Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai, nerti, megzti, aptarimai, idejos

QUOTE(Amade @ 2008 07 17, 20:09)
thumbup.gif  thumbup.gif aciu uz atsakymus  ax.gif o ir pigiau nei Maxi  ax.gif  reiks sekanti koki nors darbeli isbandyt su jais  rolleyes.gif

kad kaina manau ta pati gaunasi.cia 400 m 8 lt,o Maxi 565m 9-10 lt wink.gif
nu reiks ryt paciupineti sita siula.sitoj nuotraukoj jis toks storas atrodo smile.gif o baltas sijonukas neatrodo,kad is storo:)
Atsakyti
radau tu Yarn Art Summer siulu.bet 100g 350m,9 Lt pas mus jie.
Di8,o tu cia pernai pirkus tuos siulus? nes kiek ziurejau,tai visur toks metrazas ir kainos.aisq Gariunuose pigiau.bet gal ju pakuotes pasikeite,negu pernai buvo?
Atsakyti
Vakar pirkau tokius musu kaimuke po 7 lt.Supakuota po 4 kamuoliukus tokiam uzsegamam maisely
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 07 18, 18:05)
Vakar pirkau tokius musu kaimuke po 7 lt.Supakuota po 4 kamuoliukus tokiam uzsegamam maisely

o kaži kaip jie virbalais mezgasi smagiai? ir kokio numrio virbalais rekomenduoja?
Atsakyti
Pirma karta is ju mezgiau butent virbalais.Mezgasi visai neblogai,tik...na jie tokie minksti ir nelabai laiko forma.Nors gal cia nuo rasto priklauso.Ant etiketes raso virbalus Nr.3,5.Ir dar kartais tas blizgesnis tikriausiai viskozes siulas man truputi kabinasi.na bet cia gal kaip tam blogam sokejui ax.gif O siaip jie labai malonus,svelnus ir puosnus.
Dabar vaseliu raizgau is situ tunika
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 07 18, 16:33)
Pirma karta is ju mezgiau butent virbalais.Mezgasi visai neblogai,tik...na jie tokie minksti ir nelabai laiko forma.Nors gal cia nuo rasto priklauso.Ant etiketes raso virbalus Nr.3,5.Ir dar kartais tas blizgesnis tikriausiai viskozes siulas man truputi kabinasi.na bet cia gal kaip tam blogam sokejui  ax.gif O siaip jie labai malonus,svelnus  ir puosnus.
Dabar vaseliu raizgau is situ tunika

o kiek metru raso?
man su vaseliu neriant irgi siulas kimba doh.gif vat del to man nelabai patinka...o musu kaime Kaune tai jie po 9 lt ir tik 350m.irgi po 4 i maisiuka supakuoti.
Papildyta:
gal kuri pagelbetumet? ax.gif
gal turit va tokiu susisukusiu zvaigzdziu schemuciu savo kloduose? smile.gif

juoda sijona is tu siulu nersiu tokiu principu ir desiu marga pasijoni.tik reikia,kad kampuotas tas rastas butu,ne apvalus blynukai ir kad kuo daugiau tarpu butu.na gal supratot blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 18, 17:42)
o kiek metru raso?

350 m mirksiukas.gif Bet uztai po 7 lotuliukas.gif
Atsakyti
na pirma ir paskutini karta pirkau tuos Summer siulus unsure.gif storas mezginys,man jokio vaizdo schmoll.gif bet kad jau nusipirkau,tai reikia sumegzti,savaitgalis ilgas,nusinarpliosiu.bet siaip tai man nepatinka schmoll.gif liksiu istikima Maxi ir plonesniems uz juos.siandien buvau Casa Lanoj.as isivaizdavau kad tie turkiski Maxiai daug pigesni uz tuos geresnius italiskus.pasirodo,kad ilgis nedaug skiriasi ir kaina beveik 2 litais.tai reiks is ju meginti koki viena.ir kazkokie dar plonesni uz Maxius buvo rolleyes.gif
zodziu mezgu tik valios ugdymui...ir modeli teko rinktis toki,kad tiktu storiems siulams unsure.gif pravalas unsure.gif
Atsakyti
Bet kaip suprantu, tų Summer yra skirtingų rūšių g.gif Nes ar 350 m, ar 400 m šimte gramų, tai ir storis automatiškai skiriasi.
Matai, kaip skirtingai kiekvienai smile.gif Man Maxiai per ploni. Sakiau, nepirksiu daugiau jų, labai prailgsta man visas darbukas.. Bet kai Thomas Philipse vėl užvežė po 6,93 Lt, tai ir vėl prisirankiojau hihihi.gif Liga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 07 19, 09:31)
Bet kaip suprantu, tų Summer yra skirtingų rūšių  g.gif  Nes ar 350 m, ar 400 m šimte gramų, tai ir storis automatiškai skiriasi.
Matai, kaip skirtingai kiekvienai smile.gif Man Maxiai per ploni. Sakiau, nepirksiu daugiau jų, labai prailgsta man visas darbukas.. Bet kai Thomas Philipse vėl užvežė po 6,93 Lt, tai ir vėl prisirankiojau hihihi.gif Liga  cool.gif

As irgi maxi atsizadejau.Kol kas.Per ploni jie mano kantrybei ir tam kiek laiko galiu skirt narpliojimui
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 18, 22:48)
na pirma ir paskutini karta pirkau tuos Summer siulus unsure.gif storas mezginys,man jokio vaizdo  schmoll.gif bet kad jau nusipirkau,tai reikia sumegzti,savaitgalis ilgas,nusinarpliosiu.bet siaip tai man nepatinka schmoll.gif liksiu istikima Maxi ir plonesniems uz juos.siandien buvau Casa Lanoj.as isivaizdavau kad tie turkiski Maxiai daug pigesni uz tuos geresnius italiskus.pasirodo,kad ilgis nedaug skiriasi ir kaina beveik 2 litais.tai reiks is ju meginti koki viena.ir kazkokie dar plonesni uz Maxius buvo rolleyes.gif
zodziu mezgu tik valios ugdymui...ir modeli teko rinktis toki,kad tiktu storiems siulams unsure.gif pravalas  unsure.gif

Na va - o aš Casa Lanoj prisipirkau plonesnių nei Maxiai - tai žinokit nėrimas užknisa doh.gif Jau taip prailgsta, kad negaliu.... Kartais net prisiverst reikia nėrinį į rankas paimt, kad užbaigt (o liko taip nedaug) blush2.gif user posted image Va iš šitų siuliukų baiginėju suknelę nert draugei, o sau dar plonesnius nusipirkau... Štai iš tokių bandysiu sau narpliot user posted image

Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 07 19, 08:31)
Bet kaip suprantu, tų Summer yra skirtingų rūšių  g.gif  Nes ar 350 m, ar 400 m šimte gramų, tai ir storis automatiškai skiriasi.
Matai, kaip skirtingai kiekvienai smile.gif Man Maxiai per ploni. Sakiau, nepirksiu daugiau jų, labai prailgsta man visas darbukas.. Bet kai Thomas Philipse vėl užvežė po 6,93 Lt, tai ir vėl prisirankiojau hihihi.gif Liga  cool.gif

Thomas Philipse buna Maxi siulu? turkisku ar italisku ar vokisku gal kokiu rolleyes.gif
o man is plonu smagu nerti,kruopsciai taip darbelis atrodo,smulkiai ir man graziai.stori nebent tik rudeniui ir ziemai...
Atsakyti