kakojimus, nekakojimus ir visas kitas bedas, mes atsigausim...kada nors...ir viskas bus gerai! Duok dieve, kad tik tokios problemytes pas musu kruopas butu

Taigi laikykimes brangiosios, sekim spuogucius ir kakucius ir judekim i prieki, juk kiekviena diena mes vis didesni

jo...prirasiau as cia tipo optimiste, tik kazko nesimiega nuo pervargimo, o galeciau jau senai lovoj gulet na ka gi labanakt, saldziu sapnu, einu dar kitur pabludyt

merginos nejauciat pagerejimu vaikiukams? maniskis jau su rankytem sneka ir labai daznai jau pradejo sypsotis, kalbasi su ''semetos suniuku'', musa ji, bara, o man juokas, tik filmuoti reikia speti. kumsciukai pilnai jau atlenkti ir jau barskuti minutei palaikom rankytese ir labai jau daug garsu skleidziam, bandziau jau uzdeti zaislu lanka - tai dar jo nedomina, bet manau poros savaiciu begyje jau domins...
ech, kaip greitai auga...tuoj ropines, vaikscios, kalbes, eis i pasimatymus....(toli i ateiti nuzengiau

)
(biski patersiu eteri ir pasirodysim kaip bendraujam su ''semetos suniuku''
QUOTE(SGT @ 2008 07 24, 00:59)
labai gerai tos optimistiskos mintys, ju mum labai reikia
o vat manaijai vakare siandien 37.2 ir neturiu jokio supratimo nuo ko

lygtais sveika visa diena buvo, o vakare irzli pasidare, uzmigo dabar bematuojant temp (su senu termometru

) pailses truputuka, o ryt ziuresim kas bus.
visom mum reik ir stiprybes, ir palaikymo, ir su kuo ishsikalbeti ir
dar po medali kiekvienai iteikti
cia skaitosi normali temperatura. o nuo 38, tada jau temperatura
QUOTE(trudeme @ 2008 07 24, 05:44)
nesimiega? man irgi nuo 4:40h