Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(nakvisa @ 2008 07 23, 14:01)
Sveikutes bijau girtis,bet musu veidelis irgi jau taisosi,daznokai su virintu vandenuku prausem... ax.gif ir akyte jau zymiai grazesne... blush2.gif bet turim kita problemele...viduriukai labai laisvi...varo vandeneliu tiesiog ir pro pampi ir pro visus bodikus... doh.gif buvom pas gydytja sake ,kad viskas gerai,stebeti toliau,bet man vistiek labai neramu...nebezinau nei ka valgyti ,nei ka gerti... unsure.gif

mum taip buvo, skyre man daktarai dieta, valgyt daug ryziu, gerti ramuneliu arbata, taip per pienuka susitvarkyti turetu kudykio kakutis, galiausiai gavosi taip, kad as noriu i tuoleta, o nieko padaryti negaliu nes uzkieteje, o mazoji vistiek vandenuku dare... po ilgu bandymu ir dietu sedeijimo ir kankinimosi su sunkiu reikalu, priejom isvados, kad maitinsim mazaja misinuku.
ir ka jus manot, jau kita diena matem pagerejima, ir mazoji ramesne, ir pavalgius sociai, ir pilvukas susitvarke...
bet as iki siol vis dar sunkaii po visu tu maisto dietu sunkiai einu i tuoleta sad.gif nors jau dvi pilnos savaites praejo...

beja, tu pabandyk pieno produktu nevartoti, kai kuriems mazyliams netinka jis ir delto viduriuoja. valgyk ryziu ir gerk ramuneles. tiketis erik kad viskas bus gerai.
sekmes.
vaziuojam mes pirkti maisto wink.gif

Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 23, 14:23)
mum taip buvo, skyre man daktarai dieta, valgyt daug ryziu, gerti ramuneliu arbata, taip per pienuka susitvarkyti turetu kudykio kakutis, galiausiai gavosi taip, kad as noriu i tuoleta, o nieko padaryti negaliu nes uzkieteje, o mazoji vistiek vandenuku dare... po ilgu bandymu ir dietu sedeijimo ir kankinimosi su sunkiu reikalu, priejom isvados, kad maitinsim mazaja misinuku.
ir ka jus manot, jau kita diena matem pagerejima, ir mazoji ramesne, ir pavalgius sociai, ir pilvukas susitvarke...
bet as iki siol vis dar sunkaii po visu tu maisto dietu sunkiai einu i tuoleta sad.gif nors jau dvi pilnos savaites praejo...

beja, tu pabandyk pieno produktu nevartoti, kai kuriems mazyliams netinka jis ir delto viduriuoja. valgyk ryziu ir gerk ramuneles. tiketis erik kad viskas bus gerai.
sekmes.
vaziuojam mes pirkti maisto wink.gif

