O as issiunciau i Marijampole (i Vernito fabrika) pavyzdi baltu siulu, nes niekur nerandu tokio atspalvio.... Ot papuoliau
Bet moterys, kurios parduotuveje, atsiliepusios buvo tokios malonios ir zadejo pagelbet - paieskot ir iduot su uzsakymu i kokia Vilniaus parduotuve. Taigi vilties yra
QUOTE(Mate @ 2008 10 16, 10:33)
QUOTE(evax @ 2008 10 16, 13:40)
ačiū auksarankėms , eisiu gal net ryt pasicekavinti
QUOTE(Mate @ 2008 10 16, 14:05)
O as issiunciau i Marijampole (i Vernito fabrika) pavyzdi baltu siulu, nes niekur nerandu tokio atspalvio.... Ot papuoliau
Bet moterys, kurios parduotuveje, atsiliepusios buvo tokios malonios ir zadejo pagelbet - paieskot ir iduot su uzsakymu i kokia Vilniaus parduotuve. Taigi vilties yra
linkiu kad pasisektų , nes man ir panaši bėda :pirkau sūnaus megztukui siūlų ir... pritrūkau 1/2 matkelio, ten kur pirkau jų nebėr ir nebebus, reik ieškot pas kitus turkiškų siūlų prekeivius, gal gariūnuos
nu vat nesuprantu kaip as sugebu amziais siulu per daug nusipirkt
man nebuna kad pritrukciau, nebent tie siulai baisiai brangus
ismokykit apskaiciuot kieki, nes tie likuciai atsibodo geriau jau dasipirkt (aisku jei randi)
man nebuna kad pritrukciau, nebent tie siulai baisiai brangus
ismokykit apskaiciuot kieki, nes tie likuciai atsibodo geriau jau dasipirkt (aisku jei randi)
Siaip tai mn irgi visad buna perteklius, bet si kart (su tais baltais) buvo kitaip. Buvo tik 2 matkeliai, bet mane patikino, kad uzsakys ir atves ir tikrai bus daugiau. Tai as ir pirkau. Daugiau tokios klaidos nedarysiu.
baigiau sijoną
nunersiu ,,pumpurinį ,,diržiuką ir
nunersiu ,,pumpurinį ,,diržiuką ir
QUOTE(siaudukes @ 2008 10 16, 15:28)
laukiam laukiam pasirodant
QUOTE(Mate @ 2008 10 16, 10:33)
QUOTE(evax @ 2008 10 16, 13:40)
buvau šiandien gariūnuos, pasirodo kad Halės kioskelio ir gariūnų tarp 0 ir 1 eilėj esantis kioskas tų pačių šeimininkų, radau pas juos saviškius siūlus nu bet žinokit kainos ten tai 3-4 lt už matkelį didesnės nei aš perkuosi savanoriuose parduotuvėje tai derėjausi ir vistiek gavosi brangiau ...
tai ir galvoju - negali būt hales kioskelyje pigiau atšoko noras patikrinti
QUOTE(vasaruolė @ 2008 10 19, 12:55)
...na čia noiu pasirodyti , kad jau turiu sijoną moherinį ---prieš mėnesį atakavau, kad duotų kas raštelį kokį ....tai va, draugė jau man jį numezgė---
nuostabus sijonas
o kur raštelį rasti
QUOTE(vagrs @ 2008 10 19, 13:01)
...čia raštelių mixas deja... , čia raštelius ėmė kur servetėles mezga, tai va...mezgė mezgė ir va kas gavosi
nu gerai čia gavosi
ir ne saules kliošas
gražu
ir ne saules kliošas
gražu
Liuks, vasaruole, šaunuolė draugė, bet kodėl ne pati mezgei?