QUOTE(*AS* @ 2008 10 07, 07:06)
butu saunu. na suprantu, kad yra stulpeliai. o kaip daryti burbulus? ir dar nemoku tokio dalyko kaip platinti? ta prasme kaskiek eiliu?
Burbuliukai neriasi l.paprastai - iš vienos akies aš neriu 5 stulpelius su 2 užmetimais ir paskui juos visus suneriu į vieną. O kas kiek eilių platint - sunku pasakyt - neri, matuojiesi ir žiūri.... Labiau platėjančio norėsi -reiks dažniau platint, labiau prigludusio - tai gal tik kokius 3 kartus paplatint užteks. O platinimas vyksta l.paprastai - dadedi po vieną paplidomą stulpelį šonuose tų stulpelių(šalia burbuliuko). Kiek stulprelių nert - irgiu priklauso kaip tankiai burbuliukų nori. Aš pavyzdžiui neriu 13stulpelių, tada 1 kilpelė ir vėk 13 stulpelių. Dvi eiles neri tas kilpeles tarp stulpelių, o trečioj- darau pumpurėlį. Bet stulpelių skaičių, kas kelintą eilę darysi pumpurėlius - sprtęst tau. Aš parašiau kaip darau aš. Jei iškils dar neaiškumo - klausk drąsiai.
Ir tik nepritrūk ryžto - keliese visada smagiau nert tą patį modelį - yra su kuo pasitart, padiskutuot