nugi ardau visą savo sijoną Mezgiau rudenėliui. Ratukais, o kai su virbalais, tai neina ir pasimatuot nepaleidžiant akių. Sumąsčiau įvert siūlą, kad galėčiau pasižiūrėt sijono kritimą. O jis pasirodo žiiiaaauuuriai per laisvas Nors ir mėginuką matavau, ir mezgant atrodė tiks. Bet siūliukas tapmrus, tai kad ir gumą ar pasijonį dedant, vistiek mezginio per daug lieka....
Tik dabar suku galvą, ar norėsiu tokio pat tik siauresnio, ar to vašeliu megzto, rudojo
Ir dar iš Tortugos įkeltų pirmasis juodai baltas man labai lipma
Tik dabar suku galvą, ar norėsiu tokio pat tik siauresnio, ar to vašeliu megzto, rudojo
Ir dar iš Tortugos įkeltų pirmasis juodai baltas man labai lipma
Esu mačiusi tokius pūstus megztus sijonus. tokie prisigarbanoję Neįsivaizduoju, ar kas suprasit, ko klausiu
Bet jei kas žinot ar bent panašią foto turit, labai prašyčiau
Bet jei kas žinot ar bent panašią foto turit, labai prašyčiau
Sveikutes, prisiziurejau jusu nertu sijonu ir as uzsimaniau ka nors nunerti. Tai nusprendziau savo dukrytei sijonuka padaryti.
Bandau dar kartą įdėti nuotrauką sijono iš Linate Smyrna Platinum siūlų. http://photofile.ru/...712353/#breadcr
Ristina grazus sijonukas Sudetingas ir idomus,o spalva tai super
Gabimik ,dailus sijonukas ,grazus ananasiukai
Gabimik ,dailus sijonukas ,grazus ananasiukai
Manoji rudojo sijono versija :
Siūlai - Linate, 50%medvilnės 50% akrilo, 100 g = 780 m. Iki gėlyčių ir pačias gėlytes nėriau 2 numerio vąšeliu, o toliau - 2,5. Veiksmas vyko apie savaitę, pusę sijono nunėriau per kelias dienas, o daugiausia laiko užėmė gėlytės, jų prinėrimas ir sijono užbaigimas. Bet esu laaaaabai patenkinta .
Ristina, Ligičiuk - labai gražūs sijonai . Gambik, ananasai - pats nuostabaiusias pasauly raštas, nieko gražesnio nėr .
Siūlai - Linate, 50%medvilnės 50% akrilo, 100 g = 780 m. Iki gėlyčių ir pačias gėlytes nėriau 2 numerio vąšeliu, o toliau - 2,5. Veiksmas vyko apie savaitę, pusę sijono nunėriau per kelias dienas, o daugiausia laiko užėmė gėlytės, jų prinėrimas ir sijono užbaigimas. Bet esu laaaaabai patenkinta .
Ristina, Ligičiuk - labai gražūs sijonai . Gambik, ananasai - pats nuostabaiusias pasauly raštas, nieko gražesnio nėr .
[quote=morta-sigita,2008 08 24, 15:26]
Sijonas labai labai grazus ir taip greit ir kruopsciai nunerta
Ligiciuk sijonukas grazus Toki tik svajonese neriu
Sijonas labai labai grazus ir taip greit ir kruopsciai nunerta
Ligiciuk sijonukas grazus Toki tik svajonese neriu
Morta-Sigita dailus sijonukas ,o spalvyte .