Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

laikykites trudeme, viskas bus gerai, mum irgi asaroja akyte ryt ryte pas gydytoja, ziuresim ka pasakys... nebenoriu daugiau ligoniniu.. buna kad vaikiukai isauga ir latakai savaime atsidaro, sakau gal ir mums taip bus, labai gaila kai maziukai verkia
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 20, 23:16)
laikykites trudeme, viskas bus gerai, mum irgi asaroja akyte ryt ryte pas gydytoja, ziuresim ka pasakys... nebenoriu daugiau ligoniniu.. buna kad vaikiukai isauga ir latakai savaime atsidaro, sakau gal ir mums taip bus, labai gaila kai maziukai verkia

Labas rytas, Tamosiuke
Ką tik pastebėjau, kad mūsų dukrelės gimusios tą pačią dieną - birželio 14 wub.gif
Kai grįšit iš akių ligų gydytojos, labai lauksiu žinių. Visokeriopos jums sėkmės ir geros dienos.. kad Mažulės nenuskriaustų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 21, 08:52)
Labas rytas, Tamosiuke
Ką tik pastebėjau, kad mūsų dukrelės gimusios tą pačią dieną - birželio 14  wub.gif
Kai grįšit iš akių ligų gydytojos, labai lauksiu žinių. Visokeriopos jums sėkmės ir geros dienos.. kad Mažulės nenuskriaustų  4u.gif

labas rytas, ruosiames pas gydytoja, bet mes einam pas musu pediatre nes dar nebuvom, tai gal ji ka pasakys del tos akytes g.gif ir siaip idomu kiek priaugom. kai grysim parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 20, 21:13)
sveikutes, smagu zinoti kad ne as viena tokia su skaudanciais papukais ir isbertu vaikiuku.. nes kartais jauciuos ufonautu verysad.gif  bet pasiskaitau supermamose ir suprantu kad viskas man  thumbup.gif  mano lialia neima soskes visiskai, uztat bando paragaut kumstuka.. ir isbere buvo.. ir ligoninej jau teko pagulet.. itarinejo stafilokoka, isoperavo pulini prie bambytes. patikekit mergaites nervu tiek kainavo, kad stebiuosi kaip MP nedingo, bet aciu dievui viskas dabar gerai auksinio nerado, o tai svarbiausia  biggrin.gif  bet antibiotikus devynias dienas leido doh.gif  tai viduriavo vandeniu, tik neseniai susitvarke. bet siaip ji stipri linksma mergina  lotuliukas.gif

QUOTE(trudeme @ 2008 07 20, 21:39)
Labas vakaras
Jungiuosi į kompaniją. Kai išbėrė veiduką, gydytoja nuramino, jog siautėja hormonai. Deja, pasirodė, kad mergaitė alergiška pieno produktams, tad, kadangi maitinu savo pienuku, negalėsiu visai pati naudoti pieno produktų, riešutų, citrusinių vaisių. Gerai, jei tuo viskas ir baigsis. Antradienio laukiu su nerimu - mergaitei vaistais plės ašarų lataką. Žinot, tiek rūpesčių, ir išties keista, kaip tas pienas nedingsta...

laikykites merginos, lviskas bus gerai 4u.gif drinks_cheers.gif

nakvisa, zinok pas mus panasiai (gerai kad ne per kiekviena maitinima) ir tai prasideda po kokiu 10 min valgymo: ima-spjauna, ima-spjauna, niurzga, galva sukioja....ir taip dar kokias 5-10 min kol man trunka kantrybe ir tada misinuka ikisu ir tada be problemu puse buteliuko sutarso. tai as padariau isvada, kad sunku vaikui beistraukti ten giliai to uzsilikusio pieniuko ir jis taip nervuojasi...

pacituosiu Kodel maitinamas mazylis pravirksta:
1. patekus i skrandi pirmajai pieno porcijai suaktyveja peristaltika. minute, kita nutraukite zindyma, palaikykite kudyki stacia, paglostykite, pamasazuokite po kairiuoju sonkauliu lanku. jeigu tai kartojasi kiekvieno zindymo metu, pabandykite mazyli zindyti dazniau.
2. jeigu mazylis pravirksta ipusejus arba baigiantis zindymui, galimas dalykas, kad truksta pieno. isidemekite jo elgesi: jeigu trina koja, judina galva, godziai ciulpia, priglauskite prie kitos kruties. jei tik mazylis aprimsta, vadinasi, tikrai truksta pieno.
3. diegliai, t.y. umus pilvo skausmai 3-iaja - 4-aja gyvenimo savaite.

Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 21, 13:54)
nakvisa, zinok pas mus panasiai (gerai kad ne per kiekviena maitinima) ir tai prasideda po kokiu 10 min valgymo: ima-spjauna, ima-spjauna, niurzga, galva sukioja....ir taip dar kokias 5-10 min kol man trunka kantrybe ir tada misinuka ikisu ir tada be problemu puse buteliuko sutarso. tai as padariau isvada, kad sunku vaikui beistraukti ten giliai to uzsilikusio pieniuko ir jis taip nervuojasi...

