graziu darbeliu prisiziurejau
cia mano siltutis sijonukas
o dabar ta pilka,kur apacioj lapeliai,mezgu.tankus bus,nereiks del pasijonio sukti galvos tik as toki tamsiai ryžą mezgu kaip lapė snapė
Eik tu sau, Olaiva, nu tu pavarai jau turbut spintos luzta labai grazus, ir siltutelis turetu but
kokie cia siuliukai? jau seniai ieskau ko nors pilkucio - bet kad nerandu
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 22, 11:35)
Eik tu sau, Olaiva, nu tu pavarai jau turbut spintos luzta labai grazus, ir siltutelis turetu but
tai kad as ju nenesioju kol kas,o tik mezgu...
cia is Yarn Art serijos,kur po 25 gr.tokie pilki su blizgesiu.na nusimezgus tikrai graziai atrodo.reikejo 6 matkeliu.laimei,kad ilgesnio nemezgiau,nes kai ishskalbiau,tai kad pailgejo jis man
http://www.mezgvita.lt/mezgsiulai.html
va cia YarnArt Kid Mohair Fonseca
as pirkau kaune prie 25-mecio turgelio.po 5 lt matkelis.
QUOTE(Olaiva @ 2008 09 22, 12:38)
tai kad as ju nenesioju kol kas,o tik mezgu...cia is Yarn Art serijos,kur po 25 gr.tokie pilki su blizgesiu.na nusimezgus tikrai graziai atrodo.reikejo 6 matkeliu.laimei,kad ilgesnio nemezgiau,nes kai ishskalbiau,tai kad pailgejo jis man
ir is manes MB juokiasi, kad taip darau....
O sijonai tavo labai sekmes su ruduoju
Atejau pasivaidenti su savo naujuoju
QUOTE(MAGPIE @ 2008 09 22, 13:28)
Atejau pasivaidenti su savo naujuoju
Vaje, kaip gražu. Prašom papasakot, kaip apačia taip gražiai padaryta Žodžiu, giriu iš visos širdies ir laukiu schemutės
NE - NU MIRTIS ALYVOSE.... nu keik beateitum - vis naujiena.... ir viena uz kita grazesnes... Magpie - nematytas, nerealusss....
jau kaip uzpavydejau...... nerealiai...... kur ta savo mezginiu eile det kazi.....
Olaiva - aciu uz info apie siulus kokie jie pigus ten reiks kiba viena diena nuvaziuot ten galutinai nusizudyt kartu su savo pinigine
ir dar - turi pasizadet, kad kai formos leis - visus visus savo grozius mums parodytum ant manekenes
jau kaip uzpavydejau...... nerealiai...... kur ta savo mezginiu eile det kazi.....
Olaiva - aciu uz info apie siulus kokie jie pigus ten reiks kiba viena diena nuvaziuot ten galutinai nusizudyt kartu su savo pinigine
ir dar - turi pasizadet, kad kai formos leis - visus visus savo grozius mums parodytum ant manekenes
Pasaka Gal būtų galima schemutę?
QUOTE(Olaiva @ 2008 09 22, 12:32)
graziu darbeliu prisiziurejau
o dabar ta pilka,kur apacioj lapeliai,mezgu.tankus bus,nereiks del pasijonio sukti galvos tik as toki tamsiai ryžą mezgu kaip lapė snapė
super sijonas vien aziurejus silciau pasidaro.kai tokie orai ti oi kai norisi tokiu o tavo radeto sijonuko spalvyte labai miela, galvoju kazka tokios spalvos noreciau, kai realizuosiu savo ryziukus
nuostabu gal galima schema
Olaiva, sijonukas fantastinis ir taip kruopsciai padarytas ,
aš iš tokių pat siūlų suknelę, šalį ir dar tuniką esu nusimezgus, man jų blizgumas labai patinka, o ir kaina , pasiguosiu, kad kai pamačiau negalėjau
atsilaikyti, parduotuvėje palikau 200lt ,
MAGPIE labai gražus sijonukas, išduok paslaptį, kokia siūlų sudėtis, labai noriu nerto sijono ilgo, bet bijau, kad nebūtų labai kietas
aš iš tokių pat siūlų suknelę, šalį ir dar tuniką esu nusimezgus, man jų blizgumas labai patinka, o ir kaina , pasiguosiu, kad kai pamačiau negalėjau
atsilaikyti, parduotuvėje palikau 200lt ,
MAGPIE labai gražus sijonukas, išduok paslaptį, kokia siūlų sudėtis, labai noriu nerto sijono ilgo, bet bijau, kad nebūtų labai kietas
Nu mergučiai jūs pavarot
Olaiva - tavo tempai nerealūs
Ašarėle - koks fainas, šiluma dvelkiantis komplektėlis
Magpie - originalus ir gražus sijonas
Olaiva - tavo tempai nerealūs
Ašarėle - koks fainas, šiluma dvelkiantis komplektėlis
Magpie - originalus ir gražus sijonas