Oi, Dovyduk, junkis - labai smagiai neriasi.... Neriu iš Vernito medvilnės - mane spalva užkabino. Norėjau tokios splavos rasti Merino vilnos, bet be prošvaisčių Ir 2,5 vašeliu...
Pasistengsiu vėliau nupyškint kiek turiu ir kaip viskas atrodo
oi, mergaites, jau tuoj tuoj as jums parodysiu nauja nerta sijonuka vakar nakcia baigiau ir jau nunesiau pas siuvejas pamusala isiut, ryt paimu, tai kai tik ikvepimas bus papozuot - is kart jusu teismui
va, va kaip tik tokiam sijonui ir klausiau apie siūlus, ar tiktų 50% vilna ir 50% akrilas, nes mano sesuo megsis šį sijoną ir paprašė nupirkti siūlus, tai vat ir mąstau, ar sijonui tokie tiktų.
Januse, o jūs iš kokios sudėties siūlų mezgėte šį sijoną ?
oi, mergaites, jau tuoj tuoj as jums parodysiu nauja nerta sijonuka vakar nakcia baigiau ir jau nunesiau pas siuvejas pamusala isiut, ryt paimu, tai kai tik ikvepimas bus papozuot - is kart jusu teismui
grozis bus daugiau maziau regetas, nes neriau pagauta ikvepimo pamacius ruda toki sijonuka, kur centre iatskiri geliu apvalus motyvai, o apacioj islenda pasijonis su kvarbatkelem kelios jau ji turi, tik nepamenu kurios... Uz ikvepima joms aciu O pradetas jis buvo visuomeniniam transporte Bet ka as cia pasakoju, o nieko nerodau... jau dabar visa spirgu, kaip laukiu rytojaus
grozis bus daugiau maziau regetas, nes neriau pagauta ikvepimo pamacius ruda toki sijonuka, kur centre iatskiri geliu apvalus motyvai, o apacioj islenda pasijonis su kvarbatkelem
Laukiam laukiam... Už nzn kiek laiko ir aš parodysiu tokį Iki gėlių jau dasikasiau, bet norėjau kitokių, tai teko padirbėt, kol išgavau tai, ko norėjau.
Kaip man siūlų parduotuvėj aiškino jei sudėtyje yra poliesteris, tuomet mažiau tamposi, o akrilas linkęs tysti. Kažkaip gaila darbo būtų, jei išsitampytų
QUOTE(Mate @ 2008 10 09, 15:39)