Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

Sveikos, siandien buvau Eurokos parduotuvej ir maciau nauja mineraline linija vokieciu kosmetikos Catrice. Gal kas bandete? Pardaveja sake, kad si kosmetika tik naujai atsiradusi pas mus, o ta mineraline linija naujiena. Sake, kad ta kosmetika skirta nuo 30 metu. Paziurejau, kad labai nedideles kainos ir nusipirkau mineralinius skaistalus ir seselius. Apie juos raso, kad 100 proc. mineraliniai, o del pudrytes, tai nezinau, lygtai kazko damaisyta. Kainytes tikrai mazos: pudryte apie 20 lt., seseliai kazkur 10 lt., o skaistalai nepamenu, bet irgi pigiai. Gal kas bandete šia kosmetika? Idomu butu, kokie atsiliepimai 4u.gif Va cia yra ju tinklapis, tik ne visos yra tos priemones mineralines: http://www.catrice.eu/
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 29, 21:01)
Everyday Minerals.. na cia ir buvo kalbama apie ja, ne tik apie BE..
BE turiu, bet man tas blizgejimas nepatinka, tai is EM emiau neblizgancias.. idomu bus palyginti ir BE ir EM mineralines pudras

aha, butu labai idomu suzinoti kaip tau tiko, patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 30, 10:54)
aha, butu labai idomu suzinoti kaip tau tiko, patiko mirksiukas.gif

na siandien isbandziau EM pudras.. spalvas labai gerai issirinkau thumbup.gif EM pudra man labiau patiko nei BE vien del to, kad neblizga veidas..
Atsakyti
mergaites, idekite nuoroda, is kur jus EM uzsakinejote ax.gif
Atsakyti
Čia
QUOTE(Glamor @ 2008 07 30, 18:55)
mergaites, idekite  nuoroda, is kur jus EM uzsakinejote ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 07 30, 18:56)

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau pabandymui essence minerline pudryte, isbandziau, kol kas viskas patinka, paziuresim, kaip rytoj visa diena atlaikys g.gif g.gif nes siaip mano oda riebi, o dar tokie karsciai doh.gif
Atsakyti
Gal kuri noretu keistis? Gavau savo meginukus is EM ir visai prasoviau. Man reiketu tamsesniu. Turiu sunkissed fair ir fairly light spalvytes pudros ir soft touch skaistalu. Tiktu sviesiaodei panelei. Keisciau i pudra ar skaistalus. Spalvas galima paziuret everydayminerals.com puslapy. Bet realiai jos sviesesnes.
Atsakyti
Ir as uzsisakiau EM rinkinuka smile.gif .Ar greitai ji atsiuncia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 07 26, 14:41)
As ta rinkinuka gavau po poros savaiciu i Vilniu, o mama, gyvenanti kitam mieste, gavo ji po mazdaug dvieju menesiu, nors uzsakiau ta pacia diena  g.gif
Papildyta:

https://www.everyday...?...6&Itemid=40
"Free Sample Makeup Kit" (reikia mokėti už siuntimą).

O kiek kainuoj atsiuntimas?
Ir kodel man ten puslapyje EM neleidzia rinktis spalvu tam rinkinukui? Ar ten jau yra sukomplektuotas, toks , koks yra, ir neina pakeisti? g.gif
Atsakyti
Siuntimas apie 5$.Rinkinuko spalvas turi pati susikompletuoti.Pirmiausia isidek krepseli i vezimeli.Tada desineje puslapio puseje matysi ji.Po to virsuje rask Make up-foundation,ieik ir issirink sau 3spalvas.Spalva,kuria issirinkai su peles klavisu nunesi i savo krepseli.Taip paciai issirenki po viena Make up-blush ir concealers.Viskas!Tikiuosi suprantamai paaiskinau g.gif .
Atsakyti
Taip., aciu supratau. O gal galit papasakoti- kokia kortele galima atsiskaityti? Turiu VB, bei Hansa, Visa ir Visa Electron.
Ar butina tureti Visa Virtoun ? Ar dar kokia kita? Nes niekad is uzsienio pardziu nieko nesisiunciau, tai net nezinau. 4u.gif
Atsakyti