Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Redgrape @ 2008 08 11, 17:41)
Pagaliau pasiemiau savo EM nemokama rinkinuka  smile.gif  O jau indeliu mazumas  biggrin.gif  Ryskiai su spalvom nepataikiau, viena kazkokia geltona pasiemiau, tikriausiai siauraakems tinkancia, nors paveikslely taip neatrode  biggrin.gif  Concealeris kazkoks blizgus labai, neisivaizduoju kaip as ji tepsiu  g.gif  biggrin.gif  Manau neprasoviau tik del skaistalu, labai grazi svelni spalva  bigsmile.gif  Tik dabar galvoju kur man ta pudra isbert reikes, tu indeliu tokie mazi dangteliai  biggrin.gif  Turejau nuo BE viena tuscia indeli, bet ismeciau  doh.gif

As irgi galvojau apie tai kai pamaciau indeliu mazuma doh.gif paskui nuejau ir MAC internetineje parduotuveje nusipirkau didieliu tusciu indeliu.Laukiu dabar kol atsius. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dainase @ 2008 08 11, 21:12)
Nu tai ten ir raso ,kad tik 2g tame indelyje...mazi.

Turiu BM indeli kuriame 2g pudros,bet jis palyginus milzinas pries ta kuriame man atsiunte mineraline kosmetika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dainase @ 2008 08 11, 22:12)
Nu tai ten ir raso ,kad tik 2g tame indelyje...mazi.

Tai BE rinkinuke irgi po 2 gramus buvo, bet indeliai tai penkis kartus didesni buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 08 11, 21:45)
Tai BE rinkinuke irgi po 2 gramus buvo, bet indeliai tai penkis kartus didesni buvo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai. smile.gif
Atsakyti
Gal ir maži tie indeliai, bet man jų ilgam užtenka. Na, žinoma, kiekviena diena nenaudoju... Bet gal jau pora menesiu kaip turiu ir dar koki menesi tai tikrai naudosiu ax.gif
Atsakyti
O is kur BE uzsisakote?Noreciau pabandyti,tad galvoju isigyti smile.gif
Atsakyti
Užsisakiau ir aš EM rinkinuką, labai viliuosi, kad pataikiau su spalvom biggrin.gif Ypač skaistalų laukiu... išsirinkau bene ryškiausius, tokie persikiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 07 16, 15:43)
kiek kainuoja Artdeco mineraline pudra LT?  blush2.gif

pries savaitele pirkau artdeco mineraline pudryte mokejau 65 lt., o artdeco mineralinei pudrytei sepetelis 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 08 11, 23:45)
Tai BE rinkinuke irgi po 2 gramus buvo, bet indeliai tai penkis kartus didesni buvo  biggrin.gif

EM rinkinuke ne po 2g, o po 2ml- o tai atitinka apytiksliai 1g, taip ju tinklapy raso ax.gif vakar as irgi uzsisakiau, tai laukiu tu mazuliu- pirmoji pazintis su mineraline kosmetika bus- nes kazkaip neisivaizduoju kaip galima issiverst be krempudros- ziuresim ax.gif
Atsakyti
ir dar. gal galit kas nors apibudint kas yra 'olive' ir 'buff' skin tone ???? issirinkau po spalvyte is warm, golden ir buff kategoriju, nes esu sviesiaode, bet mano atspalvis i gelsvuma vos vos- idegu tokia sviesiai gelsvai rusva spalva, o kai neidegus tai balta gelsvai bunu, tai net nebezinau is kokiu cia kategoriju reikejo rinktis, dabar pergyvenu kad bus negeros doh.gif gal reikejo imt is beige- vistik kiek matau parduotuvese tai viskas beige beveik lietuvaitems pritaikyta ax.gif bet kad as nerandu sau idealaus atspalvio parduotuvese, tai sakau gal is EM rasciau unsure.gif man visos pudros arba per ruzavos arba per oranzines doh.gif nesuprantu- gal rimtai reik pirkt siauraakems skirta spalva lotuliukas.gif nu ir as dar blondine naturali, buciau labai dekinga jeigu kuri supermamyte panasaus tipo i mano parasytu kokia spalvyte sau prisitaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 18, 22:35)
ir dar. gal galit kas nors apibudint kas yra 'olive' ir 'buff' skin tone ???? issirinkau po spalvyte is warm, golden ir buff kategoriju, nes esu sviesiaode, bet mano atspalvis i gelsvuma vos vos- idegu tokia sviesiai gelsvai rusva spalva, o kai neidegus tai balta gelsvai bunu, tai net nebezinau is kokiu cia kategoriju reikejo rinktis, dabar pergyvenu kad bus negeros doh.gif  gal reikejo imt is beige- vistik kiek matau parduotuvese tai viskas beige beveik lietuvaitems pritaikyta ax.gif  bet kad as nerandu sau idealaus atspalvio parduotuvese, tai sakau gal is EM rasciau unsure.gif  man visos pudros arba per ruzavos arba per oranzines doh.gif  nesuprantu- gal rimtai reik pirkt siauraakems skirta spalva lotuliukas.gif  nu ir as dar blondine naturali, buciau labai dekinga jeigu kuri supermamyte panasaus tipo i mano parasytu kokia spalvyte sau prisitaike smile.gif

galiu atiduot viena pudryte, tokia sviesiai sviesiai geltona biggrin.gif golden-fawn vadinasi biggrin.gif mano odos atspalvis taip pat sviesus i geltonuma, na bet neisivaizduoju kaip as su ta pudra issipudravus atrodyciau biggrin.gif ir kaip man susviete ja uzsisakyt doh.gif
Atsakyti
Na as laukiu BE meginuko, bet vis dar nera doh.gif tikiuosi patiks ir maziau laiko sugaisiu prie veidrodzio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 08 19, 09:35)
galiu atiduot viena pudryte, tokia sviesiai sviesiai geltona  biggrin.gif golden-fawn vadinasi  biggrin.gif  mano  odos atspalvis taip pat sviesus i geltonuma, na bet neisivaizduoju kaip as su ta pudra issipudravus atrodyciau  biggrin.gif ir kaip man susviete ja uzsisakyt  doh.gif

geriau pasakyk koks atspalvis gerai tiko lotuliukas.gif ?
nes as uzsisakiau sitokias spalvytes:
Free Sample Makeup Kit
Soft Butter Peach 1g orig
(Original Glo)1
Golden-Golden Fair 1g sm
(Semi-Matte)1
Buff-Fairly Light Neutral 1g mat
(Matte)1
Snooze Bar Sample1
Intensive Concealer Fair sample

tai dabar jau irgi galvoju kad be reikalo ta golden fair jamiau doh.gif kazkaip itariu kad geriausiai tiks Buff, nes nete kai paziurejau tai ir ta soft butter tooookia oranzine- nors ju tinklapy ji pati sviesiausia atrodo blush2.gif o beje ju tinklapy ta tavo FAWN spalvyte labai graziai baltaodes mergytes padazytos, paskui kai paziurejau tai ant ju man jokio geltonumo nesimato unsure.gif
pvz:
https://www.everyday...londe1_5623.jpg
tik skaistalai labai jau oranziniai unsure.gif
arba:
https://www.everyday...ook/lindsey.jpg
nu bet irgi kazkokia ryza doh.gif tai man tikrai turbut netiktu, atrodyciau kaip vistos sh..das lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 19 rugpjūčio 2008 - 08:59