Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(auroryte @ 2008 08 05, 22:37)
Taip., aciu supratau. O gal galit papasakoti- kokia kortele galima atsiskaityti? Turiu VB, bei Hansa,  Visa ir Visa Electron.
Ar butina tureti Visa Virtoun ? Ar dar kokia kita? Nes niekad is uzsienio pardziu nieko nesisiunciau, tai net nezinau.  4u.gif

Tinka kreditines. Pvz VISA.
Atsakyti
na merginos mane jau sužavėjot su artdeco mineraline pudrytė. jau buvau sarmoje pažiūrėti bet kadangi skubėjau tai nepabandžiau, sakė galiu ateiti pabandyti, tai kurią dienelę lėksiu. labai jau laukiu ax.gif ar jau taip gražiai atrodo veidukas
Atsakyti
QUOTE(Laurea* @ 2008 08 06, 19:23)
na merginos mane jau sužavėjot su artdeco mineraline pudrytė. jau buvau sarmoje pažiūrėti bet kadangi skubėjau tai nepabandžiau, sakė galiu ateiti pabandyti, tai kurią dienelę lėksiu. labai jau laukiu ax.gif  ar jau taip gražiai atrodo veidukas

drinks_cheers.gif lek bandyti tikrai neapsiriksi
Atsakyti
o as paskaicius jusu aikciojimus kuo skubiau uzsisakiau bare escentuals wub.gif, parase kad per dvi savaites turiu gauti..laukiu nesulaukiu..gaila kad apie mineralkes nebuvau nieko girdejusi doh.gif o neseniai grizau is atostogu Jav doh.gif ot buciau pripirkus tongue.gif
Atsakyti
Besidomint radau, kad dar giriama Bellpierre pudra. Gal kuri bandet? Rasoma, jog si pudra be koncervantu, talko, alieju, visiskai neuzkemsa poru.
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 07, 20:57)
drinks_cheers.gif lek bandyti tikrai neapsiriksi

jau nusipirkau siandien lotuliukas.gif super pudryte thumbup.gif is pradziu kai man uztepe pabandyte spalvyte pasirode nieko ispudinga, bet po keliu minuciu super labai graziai atrode ir veidukas skaistus atrode bigsmile.gif tikrai nenusivyliau
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 08 08, 17:11)
Besidomint radau, kad dar giriama Bellpierre pudra. Gal kuri bandet? Rasoma, jog si pudra be koncervantu, talko, alieju, visiskai neuzkemsa poru.

Kaina tai nebloga tokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redgrape: 08 rugpjūčio 2008 - 18:35
QUOTE(Laurea* @ 2008 08 08, 18:27)
jau nusipirkau siandien lotuliukas.gif  super pudryte thumbup.gif  is pradziu kai man uztepe  pabandyte spalvyte pasirode nieko ispudinga, bet po keliu minuciu super labai graziai atrode ir veidukas skaistus atrode bigsmile.gif  tikrai nenusivyliau

Man irgi taip pat, nesigailiu ir labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 08, 19:49)
Man irgi taip pat, nesigailiu ir labai dziaugiuosi thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagaliau pasiemiau savo EM nemokama rinkinuka smile.gif O jau indeliu mazumas biggrin.gif Ryskiai su spalvom nepataikiau, viena kazkokia geltona pasiemiau, tikriausiai siauraakems tinkancia, nors paveikslely taip neatrode biggrin.gif Concealeris kazkoks blizgus labai, neisivaizduoju kaip as ji tepsiu g.gif biggrin.gif Manau neprasoviau tik del skaistalu, labai grazi svelni spalva bigsmile.gif Tik dabar galvoju kur man ta pudra isbert reikes, tu indeliu tokie mazi dangteliai biggrin.gif Turejau nuo BE viena tuscia indeli, bet ismeciau doh.gif
Atsakyti
As isigijau BeYu mineraline pudryte, gal kuri naudojot ir galit palyginti su kitom?
Atsakyti
Nu tai ten ir raso ,kad tik 2g tame indelyje...mazi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainase: 11 rugpjūčio 2008 - 21:13