Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai, nerti, megzti, aptarimai, idejos

QUOTE(Andren @ 2008 08 31, 23:17)
o mano teta nunere toki dailu sijoneli ir su pamusalu elastiniu, gal kam patiks ir nores nusinerti
sijonas

Super thumbup.gif
Atsakyti
na va pagaliau nusinėriau ir aš pirmaji sau sijoną blush2.gif jis dar nesutvarkytas ir neskalbtas (labai nesupeikit dėl to),bet taip jau norėjau pasigirti blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Andren, labai dailus 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(zavin @ 2008 09 01, 15:29)
na va pagaliau nusinėriau ir aš pirmaji sau sijoną blush2.gif jis dar nesutvarkytas ir neskalbtas (labai nesupeikit dėl to),bet taip jau norėjau pasigirti blush2.gif  blush2.gif

Šauniai išėjo thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
na va pagaliau nusinėriau ir aš pirmaji sau sijoną blush2.gif jis dar nesutvarkytas ir neskalbtas (labai nesupeikit dėl to),bet taip jau norėjau pasigirti blush2.gif  blush2.gif

user posted image

Labai fainai thumbup.gif
Atsakyti
na va pagaliau nusinėriau ir aš pirmaji sau sijoną blush2.gif jis dar nesutvarkytas ir neskalbtas (labai nesupeikit dėl to),bet taip jau norėjau pasigirti blush2.gif  blush-anim-cl.gif2

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 09 01, 16:29)

user posted image

4u.gif Puikus darbelis,dailus sijonukas mirksiukas.gif
Atsakyti
andren, zavin - puikus abieju sijonai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 01 rugsėjo 2008 - 19:14
Mexxica
Sonatuole
Gražina25
valentinuke
dovyda
LABAI jums ačiu už gražius žodžius ir pagirimus notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 09 01, 16:29)

user posted image

elegancija nepakartojama wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Pagaliau baigem kovot su pamusalo isiuvimu sesiakampiuku sijonui. Jau siandien apsirengiau juo i darba, tik nespejau nusifotkint. blush2.gif Bet po darbu butinai prisifotkinsiu ir pasirodysiu JUMS flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 09 02, 10:37)
Labas rytas.  4u.gif  Pagaliau baigem kovot su pamusalo isiuvimu sesiakampiuku sijonui. Jau siandien apsirengiau juo i darba, tik nespejau nusifotkint.  blush2.gif  Bet po darbu butinai prisifotkinsiu ir pasirodysiu JUMS flirt.gif

Niu laukiu laukiu. Aš su savo šešiakampiniu debiutavau Rugsėjo 1 -ojoj. Visom labai patiko. Taip širdį paglostė, ir vėl norisi kažką naujo nusinert. Pabaigus suknę, kabinsiu turbūt tą visų vadinamą ruduoju. Zavin čia juodą nunėrus, labai gražus
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 09 02, 17:38)
Pabaigus suknę, kabinsiu turbūt tą visų vadinamą ruduoju. Zavin čia juodą nunėrus, labai gražus

Kada žadi pradėt? Prisijungčiau. Aš kažką panašaus irgi galvoju, gal ne visai kopiją, turiu net siūlus, pusvilnę pilką pirkau. Tik dabar dar kitą rezginį reik skubiai pabaigt - dovana bus.
Atsakyti