Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(trudeme @ 2008 07 21, 08:52)
Labas rytas, Tamosiuke
Ką tik pastebėjau, kad mūsų dukrelės gimusios tą pačią dieną - birželio 14  wub.gif
Kai grįšit iš akių ligų gydytojos, labai lauksiu žinių. Visokeriopos jums sėkmės ir geros dienos.. kad Mažulės nenuskriaustų  4u.gif

o jus trudeme ryt parasykit kaip ten jums viskas praejo, gal nebaisi ta procedura? nes jei su vaistais tai gal labai nekankins? laikykites
Atsakyti
[quote=tamosiuke,2008 07 21, 16:43]

Sveiki
Džiugu, kad viskas pas jus gerai 4u.gif Vitaminą D3 girdau iš šaukštelio prieš valgį. Gal ir mažesnė dozė gaunasi, bet juk svarbiausia - neperdozuoti. Su nerimu laukiu rytojaus. Dukra, regis, nujaučia ir šiandien vėjus kelia blink.gif
Atsakyti
mano mazoji tai jau antra diena valgo tik kokias 10min ir spjauna papuka,o paskui godziai soske ciulpia kol uzmiega ir vis spardosi,rieciasi,rankytem maskatuojasi,stena visa israudonavus,labai nerami.Nesuprantu,gal pilvuka pucia ar kas cia jai.Kakoja lyg ir normaliai,tik jau maziau,kokius tris kartus per para,bet ir valgo tik 5-6.Normalu cia ar ne? g.gif
Patarkit mamytes,nesigaudau as cia su pirmu mazyliu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 21, 16:51)
mano mazoji tai jau antra diena valgo tik kokias 10min ir spjauna papuka,o paskui godziai soske ciulpia kol uzmiega ir vis spardosi,rieciasi,rankytem maskatuojasi,stena visa israudonavus,labai nerami.Nesuprantu,gal pilvuka pucia ar kas cia jai.Kakoja lyg ir normaliai,tik jau maziau,kokius tris kartus per para,bet ir valgo tik 5-6.Normalu cia ar ne? g.gif
Patarkit mamytes,nesigaudau as cia su pirmu mazyliu. verysad.gif

gal pienukas per greitai bega? g.gif maniske buna kai uzpompuoja tai ciurksle nebloga bega, tai ji pyksta, springsta, bet po to normaliai. arba pilvukas, pabandyk kojytes surietus palaikyt ir espumizana, zinau kad padeda rolleyes.gif jei pati maitini tai gal suvalgei ka negero..
Atsakyti
kojytes mes jai pastoviai lankstom,tada tikrai geriau buna,o del espumizano,tai tik vakare duodu,kad nakti rami miegotu,tik ir jis nevisada padeda,gal as netaip girdau,nes kadangi pati maitinu tai neturiu jo kaip sugirdo,pries maitinat su sauksteliu sugirdau gryno,o juk reikia ji su pienuku maisyt tik kaip man tai padaryt?
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 21, 18:43)
kojytes mes jai pastoviai lankstom,tada tikrai geriau buna,o del espumizano,tai tik vakare duodu,kad nakti rami miegotu,tik ir jis nevisada padeda,gal as netaip girdau,nes kadangi pati maitinu tai neturiu jo kaip sugirdo,pries maitinat su sauksteliu sugirdau gryno,o juk reikia ji su pienuku maisyt tik kaip man tai padaryt?

geriausia nusipirk svirksta ir 1 ml atitinka 25 lasus. as pries kiekviena maitinima po 0,5 ml ipurskiu is leto ir mums thumbup.gif (mane taip ligoninej paprotino)

o del Vit D as duodu tiesiai is buteliuko i burnyte (pradzioj patikrinau ar gerai laikosi ta korke) ir duodu pries paskutini maitinima, kad man neatpiltu. Tamosiuke, nu tikrai dideli lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu visom uz patarimus,kaip tik nusipirkau siandien misinelio,pabandysiu,nors pienelio atrodo netruksta,dar ir nusitraukiu... g.gif ko gero silpnai bega...
As vitamina D duodu taip:nusitraukiu siek tiek pienelio ir ilasinu vitamina,tada tiesiog sugirdau is buteliuko,nes girdejau ,kad gryno jo negalima duoti...
Tiesa praeita naktis buvo tiesiog pasakiska,pirma kart mano pupa ismiegojo 5 val... thumbup.gif ,po to 3...tikiuosi si naktis vel bus rami... rolleyes.gif ir jum visom linkiu ramios nakteles... 4u.gif
Atsakyti
Labanakt visoms - ramios nakties, daug pienuko ir.. saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
mano mazoji nerami po skiepo verysad.gif bet lygtai imigo... matysim..kaip cia miegosis blink.gif labanakt visoms 4u.gif saldziu sapnu leliukams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos:) maniskis irgi t.p. daro, bet mes ji panesiojam panesojam stacia ir jam praeina, paskui vel tas pats ir vel panesiojam... vakar tiesiog pasiguldziau ji ant pilvuko ir pamaitinau, bet pastebejau, kad dazniausiai atsirugsta labai garsiai. po atsirugimo nusiramina pilnai ir bevalgydamas uzmiega..

vakar irgi buvcom pas akiu gydytoja, tai tobrex lasiuku israse, sake aukit masazuokites, gal ir atsidarys latakelis, nes augant ir latakeliai auga. g.gif

O del D vit. nezinojau, kad negalima gryno, mes ryte jo duodam nuo saukstuko, o po to iskart maitinam, tai gal gaunasi kaip ir negrynas???
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 22, 11:23)
O del D vit. nezinojau, kad negalima gryno, mes ryte jo duodam nuo saukstuko, o po to iskart maitinam, tai gal gaunasi kaip ir negrynas???

nu as irgi to nezinojau, bet daktare liepe pries maitinima suduoti, tai gal ir nera blogai atskirai suduoti (nesumaisant su pienu)
Atsakyti
mamytes,kada reikia tvarkytis dokumentus,kad gautum pinigelius kas menesi is sodros ir kokius dokumentus reikia nunesti sodrai?siuose dalykuose as visiskai zalia,gal jus jau tvarketes ir tiksliai zinosit ko reikia.
Aciu.
Atsakyti