Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

o kai buna vejaraupiai tai visas kunas buna isbertas? as tai aptikau spuogeliu ne tik veido srityje, bet ir kur plaukuciai auga? blink.gif visas veidukas pabertas jau kelinta diena doh.gif
tox vaizdas kad mum viskas blogai ir blogai, bet taip ner, man tik daug klausimu iskyla unsure.gif
Atsakyti
o mano mažoji miega ir dieną daug ax.gif aktyvi būna tik pavalgius apie valandėlę, tada lūžta, prabudos valgyt reikalauja ir t.t rolleyes.gif
Atsakyti
niu ka, siandien valgom po 120ml kas tris valandas, bet mum ta buteliuka iveikti reikia valandos ir belieka dvi valandos iki sekancio valgymo...

o vakar vakare dar viena beda mum nutiko, mus isbere visa veiduka ir puse nugarytes smulkiais spuoguciais, buvom pas daktare sake kad prakaitinuke, israse tepaliuka viena nugarytei, o kita veidukui, ziuresim kaip bus... dabar namie langai atidaryti, mergyte tik su body ir vilnonem kojinytem, tikiuos nepersaldinsiu vaiko dabar...

ir kaip mum nesiseka... jei ne vienas, tai kitas...
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 17, 14:12)
kai tik MP maitinau tai nieko nedaviau, bet kai pradejau maitinti ir misinukais - tada duodu per pertraukas pankoliu arbateles ir ramuneliu. geria su malonu.

beja as turiu klausimuka, kokio riebumo turi buti MP, kad vaikui butu sotu? kai nutraikiamas pienas i buteliuka, kiek turi buti pirmo sluoksnio? nes man toks vaizdas kad mano MP - vandenukas sad.gif

Mano tai irgi kaip vanduo verysad.gif

Mergaites kaip palaisvint vaikui viduriukus, ziauriai uzkiteje....
Atsakyti
Labutis, ogo, kad priraset, as visai laiko neturejau prisest.

Trudeme nu jauciu del akyciu ir mums teks taip pat daryt, pirmadieni pas okulista bandysim patekt.

O mes vakar buvom pas gydytoja, tai paaugo 3 cm ir 500gr nuo numesto svorio. skaiciuojam nuo numesto, nes ligoninej 12 procentu netekom. Vat ax.gif

Ir seip idomu biski kitu garsiuku isleidzia ir pats ant nugarytes apsivercia, nors ir paremta buna... kaip jis taip sugeba...

Jaunutia man irgi beje skaudoka maitint iki siol, jei jautriau, tai bepanten pasitepu nakciai. Tarp kita ko is vienos kr skauida is kt ne, kazkaip keistai pas mane. Maitinu TIK per antspenius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 18, 17:21)
niu ka, siandien valgom po 120ml kas tris valandas, bet mum ta buteliuka iveikti reikia valandos ir belieka dvi valandos iki sekancio valgymo...

o vakar vakare dar viena beda mum nutiko, mus isbere visa veiduka ir puse nugarytes smulkiais spuoguciais, buvom pas daktare sake kad prakaitinuke, israse tepaliuka viena nugarytei, o kita  veidukui, ziuresim kaip bus... dabar namie langai atidaryti, mergyte tik su body ir vilnonem kojinytem, tikiuos nepersaldinsiu vaiko dabar...

ir kaip mum nesiseka... jei ne vienas, tai kitas...

zinok mus irgi buvo isbere veiduka, spranduka, truputuka krutinele, tai kas ryta visa su virintu vandeniuku ir su merliuku apvalydavau, poto nusausindavau, maudziau kaip ir visados kiekviena vakara, ploniau rengiau, namuose tik kojinytes (paprastos) ir bodziukas trumpom rankovem ir praejo visi spuogiukai. o kad valgo ilgai, tai nieko tokio, maniskis irgi is buteliuko siurbia ilgai, nors ir is papo apie 20-30 min siurbia.

QUOTE(Karincikas @ 2008 07 18, 17:53)
Mano tai irgi kaip vanduo  verysad.gif

Mergaites kaip palaisvint vaikui viduriukus, ziauriai uzkiteje....

jei maitini mp, tai pabandyk pati pavalgyti dziovintu slyvu.

