QUOTE(SGT @ 2008 07 18, 17:21)
niu ka, siandien valgom po 120ml kas tris valandas, bet mum ta buteliuka iveikti reikia valandos ir belieka dvi valandos iki sekancio valgymo...
o vakar vakare dar viena beda mum nutiko, mus isbere visa veiduka ir puse nugarytes smulkiais spuoguciais, buvom pas daktare sake kad prakaitinuke, israse tepaliuka viena nugarytei, o kita veidukui, ziuresim kaip bus... dabar namie langai atidaryti, mergyte tik su body ir vilnonem kojinytem, tikiuos nepersaldinsiu vaiko dabar...
ir kaip mum nesiseka... jei ne vienas, tai kitas...
zinok mus irgi buvo isbere veiduka, spranduka, truputuka krutinele, tai kas ryta visa su virintu vandeniuku ir su merliuku apvalydavau, poto nusausindavau, maudziau kaip ir visados kiekviena vakara, ploniau rengiau, namuose tik kojinytes (paprastos) ir bodziukas trumpom rankovem ir praejo visi spuogiukai. o kad valgo ilgai, tai nieko tokio, maniskis irgi is buteliuko siurbia ilgai, nors ir is papo apie 20-30 min siurbia.
QUOTE(Karincikas @ 2008 07 18, 17:53)
Mano tai irgi kaip vanduo
Mergaites kaip palaisvint vaikui viduriukus, ziauriai uzkiteje....
jei maitini mp, tai pabandyk pati pavalgyti dziovintu slyvu.
QUOTE(unija @ 2008 07 18, 18:11)
Jaunutia man irgi beje skaudoka maitint iki siol, jei jautriau, tai bepanten pasitepu nakciai. Tarp kita ko is vienos kr skauida is kt ne, kazkaip keistai pas mane. Maitinu TIK per antspenius.
as ir tuos multivan kompresiukus naudojau ir beveik po kiekvieno valgymo bepantenu tepu ir savu pienu tepu ir vaikstau plikais papai, zodziu nesutverti papai maitinimui, tai zadu dar dakenteti menesiuka bent, o tada subankrotuosiu pieno fabrika.