Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(GinCherry @ 2008 12 22, 22:49)
Artdeco, nesusipratele kokia nail.gif: juokauju  mirksiukas.gif

zinai, po sunkios darbo dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 23:13)
Artdeco  tongue.gif  Jeigu tepi pries tai skysta Artdeco pudra ir ant jos mineralke tai dar taip pusetinai, taciau viena ji nieko nemaskuoja doh.gif

blink.gif Neįsivaizduoju kaip veidas turėtų atrodyti prisitepus skystos pudros ir dar ant viršaus mineralinės užvarius. Turbūt, kaip su kilogramu špakliaus. Sunku įsivaizduot kokie defektai veido turi būti, kad reiktų toookio maskavimo. Pati tik tą artdeco ir tesu naudojus, tai labai gerai pasidengė, maskavo. Jei veidas labai spuoguotas ar randuotas, ar dar ten koks nors, tai visų pirma reiktų šalint priežastis iš vidaus, o ne tepti pudrų kilogramus.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 12 23, 14:38)
blink.gif  Neįsivaizduoju kaip veidas turėtų atrodyti prisitepus skystos pudros ir dar ant viršaus mineralinės užvarius. Turbūt, kaip su kilogramu špakliaus. Sunku įsivaizduot kokie defektai veido turi būti, kad reiktų toookio maskavimo. Pati tik tą artdeco ir tesu naudojus, tai labai gerai pasidengė, maskavo. Jei veidas labai spuoguotas ar randuotas, ar dar ten koks nors, tai visų pirma reiktų šalint priežastis iš vidaus, o ne tepti pudrų kilogramus.

o kaip siulytumet "salint randus is vidaus" ?
p.s. man tai irgi is mineralkes pilnai maskavimo uztenka.
Atsakyti
noreciau pagirti the body shop mineraline pudra! thumbup.gif super man ji.labai graziai padengia veideli,suvenodina spalva,maskuot tai nelabai maskuoja,nebent daugiau pritepus,be pas mane ir nera ka maskuoti biggrin.gif todel ir rinkausi pudra kuri tik suvienodintu spalvyte veiduko.sepetelis taip pat super thumbup.gif minkstas,svelnus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 12 23, 12:38)
blink.gif  Neįsivaizduoju kaip veidas turėtų atrodyti prisitepus skystos pudros ir dar ant viršaus mineralinės užvarius. Turbūt, kaip su kilogramu špakliaus. Sunku įsivaizduot kokie defektai veido turi būti, kad reiktų toookio maskavimo. Pati tik tą artdeco ir tesu naudojus, tai labai gerai pasidengė, maskavo. Jei veidas labai spuoguotas ar randuotas, ar dar ten koks nors, tai visų pirma reiktų šalint priežastis iš vidaus, o ne tepti pudrų kilogramus.

Ne nu, kas sako, kad kilogramus lotuliukas.gif As tepu Artdeco double finish, o ant virsaus mineralke ir atrodo tikrai geriau, nei tepciau vien tik double finish. Tai kaip cia taip? gal del to, kad nei vienos nei kitos nepadauginu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 23, 14:14)

ikkiusion81 dėl randelių, man irgi buvo nemažai nuo spuogų rakinėjimo, bet gera kosmetologė gali juos palyginti šiek tiek... tarkim man nušveitė ir kelis kartus odai nusilupus poros tapo mažesnės ir oda lygenės.
Be to, man kai pritepa ant spuogų pudros tai atrodo daug prasčiau nei tik spalva sulyginta.... dažnai ta pudra kiekvieną defektuka išryškina...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 12 23, 16:28)
ikkiusion81 dėl randelių, man irgi buvo nemažai nuo spuogų rakinėjimo, bet gera kosmetologė gali juos palyginti šiek tiek... tarkim man nušveitė ir kelis kartus odai nusilupus poros tapo mažesnės ir oda lygenės.
Be to, man kai pritepa ant spuogų pudros tai atrodo daug prasčiau nei tik spalva sulyginta....  dažnai ta pudra kiekvieną defektuka išryškina...

