morta-sigita, ačiū už pagyrimus.
dėl to platinimo ir taip, ir anaip žiūrėjau, niekaip "neįsikertu". galima būtų tarpus tarp motyvų didinti, kažkurioj suknelėj iš tavo lobyno mačiau. bet, kai būna kokie aprašymai suknelių iš motyvų, juk duoda tik stačiakampio formą ir viskas, nu atseit visur vienodai motyvų, ir per liemenį, ir per klubus, ir per krūtinę. aš lieku prie nuomones, kad reikia keisti kabliuką: liemuo plonesniu, klubai storesniu.
P.S morta-sigita, "negalima" tokių grožybių, tiek daug vienoj veitoj rodyti. pastrigau kokiai valandai
naiste777, grazus darbelis
o as sita ipusejau.tik daug tu siulu Summer reiks
o as sita ipusejau.tik daug tu siulu Summer reiks
Naiste777, sijonas Man labai tokie patinka
Naiste777,Olaiva,superiniai darbeliai ir busimi ir esami.Imeskit prasau ir shemutes
rudojo "schemos"
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 21, 19:46)
va sitas tai man jau kokius metus i ji akis ir vasi galandu net siulus turiu nusipirkus, bet vilnonius
Naiste777, puikus sijonelis!
QUOTE(kacumota @ 2008 07 21, 19:15)
Naiste777,Olaiva,superiniai darbeliai ir busimi ir esami.Imeskit prasau ir shemutes
O aš schemutės neturiu, nėriau į foto žiūrėdama, buvo temos pradžioj, tik baltas. Olaiva ačiū labai
kacumota, Sonatuole, Olaiva ačiū už pagyrimus
QUOTE(dovyda @ 2008 07 21, 18:51)
va sitas tai man jau kokius metus i ji akis ir vasi galandu net siulus turiu nusipirkus, bet vilnonius
o as zinok neturejau is anksciau jo schemos,kazkaip netycia aptikau ta diena,kai buvo del Summer siulu depresija apemusi
lekiu tokiau narplioti sakiau reiks sitam sijonui pasijoni irgi toki pasisiuti su visokiom kvarbatkom apacioj ten audinys pamusalinis virsuj blizgus,paskui per viduri velvetinis,o paskui vel blizgus ir tada kvarbatkes
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 21, 19:55)
o as zinok neturejau is anksciau jo schemos,kazkaip netycia aptikau ta diena,kai buvo del Summer siulu depresija apemusi
lekiu tokiau narplioti sakiau reiks sitam sijonui pasijoni irgi toki pasisiuti su visokiom kvarbatkom apacioj ten audinys pamusalinis virsuj blizgus,paskui per viduri velvetinis,o paskui vel blizgus ir tada kvarbatkes
o tu del tu Summer nesinervink is ties tai labai geri siulai, matysi dar ka nors nusinersi ir patiks, ir megzti sako jie labai geri as daug is ju jau neriau ir dabar suknia narplioju pakaitaliodama su maxiais , tai zinok super rezultatas
QUOTE(dovyda @ 2008 07 21, 19:03)
o tu del tu Summer nesinervink is ties tai labai geri siulai, matysi dar ka nors nusinersi ir patiks, ir megzti sako jie labai geri as daug is ju jau neriau ir dabar suknia narplioju pakaitaliodama su maxiais , tai zinok super rezultatas
su maxiais derini? na idomu bus rezultatas.nes tie summer labai jau stori,palyginus su maxiais
Sveikutės,
Kiek gražių darbelių vienoj vietoj prisižiūrėjau. Auksarankės esat
Aš pabaigiau savo sijonuką, savaitgalį siuvėja pamušalą įsiuvo, tai dabar galiu nešioti Kai nufotografuoti prisiruošiu - parodysiu. O dabar procese naujas kūrinukas - "ale" suknutė
Neriu, bet kai prisižiūrėjau schemučių, jau vėl naujos idėjos galvoj sukasi
Kiek gražių darbelių vienoj vietoj prisižiūrėjau. Auksarankės esat
Aš pabaigiau savo sijonuką, savaitgalį siuvėja pamušalą įsiuvo, tai dabar galiu nešioti Kai nufotografuoti prisiruošiu - parodysiu. O dabar procese naujas kūrinukas - "ale" suknutė
Neriu, bet kai prisižiūrėjau schemučių, jau vėl naujos idėjos galvoj sukasi
QUOTE(dovyda @ 2008 07 21, 19:51)
Aš tai jau tokį kartą bandžiau nerti, ne visai gavosi ,bet.... Nėriau iš pusvilnės Vernito.