as irgi pagalvojau apie misineli...ryziu valgau daug,bet va ramuneliu nebandziau...tikriausiai man irgi reikia lekti iki artmiausios parduotuves misinelio ieskoti...beje,jei nepaslaptis,koki misineli naudojate..? ax.gif as bandziau pries pora dienu Cow and Gate nr 1,tai maniskei visai patiko,bet tik mazyti pokeli pirkau,todel nebeturiu,reiks vel kazka pirkti... unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif mano maziukes viduriai irgi skysti ax.gif vandeniu varo, bet klausiau ne vienos gydytojos ir sake , kad tai yra normalu ir tikrai nieko blogo. Blogai kai zalias kakis, arba zalias ir su puta, o jei geltonas tai viskas ciki thumbup.gif . taip kad nesijaudinkit, maitinkit savo pienuku, kita men viskas turetu susitvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
man tikrai zymiai ramiau zinoti,kad visiem tokio amziaus vaikam tokie pat negalavimai...tikiuosi po men net neprisiminsim sito pragaro... doh.gif
Atsakyti
ax.gif pas mus vakar jau maziau kakiaus buvo, kazkaip nustojau jaudintis, ba musiskis tai nuo gimimo purpsi ir kakoja skystokai .
Atsakyti
Labas vakaras
Kokia laimė - vaikučiai kakoja.. o pas mus jau 3 dienos ir nieko. Valgo gerai, nuotaika kaip visada, o viduriukų nėra. Nusprendžiau laukti natūraliai iki rytojaus ir tada dėsiu žvakutę - gal pasituštins. Man kažkaip baugu ten muiliuku ar termometru dirginti.
Beje, išsiaiškinau dukros alergijos priežastį. Įsiutus kaip dešimt tūkstančių bičių.. Ne mano valgomi jogurtai ar sūreliai, o.. lenkiška patalynė. Perskalbiau antklodę, apsaugas, o paklodę palikau.. Še tau, kad nori... doh.gif Pagerėjimo tikiuosi po kokių poros dienų. Dabar galvoju, drąsios mamos, kurios rūbelių iš parduotuvės neskalbia doh.gif
Atsakyti
zinot mergaites, MB juokiasi is manes, kad as cia rasineju ax.gif bet as jam ir aiskinu, kad daugiau niekam neidomu, kokios spalvos mano vaiko kakis ir ar isvis tas kakis yra, gerai kai gali rast bendraminciu su tokiom paciom bedom biggrin.gif ir ramiau pasidaro, kad tokiu paciu kaip tu-daug thumbup.gif Isaugs musu leliukai tuos kakojimus, nekakojimus ir visas kitas bedas, mes atsigausim...kada nors...ir viskas bus gerai! Duok dieve, kad tik tokios problemytes pas musu kruopas butu mirksiukas.gif Taigi laikykimes brangiosios, sekim spuogucius ir kakucius ir judekim i prieki, juk kiekviena diena mes vis didesni drinks_cheers.gif jo...prirasiau as cia ax.gif tipo optimiste, tik kazko nesimiega nuo pervargimo, o galeciau jau senai lovoj gulet doh.gif na ka gi labanakt, saldziu sapnu, einu dar kitur pabludyt bigsmile.gif
Atsakyti
labai gerai tos optimistiskos mintys, ju mum labai reikia drinks_cheers.gif thumbup.gif

o vat manaijai vakare siandien 37.2 ir neturiu jokio supratimo nuo ko sad.gif lygtais sveika visa diena buvo, o vakare irzli pasidare, uzmigo dabar bematuojant temp (su senu termometru wink.gif ) pailses truputuka, o ryt ziuresim kas bus.

visom mum reik ir stiprybes, ir palaikymo, ir su kuo ishsikalbeti ir dar po medali kiekvienai iteikti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
Kaip gera, kad yra kur, savo rūpesčiais, džiaugsmais, lūkesčiais pasidalinti, baimes išsakyti, gražiom viltim pasidalinti ax.gif Ačiū už optimizmo dalele, Tamošiuke 4u.gif Ir šiaip - gerai, kad čia visos tokios draugiškos ir pakančios.
Išaugs mūsų pupos vienus vargelius, bus skaudančios gerklytės, nubrozdinti keliai, vėl mamos rūpestis, kad nevalgo.. bet dabar - džiaukimės kiekviena akimirka. Juk jos praeis.. 4u.gif

SGT, gal čia tik vakarinis temperatūros svyravimas? Juk ir suaugusiems vakarais temperatūra didesnė nei dieną. Stiprybės ir sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta mazyliu mamytes 4u.gif
QUOTE(trudeme @ 2008 07 23, 22:55)
Labas vakaras
Kokia laimė - vaikučiai kakoja.. o pas mus jau 3 dienos ir nieko. Valgo gerai, nuotaika kaip visada, o viduriukų nėra. Nusprendžiau laukti natūraliai iki rytojaus ir tada dėsiu žvakutę - gal pasituštins. Man kažkaip baugu ten muiliuku ar termometru dirginti.
Beje, išsiaiškinau dukros alergijos priežastį. Įsiutus kaip dešimt tūkstančių bičių.. Ne mano valgomi jogurtai ar sūreliai, o.. lenkiška patalynė. Perskalbiau antklodę, apsaugas, o paklodę palikau.. Še tau, kad nori...   Pagerėjimo tikiuosi po kokių poros dienų. Dabar galvoju, drąsios mamos, kurios rūbelių iš parduotuvės neskalbia 

sako maitinant MP gali ir iki 5 dienu nekakoti.
as visus rubelius skalbiu, juk neaisku kur jie buvo, juk visi ciupineja juos ir t.t.

QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 23, 23:59)
zinot mergaites, MB juokiasi is manes, kad as cia rasineju bet as jam ir aiskinu, kad daugiau niekam neidomu, kokios spalvos mano vaiko kakis ir ar isvis tas kakis yra, gerai kai gali rast bendraminciu su tokiom paciom bedom biggrin.gif  ir ramiau pasidaro, kad tokiu paciu kaip tu-daug   Isaugs musu leliukai tuos kakojimus, nekakojimus ir visas kitas bedas, mes atsigausim...kada nors...ir viskas bus gerai! Duok dieve, kad tik tokios problemytes pas musu kruopas butu mirksiukas.gif  Taigi laikykimes brangiosios, sekim spuogucius ir kakucius ir judekim i prieki, juk kiekviena diena mes vis didesni drinks_cheers.gif  jo...prirasiau as cia   tipo optimiste, tik kazko nesimiega nuo pervargimo, o galeciau jau senai lovoj gulet na ka gi labanakt, saldziu sapnu, einu dar kitur pabludyt

thumbup.gif drinks_cheers.gif merginos nejauciat pagerejimu vaikiukams? maniskis jau su rankytem sneka ir labai daznai jau pradejo sypsotis, kalbasi su ''semetos suniuku'', musa ji, bara, o man juokas, tik filmuoti reikia speti. kumsciukai pilnai jau atlenkti ir jau barskuti minutei palaikom rankytese ir labai jau daug garsu skleidziam, bandziau jau uzdeti zaislu lanka - tai dar jo nedomina, bet manau poros savaiciu begyje jau domins...
ech, kaip greitai auga...tuoj ropines, vaikscios, kalbes, eis i pasimatymus....(toli i ateiti nuzengiau lotuliukas.gif )

(biski patersiu eteri ir pasirodysim kaip bendraujam su ''semetos suniuku''
user posted image user posted image

QUOTE(SGT @ 2008 07 24, 00:59)
labai gerai tos optimistiskos mintys, ju mum labai reikia  drinks_cheers.gif   thumbup.gif

o vat manaijai vakare siandien 37.2 ir neturiu jokio supratimo nuo ko sad.gif lygtais sveika visa diena buvo, o vakare irzli pasidare, uzmigo dabar bematuojant temp (su senu termometru wink.gif ) pailses truputuka, o ryt ziuresim kas bus.

visom mum reik ir stiprybes, ir palaikymo, ir su kuo ishsikalbeti ir dar po medali kiekvienai iteikti

cia skaitosi normali temperatura. o nuo 38, tada jau temperatura
thumbup.gif
QUOTE(trudeme @ 2008 07 24, 05:44)

nesimiega? man irgi nuo 4:40h doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 24 liepos 2008 - 08:46
Musu maziuke reciau kakot pradejo, kai pradejo valgyt misinuka. Bet geriau, kad nebutu labai ilgas tarpas, kai nekakoja, paskui gali viduriai uzkietet ir bus laabai sunku nukakint mazuti 4u.gif Antra diena, kai jau nepakakojo musiske, tai as vakare uzsiemiau tuo reikalu biggrin.gif Bandem sukelt kakuti biggrin.gif Ir pavyko thumbup.gif Dabar kakoja ji viena karta dienoj, pati, nereik skatint ax.gif
Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 07 24, 01:59)

Man ligoninej sake, kad tokia temperatura yra normali 4u.gif Paprasciausiai vaikuciui silta, todel ir temp tokia. Ir mum yra buve 37.1 ir 37.2, bet nieko nedarem mes, ir i lauka ejom 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif as irgi girdejau, kad nuo MP kakiaus gali nebut kelias dienas, tik gydytoja sake, kad jei pries tai kakino kiekviena diena ir staiga nustojo tai jau galima itart pakietejima g.gif o temperatura man atrodo normali, gal lelikas susiles buvo.. Tai tada ir mes pasigirsim blush2.gif svarbiausias mazosios darbas-pataikyti kumsti i burnyte biggrin.gif bet ne visada gaunas ax.gif tai tada pyksta rekia ir vel bando, labai juokinga ziuret lotuliukas.gif Sneka su zaisliukais, sukauja o kai atsibosta saukiasi pagalbos, taip graudziai pradeda guguot , kas diena vis idomiau thumbup.gif
Atsakyti