QUOTE(Peperoni @ 2008 08 20, 08:13)
Olaiva, neradau ar kur rasei - tai klausiu - kiek gi galu gale tu Summer siulu tau isejo sitam sijonui?
ir gal gali parodyt, nors ne ant modeliuko kas gavos? ir dar vienas klausiams
- kokio ilgio jis gaunas?
baigiu susikaupt as jam... bet labai kazkaip abejoju del tu siulu - neriau dukrai berete, tai man kazkaip labai kabinasi uz vaselio tas viskozinis
(ar koks ten jis) siulas...
zodziu kol kas esu giliuose apmastymuose...
na zinok bijau pameluot,berods 3 matkelius suneriau.o gal 4...o as nerasiau temoj,kiek sunaudojau siulu? einu paskaitinesiu,kad neapgauti...ilgis maniskio iki keliu is situ Summer siulu.o pasijoni darysiu ilgesni,kad islindes butu.vis medziagu patinkanciu negaunu.bet kai atves,leksiu per parduotuves
man pradzioj irgi tas viskozinis kabinosi siulas.labai as keikiau situos siulus.bet paskui zinok kai isivaziuoji,tai nei siulas kimba,nieko
tik as juoda neriau.tai tas juodas viskozinis yra labai labai juodas,o tas kitas tada kaip tamsiai melynas prie jo atrodo,tai spalva sijono nei siokia,nei tokia...rudas butu daug graziau...
einu tuoj ant pakabos nufotografuosiu
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 20, 08:17)
Viena pažįstama tokį sijoną nėrė iš pusvilnės. Sunaudojo nedaug siūlų, greit nusinėrė, atrodo gražiai. Vien privalumai. Gaila, nuotraukos nėra.
idomu,kaip atrodo.o koki pasijoni dare?