Dar ir aš aptikau raštų kraštams. Gal pravers ČIA
labai grazu.kiek darbelio cia ideta
papasakok,kokie siulai,kiek suejo ju is viso
Ačiū
Siūlai "Maxi", sunaudojau 4 ritinėlius ir dar truputuką
Nėriau +- penkias savaites
Siūlai "Maxi", sunaudojau 4 ritinėlius ir dar truputuką
Nėriau +- penkias savaites
kokie man tie visi ananasinukai grazhus
dailus sijonukas
sijonelis. man irgi tie ananasiukai nepabosta, labai grazu
Sveikutės
Sugalvojau ir aš nusinerti ananasiukų sijonuką, tik galvoju kokius siūlus pirkti. Noriu storesnių nei Maxi, kad paskui galėčiau ir su pėdkelnėm nešioti sijoną, kol dar ruduo bus šiltas. Gal galit patarti
Sugalvojau ir aš nusinerti ananasiukų sijonuką, tik galvoju kokius siūlus pirkti. Noriu storesnių nei Maxi, kad paskui galėčiau ir su pėdkelnėm nešioti sijoną, kol dar ruduo bus šiltas. Gal galit patarti
QUOTE(Sniege26 @ 2008 08 11, 16:40)
Sveikutės
o is Vernito lietuvisku akrilano grno arba su medvilne nenori? butu storesnis.tik galvoju,ar ne per storas?nes as is akrilaniniu tokiu VS neriau sijonuka.tai pats tas rudeniui
Kažkaip man storoka atrodo bus Norėčiau truputi tik storesni, kad ir dabar užsidet.
Šiaip tai galvoju apie YarnArt Violet arba Summer, bet šitie jau storesni truputi už pirmus. Gal kas esat nėrę iš jų? Kažint kaip nešiojas? Nors pas rusaites tai jie labai populiarūs.
Šiaip tai galvoju apie YarnArt Violet arba Summer, bet šitie jau storesni truputi už pirmus. Gal kas esat nėrę iš jų? Kažint kaip nešiojas? Nors pas rusaites tai jie labai populiarūs.
QUOTE(Rife @ 2008 07 22, 14:01)
Sveikutės visos.Jūsų visų sijonai tiesiog nuostabus,aš taip pat susigundžiau nertis ši sijona iš vernito siulu kad būtų rudeniui(gal nesupyksi Rife kad paėmiau tavo sijono nuotrauką paklausimui? ).Jau nunėriau gėles, ir sustojau prie tų stulpelių kur eina virš gėlių ir po jomis.Jus nėrėt tuo pačiu vašelio numeriu kaip ir gėles, ar ėmėt pvz i apačia didesnio numerio vašeli?Iš anksto jums ačiu už atsakymą.
X-iuke buvau įlindus apžiūrėti tavo darbelių Nu darbeliai tai Gal gali išduoti paslaptį kaip tuos burbuliukus išmezgei pilko megztuko , o jei dar shemutę imestum...