Matvaida, čia visas puikus kostiumėlis
Norejau paklausti, is kokiu siulu neriate sijonus?
mano drauge nusinere sijona berods is maxi siuliuku (negarantuoju, bet pagal stori buvo panasus i maxi) ir liko labai nepatenkinta nes sijonas nekrito graziai, ir ji sugalvojo kad siulai buvo per stori
gal patartumet is kokiu tada siulu nerti?
as pradedu dabar viena is maxi siuliuku, pasiziuresiu kaip bus
mano drauge nusinere sijona berods is maxi siuliuku (negarantuoju, bet pagal stori buvo panasus i maxi) ir liko labai nepatenkinta nes sijonas nekrito graziai, ir ji sugalvojo kad siulai buvo per stori
Labai ačiū už gerus žodžius , aš dar tik metai kaip atradau,kad moku nerti,todėl man nevisada pasiseka nunerti tai ko aš noriu .Padrąsinta jūsų kibsiu su didesniu azartu į naują modeliuką.
Delfine,mano visi mezginiai iš MAXI siūliukų,skalbiu su Pervol ir skalauju su minkštikliu.
QUOTE(`delfine` @ 2008 08 13, 17:43)
vadinasi ne siūlai per stori, bet vašelis per mažas.
Pabandyk tuos pačius siūliukus su skirtingu vašeliu- matysi, kaip nėrinukas keičiasi.
Maxiam siūlo 1,25-1,5 Nr. Aš naudoju 1,5 arba 1,75
O suknytę net ir iš dvigubų Maxių nėriausi. Viskas su jais tvarkoj Smagiausia, kad skalbimo mašina galima skalbt ir nei nertas, nei megztas (turiu irgi iš dvigumo siūliuko bliuskytę nusimezgus) gaminys nepasikeičia.
QUOTE(`delfine` @ 2008 08 13, 16:43)
Nekrenta todėl, kad jie medvininiai.., pasieskok siulu su viskoze...
QUOTE(mantvaida @ 2008 08 12, 19:53)
Norečiau ir aš parodyti savo sijoną
WOW. Labai gražus darbelis Esu sužavėta
QUOTE(`delfine` @ 2008 08 13, 17:43)
Dažniausiai renkuosi Maxi. Dabar nusipirkau SAMANTA (sudėtis: viskozė ir medvilnė), bet jie tokie storesni, suvyti iš kelių siūlų, tai tiesą sakant erzina, šiek tiek neriant pašosi.
QUOTE(mantvaida @ 2008 08 12, 20:53)
Norečiau ir aš parodyti savo sijoną
vaje koks nuostabus kostiumėlis
lb patiko apdaila apie kaklą
labuka, rodau vienai forumietei svieziai nunerta VS sijonuka http://public.fotki....zvssijonas.html dar nelabai islygintas, bet...
QUOTE(Amade @ 2008 08 13, 19:37)
labuka, rodau vienai forumietei svieziai nunerta VS sijonuka http://public.fotki....zvssijonas.html dar nelabai islygintas, bet...
Labai gražu. Aš irgi gundaus tuo sijonuku, bet norėčiau jau rudeniui šiltesnio. O beje, kur tas iš šešiakampių?
QUOTE(naiste777 @ 2008 08 13, 19:10)
Labai gražu. Aš irgi gundaus tuo sijonuku, bet norėčiau jau rudeniui šiltesnio. O beje, kur tas iš šešiakampių?
as esu ir sau toki VS nusinerus. Tiek maniskis, tiek sis - silti, su mohera. Savo sijonuka nesioju ziema, tai super
o tas is sesiakampiu kol kas pas mano mama - priduotas pamusalo isiuvimui atsiimsiu ji savaitgali, tada ir pasirodysiu