drinks_cheers.gif Mum ir tas pats darosi doh.gif Neuztenka pienuko, tai pradeda nervintis maze, niurzgia, trinasi, saukia, ciumpa papuka vel spjauna, vel ciumpa doh.gif Tai primaitinu misinuku dar is po saves 4u.gif Taip ir su pirmu buvo mum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 07 21, 12:59)
drinks_cheers.gif Mum ir tas pats darosi doh.gif Neuztenka pienuko, tai pradeda nervintis maze, niurzgia, trinasi, saukia, ciumpa papuka vel spjauna, vel ciumpa doh.gif Tai primaitinu misinuku dar is po saves 4u.gif Taip ir su pirmu buvo mum ax.gif

nu man taip nuo berods nuo penktadienio prasidejo. mes per para valgom 8 kartus, tai is ju 4 kartus dar + primaitinu misinuku. nuo nakties iki pietu kaip ir dar uztenka, bet va veliau issiurbia ir dar misini susiurbia.

man dabar idomu kai primaitinant misinukais ar reikia laikytis konkreciu valandu tarp maitinimu?
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 21, 14:17)
nu man taip nuo berods nuo penktadienio prasidejo. mes per para valgom 8 kartus, tai is ju 4 kartus dar + primaitinu misinuku. nuo nakties iki pietu kaip ir dar uztenka, bet va veliau issiurbia ir dar misini susiurbia.

man dabar idomu kai primaitinant misinukais ar reikia laikytis konkreciu valandu tarp maitinimu?

Man kaip tik is po nakties tusti pieno fabrikeliai biggrin.gif Vakarop prisipildo, nakti valgo tik is manes, o diena reik misinuko dar 4u.gif
Na as, tai stengiuos, kad butu mazdaug 3-4val. tarpas tarp maitinimu ax.gif Nakti jau kaip ji atsikelia, tada ir maitinu, buna karts ir ilgesnis ar mazesnis tarpas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 07 21, 13:26)
Man kaip tik is po nakties tusti pieno fabrikeliai biggrin.gif Vakarop prisipildo, nakti valgo tik is manes, o diena reik misinuko dar 4u.gif
Na as, tai stengiuos, kad butu mazdaug 3-4val. tarpas tarp maitinimu ax.gif Nakti jau kaip ji atsikelia, tada ir maitinu, buna karts ir ilgesnis ar mazesnis tarpas 4u.gif

aisku, as irgi stengiuosi kad butu kas tris valandas, bet nakti vapse nera jokio rezimo. net sianakt eksperimenta dariau: siaip mes einam miegoti kaip ir 22:30 - 23h tai keliasi valgyti kazkur 3-5h (tame tarpe), tai vakar nuejo miegoti 24h, sakau daar jau ismiegos man iki 6-7h, kur tau: 3:40h - mama duok valgyti doh.gif , bet poto ismiegojo iki 8h - pavalge, pabudravo ir iki 11h toliau miegojo, vel pavalge, pabudravo ir 12:30h uzmigo ir vis dar tebemiega.
einu pradesiu kokteiliuka plakti nes 14h kaip ir laikas butu valgyti biggrin.gif

o koki misinuka vartojat? ar iskarto prie vieno pripratot, ar teko keleta isbandyti?
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 21, 14:38)
o koki misinuka vartojat? ar iskarto prie vieno pripratot, ar teko keleta isbandyti?

Mes valgom Nestle 1H.A. 4u.gif Mums gyd sita rekomendavo, nes jis yra hipoalerginis, sudetim labai panasus i motinos piena ir daug kitu gerybiu ten prirasyta apie ji 4u.gif Vartojam ji jau mazdaug apie 9 dienas, kolkas puikiai tinka 4u.gif Kaku daro normaliai, viduriukai neuzkietejo, tik reciau daro ir turinio isvaizda pasikeite ax.gif Bet taip ir turi buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 07 21, 13:48)
Mes valgom Nestle 1H.A. 4u.gif  Mums gyd sita rekomendavo, nes jis yra hipoalerginis, sudetim labai panasus i motinos piena ir daug kitu gerybiu ten prirasyta apie ji 4u.gif Vartojam ji jau mazdaug apie 9 dienas, kolkas puikiai tinka 4u.gif Kaku daro normaliai, viduriukai neuzkietejo, tik reciau daro ir turinio isvaizda pasikeite ax.gif Bet taip ir turi buti ax.gif

o kaip suprasti turinio isvaizda pasikeite, kad nenustebciau as isvydus kitoki regini, beto vakar maniskis taip pasikakino kad net pimpuko nesimate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 21, 15:04)
o kaip suprasti turinio isvaizda pasikeite, kad nenustebciau as isvydus kitoki regini, beto vakar maniskis taip pasikakino kad net pimpuko nesimate doh.gif

Nebera tokios skystos ismatos, paliko koses pavidalo ax.gif Ir spalva tamsesne ax.gif Ai, ir smirda labiau biggrin.gif Manoji irgi karts, kai pavaro, tai irgi nebsimato jos grozybiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 21, 09:15)
labas rytas, ruosiames pas gydytoja, bet mes einam pas musu pediatre nes dar nebuvom, tai gal ji ka pasakys del tos akytes g.gif ir siaip idomu kiek priaugom. kai grysim parasysiu 4u.gif

sveikos mamytes, mes jau is gydytojos, tai va sveriam 5200 gimem 3535 as net issigandau sakau gal perdaug? bet gyd sako normaliai, del akytes tai sake kad nieko baisaus nemato ir vaikai iki puses metu isauga ir latakai savaime atsidaro, bet nevisiems, tai lauksim gal mum atsidarys... gavom skiepa ir liepe gert vit D, bet neisivaizduoju kaip reiks ta lasiuka jai sugirdyt g.gif , gal sakau savo pieno ispaust i sauksteli ir taip bandyt...ka jus darot blush2.gif
Atsakyti