Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(GinCherry @ 2008 12 23, 22:52)
Tiesa sakant ash ir pradejau mixuoti skysta ir mineraline pudras, nes sunaudojus kokias 3 pakuotes BE, man pradejo nepatikti kai kurie dalykai

kokie?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 24, 10:26)

Pradejo griauzti veida nuo BE, ko anksciau nebudavo, pradejo nepatikti ishlaikymas, ypac baisiai idienojus atrodydavo smakras ir salia nosies sparneliu.Tai dbr padengiu veida skysta pudra, pamaskuoju ka reikia BE ir naudoju skruostams, kaktai, smakro nebelieciu.Esu daug labiau patenkinta rezultatau.
Atsakyti
Truputi ne į temą, bet nesuradau, kur daugiau paklausti. blush2.gif
Gal galėtumėte palyginti BE ir EM? Kuri geresnė?
Pradžiai norėčiau rinkinuko. Iš kur geriausia siųstis, per kiek laiko atkeliavo ir kiek maždaug viskas kainavo?
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2009 01 02, 23:59)
Pradžiai norėčiau rinkinuko. Iš kur geriausia siųstis, per kiek laiko atkeliavo ir kiek maždaug viskas kainavo?
Iš anksto ačiū 4u.gif

tai skaitykit gi tema,tikrai buvo lyginta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2009 01 03, 00:59)
Iš anksto ačiū 4u.gif

Tai labai individualus dalykas, taciau man geriau patinka EM bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 15:24)
Tai labai individualus dalykas, taciau man geriau patinka EM  bigsmile.gif

tikrai, kad labai individualus, man pvz EM nepatiko visai, buvau uz BE, o dbr mineraline pudra ish vis pradejo napatikti, o ish pradziu dziaugiausi kaip kazkelintu pasaulio stebuklu biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas turite pardavimui BE Medium arba Medium Beige pudros? Tiktų ir likutis, svarbiausia pabandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDeina: 04 sausio 2009 - 17:05
QUOTE(IDeina @ 2009 01 04, 17:04)
O gal kas turite pardavimui BE Medium arba Medium Beige pudros? Tiktų ir likutis, svarbiausia pabandyti ax.gif

Galiu medium puse parduoti, Vilniuje. Jei domina, i AZ parasykit.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 12 23, 13:38)
blink.gif  Neįsivaizduoju kaip veidas turėtų atrodyti prisitepus skystos pudros ir dar ant viršaus mineralinės užvarius. Turbūt, kaip su kilogramu špakliaus. Sunku įsivaizduot kokie defektai veido turi būti, kad reiktų toookio maskavimo. Pati tik tą artdeco ir tesu naudojus, tai labai gerai pasidengė, maskavo. Jei veidas labai spuoguotas ar randuotas, ar dar ten koks nors, tai visų pirma reiktų šalint priežastis iš vidaus, o ne tepti pudrų kilogramus.

Na kodel smile.gif As tepu kokia nors skysta pudryte, pvz. Parure Aqua, o vietoj birios pudros uztvirtinimui perbraukiu su BE mineralke. Na man tai super. Veidas nera kaip su kauke, o tiesiog sveikai svyti. Aiskus jeigu pudra tepciau ne su sepeteliu, o pirstais ir mineralkes prisivaryciau, efektas butu kaip kaukes:)
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 23, 14:29)
noreciau pagirti the body shop mineraline pudra!  thumbup.gif super man ji.labai graziai padengia veideli,suvenodina spalva,maskuot tai nelabai maskuoja,nebent daugiau pritepus,be pas mane ir nera ka maskuoti  biggrin.gif todel ir rinkausi pudra kuri tik suvienodintu spalvyte veiduko.sepetelis taip pat super  thumbup.gif minkstas,svelnus  thumbup.gif

uzsisakaiu ir as body shop pudra, sepeteli ir dar ruza, labai laukiu.parduotuvej isbandziau tai likau suzaveta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 04, 14:11)
tikrai, kad labai individualus, man pvz EM nepatiko visai, buvau uz BE, o dbr mineraline pudra ish vis pradejo napatikti, o ish pradziu dziaugiausi kaip kazkelintu pasaulio stebuklu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Esu lygiai tokios pat nuomones. Isigijus BE tikrai dziaugiaus, kad tai stebuklas ir gyvenime nenaudosiu krempudres. Ir ka, jau pora savaiciu sekmingai naudoju krempudre ax.gif Turiu Artdeco mineraline, tai man spalva pati sviesiausia truputi tamsoka ir siaip kazko pradejo veida sausint g.gif Gal reikes vel BE pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 04, 14:11)
tikrai, kad labai individualus, man pvz EM nepatiko visai, buvau uz BE, o dbr mineraline pudra ish vis pradejo napatikti, o ish pradziu dziaugiausi kaip kazkelintu pasaulio stebuklu  biggrin.gif

QUOTE(Blond @ 2009 01 05, 20:48)
drinks_cheers.gif Esu lygiai tokios pat nuomones. Isigijus BE tikrai dziaugiaus, kad tai stebuklas ir gyvenime nenaudosiu krempudres. Ir ka, jau pora savaiciu sekmingai naudoju krempudre ax.gif Turiu Artdeco mineraline, tai man spalva pati sviesiausia truputi tamsoka ir siaip kazko pradejo veida sausint g.gif Gal reikes vel BE pirkt g.gif

Man irgi BE kur kas geriau nei EM. Ir maskuoja geriau ir spalvos geresnės ir švytėjimo daugiau suteikia.
Kadangi nedažnai dažausi pastaruoju metu, tai dar nenusibodo mineralinė, bet norisi ir kreminės kartais rolleyes.gif
Atsakyti