QUOTE(unija @ 2008 07 18, 18:11)
Jaunutia man irgi beje skaudoka maitint iki siol, jei jautriau, tai bepanten pasitepu nakciai. Tarp kita ko is vienos kr skauida is kt ne, kazkaip keistai pas mane. Maitinu TIK per antspenius. blush2.gif

as ir tuos multivan kompresiukus naudojau ir beveik po kiekvieno valgymo bepantenu tepu ir savu pienu tepu ir vaikstau plikais papai, zodziu nesutverti papai maitinimui, tai zadu dar dakenteti menesiuka bent, o tada subankrotuosiu pieno fabrika.
Atsakyti
o mus kita bedele kamuoja,niekaip pienliges neisigydom,daktare israse daktarin gelio,bet mazoji ji spjauna,ziaugcioja,galiausiai atpila,tad is jo jiokios naudos,o uz tubele 41lt suplojau.Kaip jus sprendet sita problemele?
Atsakyti
Jaunutia, o tu nenori tuomet bandyt nusitraukt?

Ot saulyte02 pas mus kaip ir nera jos,a s visai buvau apie tokia pamirsusi ax.gif
Atsakyti
laba ryta
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 18, 21:29)
o mus kita bedele kamuoja,niekaip pienliges neisigydom,daktare israse daktarin gelio,bet mazoji ji spjauna,ziaugcioja,galiausiai atpila,tad is jo jiokios naudos,o uz tubele 41lt suplojau.Kaip jus sprendet sita problemele?

bandziau, tai kad mano papuliai bijo pientraukio lotuliukas.gif rimtai, neiseina nusitraukti, nei su rankom, nei su pientraukiu, vos kokius 20 ml doh.gif
mes tai su soda issigydem, bet buvau ir to tepalo nusipirkusi, bet kai perskaiciau anotacija, tai pabijojau duoti. tai keleta dienu sioskiuka pakaisiojau i sodos tirpala ir i burnyte iskarto ir susitvarke viskas. ir dar papulius su tuo tirpalu tepiau.
pas mane pieno kombinatas i bankrota lenda verysad.gif net nuo vakar 2 primaitinimus dariau, ir va dabar, po visos nakties issiurbimu misinuka skaniai sutrauke doh.gif

einu, bandysiu vaika nulauzti miegeliui ir pati mielai dar keleta h pamiegociau (jauciuosi labai pavargus doh.gif )

O gal visa tai veikia vaika pilnatis? g.gif (butu labai gerai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 19 liepos 2008 - 07:27
Labas rytas 4u.gif
maniškė šiandien ir kaip niekad ankstyva. Šiaip visada 6 val pavalgiusios, dar saldžiai miegam iki 10 blush2.gif o šiandien jau nebemiegojo. Tai tik prieš pusvalanduką nulūžo ax.gif Bet greit kelsis, nes valgyt norės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 19, 09:25)
Labas rytas  4u.gif
maniškė šiandien ir kaip niekad ankstyva. Šiaip visada 6 val pavalgiusios, dar saldžiai miegam iki 10  blush2.gif  o šiandien jau nebemiegojo. Tai tik prieš pusvalanduką nulūžo  ax.gif Bet greit kelsis, nes valgyt norės  ax.gif

Labas rytas
Maniškė šiandien kaip niekad rami naktį buvo - net valgymą vieną pramiegojo, tačiau... aš iš įpročio keltis kas tris valandos negalėjau miegoti ir beveik visą naktį badziojausi. Ryte tas pat - duktė miega savo lovoje, o aš blaškausi, ką čia nuveikus ax.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
Ziuriu yra maziai,kurie naktimis duoda mamytem pamiegot.o maniskis keliasi kas 1.5-2 val.pavalgyt doh.gif o ilgasis miegas pas ji buna mazdaug apie 8 val vakaro.tada gali ir 4-5 val ismiegot nepabusdamas.o man kaip tycia miegelis neina tuo metu ax.gif Mb noretu padet, bet kad maitinu pati, o nusitraukinet nenoriu ax.gif uztat namai atrodo kaip po karo lotuliukas.gif net svecius geda priiminet

mamytes, o kada vaikiukai mazdaug pradeda galvyte nulaikyt patys?maniskis jau intensyviai bando ja kelt.juokingai taip svirduliuoja biggrin.gif nori viska aplink matyt
Atsakyti