O kaip jums šis?
yra ir aprasymas
as jei ta lapuotaji nerciau,tai turbut tik apacioj lapus daryciau.kazin ar daryciau visa is lapu
QUOTE(Olaiva @ 2008 09 18, 09:20)
as jei ta lapuotaji nerciau,tai turbut tik apacioj lapus daryciau.kazin ar daryciau visa is lapu
man irgi kazkaip tu lapu per daug ten...
QUOTE(katuks @ 2008 09 17, 19:49)
QUOTE(morta-sigita @ 2008 09 17, 21:23)
SM lankytis nebegalima, kaip besidietinančioms ant šaldytuvo reikia spyną kabint, taip man ant kompiuterio reikia užsikabint , kad nelįsčiau ir nežiūrėčiau, ir nenorėčiauuuuuu. Vilku greit užkauksiu kaip visko noriuuuuuu
Super išvada tik norai galimybių neatitinka mano
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 17, 20:20)
daros pavojinga gyvybei man ta SM....
man irgi
Mergaites, padekit, prasau...
gal kas turit po ranka kokiu pavyzdziu sijonu, kad butu is storesniu (siltesniu) siuliuku ir is atskiru motyvu, gabaliuku? Atrodo, kaupiu as savo visokiu ideju aruodus, bet kai reikia kazka konkreciai daryt, tai ir pritrukstu....
Aciu is anksto
P.S. siuliukus jau nusipirkau (spalvos pereinancios juoda, balta, avietine ), truksta tik paspoksot i kazka
gal kas turit po ranka kokiu pavyzdziu sijonu, kad butu is storesniu (siltesniu) siuliuku ir is atskiru motyvu, gabaliuku? Atrodo, kaupiu as savo visokiu ideju aruodus, bet kai reikia kazka konkreciai daryt, tai ir pritrukstu....
Aciu is anksto
P.S. siuliukus jau nusipirkau (spalvos pereinancios juoda, balta, avietine ), truksta tik paspoksot i kazka
QUOTE(katuks @ 2008 09 17, 19:49)
vat pagal tą trečią numegztas toks.ne mano tiesiog kažkuriam forume pačiuptas ir pakauptas ar tik ne SM?
ojej kaip gražu išskyrus tas gelytes
QUOTE(Mate @ 2008 09 18, 15:00)
Mergaites, padekit, prasau...
Aciu is anksto
Aciu is anksto
nelabai tiksliai suprantu, kokio ieškai, bet bandysiu, gal kiek pataikysiu:
Man paskutinis pats gražiausias
Gal žinote, kaip jis sumeistrautas
Gal žinote, kaip jis sumeistrautas
QUOTE(bugyte @ 2008 09 18, 10:15)
ooo dėkinga
galvoju, kodėl toks gražus sijonas pas mane be aprašymo čia tas žaliasis-mėlynasis
QUOTE(Tortuga @ 2008 09 18, 18:30)
deja, aprašymų nėra