tai as cia ne apie save smile.gif tiesiog kazkaip keista kad zmogus neisijautes i kitu zmoniu problemas raso, kad tipo spreskit problema is vidaus, o ne su pudrom... jei visos tos problemos taip lengvai isprendziamos butu,tai nebutu nei spuoguotu nei siaip su negrazia oda zmoniu. siaip man pudra labai graziai suvienodina veido spalva- jei kokios like demeles nuo spuogu, bet siaip jei koks iskiles spuogas tai tikrai ji tik dar paryskina atrodo- cia jau visos pudros taip- kuo labiau slepi, tuo labiau akis bado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 23, 15:47)
bet siaip jei koks iskiles spuogas tai tikrai ji tik dar paryskina atrodo- cia jau visos pudros taip- kuo labiau slepi, tuo labiau akis bado ax.gif

tikrai,ir as ta pastebejau.jei yra kokie veido nelygumai,tai su pudra dar negraziau atrodo,rodos,kad jie labiau isryskeja ir iskart krinta i akis
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 23, 14:14)

Man tai keista, kad randama prie ko prikibti. Kvailiui aišku, kad randų iš vidaus nepanaikinsi, bet spuogus, veido spalvą ir panašius dalykus galima. Ir niekas nesako, kad tai lengva. Tai nelengva, bet spręsti problemas jas užmaskuojant yra silpnų bruožas.

QUOTE(jadzka @ 2008 12 23, 15:28)
Be to, man kai pritepa ant spuogų pudros tai atrodo daug prasčiau nei tik spalva sulyginta....  dažnai ta pudra kiekvieną defektuka išryškina...

drinks_cheers.gif Prisitepusios pudros spuoguotos moterys atrodo daaug baisiau. Tai geriau jau skirtu tuos pinigus jų naikinimui, o ne maskavimui.
Papildyta:
QUOTE(mazheee @ 2008 12 23, 14:33)
Ne nu, kas sako, kad kilogramus lotuliukas.gif As tepu Artdeco double finish, o ant virsaus mineralke ir atrodo tikrai geriau, nei tepciau vien tik double finish. Tai kaip cia taip? gal del to, kad nei vienos nei kitos nepadauginu? doh.gif

Tai turbūt, kad dėl to. Bet vistiek namatau reikalo tepti ir tą ir tą, nes mineralinė juk nėra kaip biri pudra. Visiškai jos vienos užtenka.

Bet ai, ką aš čia kišuosi, pati netepu jokių pudrų išskyrus labai retus atvejus 2-3 kartai per metus per dideles šventes.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 12 23, 17:15)
Man tai keista, kad randama prie ko prikibti. Kvailiui aišku, kad randų iš vidaus nepanaikinsi, bet spuogus, veido spalvą ir panašius dalykus galima. Ir niekas nesako, kad tai lengva. Tai nelengva, bet spręsti problemas jas užmaskuojant yra silpnų bruožas.
drinks_cheers.gif  Prisitepusios pudros spuoguotos  moterys atrodo daaug baisiau. Tai geriau jau skirtu tuos pinigus jų naikinimui, o ne maskavimui.
Papildyta:
Tai turbūt, kad dėl to. Bet vistiek namatau reikalo tepti ir tą ir tą, nes mineralinė juk nėra kaip biri pudra. Visiškai jos vienos užtenka.

Bet ai, ką aš čia kišuosi, pati netepu jokių pudrų išskyrus labai retus atvejus 2-3 kartai per metus per dideles šventes.

Kur parasyta, jog kazkas kilograma tos pudros prisitepe isvis? doh.gif Idomu kiek cia tu pakuociu reiktu ir kaip ji ten ant veido laikytusi... unsure.gif Na, o jeigu rimtai, tai spuogus/randus/odos nelygumus turianciam zmogui vistiek, bet kuria diena gali koks nedaudelis issokti, tai ka negi dabar del to spuogiukscio pas kosmetologe lekt odos valyma darytis..? As manau, jog tam ir skirtos pudros, kad odos defektus paslepti. Jeigu tureciau idealiai tonuota, lygia, be jokio spuogelio oda, tikrai nesitepciau jokia pudra ar pan., kam gi to tada reiketu? g.gif Jeigu tau uztenka to maskavimo is t.t. tai tu dziaukis ir naudok sau laiminga toliau... Juk nespreskit pagal save apie kitus! Net nuomones pareiksti jau nebegalima, kad kazkam nepatiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 12 23, 16:15)

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti

Tiesa sakant ash ir pradejau mixuoti skysta ir mineraline pudras, nes sunaudojus kokias 3 pakuotes BE, man pradejo nepatikti kai kurie dalykai, tai dbr darau mixa ir esu labai patenkinta smile.gif Dar turiu pusantros pakuotes BE ir mastau, kad jai pasibaigus gal reiktu pradet ieshkoti kitos pudros.

O shiaip jau tikrai yra tokiu dalyku, kurie yra naikinami tikrai ilga laika ir nelieka kitos isheities, kaip tik maskuotis pudra smile.gif
Atsakyti