Mate Kaip gražiai tos spalvytės sudera Tik biškį nesuprantu čia du siūlai-vienas margas,o kitas juodas?
Na va, pagaliau sulaukėm Mate stebuklo Ir ne veltui tiek laukėm SUPER!
Grožis neišpasakytas Laaabai originalu ir nematyta Čia tie siūliukai margi, ane?
Kaip sekėsi atremti bendrakeleivių žvilgsnius darbuojantis viešajam transporte?
Grožis neišpasakytas Laaabai originalu ir nematyta Čia tie siūliukai margi, ane?
Kaip sekėsi atremti bendrakeleivių žvilgsnius darbuojantis viešajam transporte?
Mate - labai originalu, gražu, spalvinga ir elegantiška
Aciu, merginos
Netikėtai, cia siulas toks - juoda - balta - avietine. ir kitas siulas, kur tik juodas. Sunaudojau viena margos Linates matkeli ir viena juodos mocheros, bet jis buvo jau nepilnas (namuose tie juodi gulejo jau simta metu...)
O viesajam transporte buvo neriamos tik atskiros tos geles, visa kita, kur jau ratu viskas bendrai, tai namie. Dabar vyksta jau kito sijono, balto, ziemai, autobusinis projektas
Zvilgsniu buna... As ir pati ziureciau, nes butu idomu
Karta viena moteriske prisedo salia, ziurejo ziurejo ir sako (matyt kentejo kentejo ir neiskente ) - ar zinote, kad galima siula istraukt is vidurio matkelio ir butu taip patogiau? O as kazkaip apie tai buvau visai nepagalvojus... Tai trumpai paplepejom, sako ji, taip taip tokie kamsciai, kad kol namo parvaziuoji gali puse saliko numegzti...
Netikėtai, cia siulas toks - juoda - balta - avietine. ir kitas siulas, kur tik juodas. Sunaudojau viena margos Linates matkeli ir viena juodos mocheros, bet jis buvo jau nepilnas (namuose tie juodi gulejo jau simta metu...)
O viesajam transporte buvo neriamos tik atskiros tos geles, visa kita, kur jau ratu viskas bendrai, tai namie. Dabar vyksta jau kito sijono, balto, ziemai, autobusinis projektas
Zvilgsniu buna... As ir pati ziureciau, nes butu idomu
Karta viena moteriske prisedo salia, ziurejo ziurejo ir sako (matyt kentejo kentejo ir neiskente ) - ar zinote, kad galima siula istraukt is vidurio matkelio ir butu taip patogiau? O as kazkaip apie tai buvau visai nepagalvojus... Tai trumpai paplepejom, sako ji, taip taip tokie kamsciai, kad kol namo parvaziuoji gali puse saliko numegzti...
mate, labai gražu ir originalu
QUOTE(Mate @ 2008 10 15, 11:02)
...Karta viena moteriske prisedo salia, ziurejo ziurejo ir sako (matyt kentejo kentejo ir neiskente ) - ar zinote, kad galima siula istraukt is vidurio matkelio ir butu taip patogiau? .... Tai trumpai paplepejom, sako ji, taip taip tokie kamsciai, kad kol namo parvaziuoji gali puse saliko numegzti...
Mate - balionas už nuostabų sijoną ir dar vienas už drąsą aš turbūt neišgalėčiau autobuse išsitraukt mezginio...
Peperoni, aciu! Kad tu zinotum, kiek laiko as tam ruosiausi (moraliskai) !!!
Dabar, tiesa pasakius, jau dzin, tik kad vakarais jau buna per tamsu tuo uzsiimt, o rytai labai apniuke, vel prieblanda... Lauksiu kada ryte saulute islys
Turiu viena problema - pradetas nerti baltasis zieminis sijonas isn Vernito pusvilnes (50 proc. vilnos, 50 proc. akrilano). Pirkau paskutinius 2 matkelius, pardaveja sake, kad uzsakys tu siulu ir bus. Dabar paaiskejo, kad Marijampoleje ju nera. Pardaveja siulo pirkt tos pacios spalvos, sako ir storio (pati nemaciau), tik truputi kitokios sudeties - 30 proc. vilnos. Ka patartumete? Ar stabdyt reikala ir laukt, kol pasirodys manieji siuliukai, ar pirkt tuos kitus?
Dabar, tiesa pasakius, jau dzin, tik kad vakarais jau buna per tamsu tuo uzsiimt, o rytai labai apniuke, vel prieblanda... Lauksiu kada ryte saulute islys
Turiu viena problema - pradetas nerti baltasis zieminis sijonas isn Vernito pusvilnes (50 proc. vilnos, 50 proc. akrilano). Pirkau paskutinius 2 matkelius, pardaveja sake, kad uzsakys tu siulu ir bus. Dabar paaiskejo, kad Marijampoleje ju nera. Pardaveja siulo pirkt tos pacios spalvos, sako ir storio (pati nemaciau), tik truputi kitokios sudeties - 30 proc. vilnos. Ka patartumete? Ar stabdyt reikala ir laukt, kol pasirodys manieji siuliukai, ar pirkt tuos kitus?
galima siula istraukt is vidurio matkelio ir butu taip patogiau? O as kazkaip apie tai buvau visai nepagalvojus...
sudomino - o kuom taip patogiau?
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 15, 11:52)
aš turbūt neišgalėčiau autobuse išsitraukt mezginio...
aš miesto autobuse irgi nelabai galėčiau, bet va kokiam tarpmiestiniam - puikiausiai
QUOTE(neringata @ 2008 10 15, 12:15)
sudomino - o kuom taip patogiau?
Papildyta:
aš miesto autobuse irgi nelabai galėčiau, bet va kokiam tarpmiestiniam - puikiausiai
Papildyta:
aha, rimtai... jei kokiam traukiny, ar tarpmiestiniam - tai gal ir nieko tik reiktu su valu virbalu ko gero - kad kaimynam ko nors neisbadyt... vaselis - tai isvis super
QUOTE(Mate @ 2008 10 15, 12:13)
Gal reikia pažiūrėt kaip tie kiti atrodo, gal atspalvis skirsis, gali blizgesio daugiau turėt (taip dažnai su tais vernitiniais akrilaniniais būna). Be to, žiūrint kaip sijone tai išsidėstytų - ar ryškiai užbrėžta linija gautųsi, ar kaip motyvais mezgi ir skirtumas nebūtų ryškus.
O gal kitur rastum saviškių?
QUOTE(Mate @ 2008 10 15, 10:24)
sijonas beprotiskai fantastiskas
ir as tokio uzsimaniau
as vis delto neisdrisciau
reikia rimtai pasodint autobuse kokia viena mezgeja kad ir kitos isdristu
Mate nenori mano marsrutu pasivazineti
Nu va, jus man tuoj vel kompleksa ivarysit.... Kazkada kai klausiau visu, kaip tai atrodytu, tai visos kalbejot, mazdaug, viskas ok, pimyn, Mate!
O dabar jau
Baikit, merginos, atai as vel susinepatoginsiu...
Kol kas tai laikaus....
O dabar jau
aš miesto autobuse irgi nelabai galėčiau
Baikit, merginos, atai as vel susinepatoginsiu...
Kol kas tai laikaus....