QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 23, 14:14)
o kaip siulytumet "salint randus is vidaus" ?
p.s. man tai irgi is mineralkes pilnai maskavimo uztenka.
Man tai keista, kad randama prie ko prikibti. Kvailiui aišku, kad randų iš vidaus nepanaikinsi, bet spuogus, veido spalvą ir panašius dalykus galima. Ir niekas nesako, kad tai lengva. Tai nelengva, bet spręsti problemas jas užmaskuojant yra silpnų bruožas.
QUOTE(jadzka @ 2008 12 23, 15:28)
ikkiusion81 dėl randelių, man irgi buvo nemažai nuo spuogų rakinėjimo, bet gera kosmetologė gali juos palyginti šiek tiek... tarkim man nušveitė ir kelis kartus odai nusilupus poros tapo mažesnės ir oda lygenės.
Be to, man kai pritepa ant spuogų pudros tai atrodo daug prasčiau nei tik spalva sulyginta.... dažnai ta pudra kiekvieną defektuka išryškina...
Prisitepusios pudros spuoguotos moterys atrodo daaug baisiau. Tai geriau jau skirtu tuos pinigus jų naikinimui, o ne maskavimui.
Papildyta:
QUOTE(mazheee @ 2008 12 23, 14:33)
Ne nu, kas sako, kad kilogramus
As tepu Artdeco double finish, o ant virsaus mineralke ir atrodo tikrai geriau, nei tepciau vien tik double finish. Tai kaip cia taip? gal del to, kad nei vienos nei kitos nepadauginu?
Tai turbūt, kad dėl to. Bet vistiek namatau reikalo tepti ir tą ir tą, nes mineralinė juk nėra kaip biri pudra. Visiškai jos vienos užtenka.
Bet ai, ką aš čia kišuosi, pati netepu jokių pudrų išskyrus labai retus atvejus 2-3 kartai per metus per dideles šventes.