Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(mazheee @ 2008 12 19, 14:51)
Nusipirkau Artdeco mineraline pudra, tai ka as zinau, nusivyliau... Nieko ji man nemaskuoja, tepk netepus, tik poros isryskejo, daugiau jokio efekto  g.gif

gal netinkamu sepeteliu tepat ax.gif siaip artdeco nebandziau, bet mineralkes dengimasis labai priklauso nuo sepetelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 12 18, 17:54)
byreti, tai tikrai nebyra, o del dirglumo nezinau wink.gif man tinka ir patinka  rolleyes.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif .

O kaip jūs EM atspalvius išsirenkat - ten jų tiek daug g.gif . Aš šiaip pablyškus esu, ir dabar aišku įdegio jokio. Iš kurios grupės geriau rinktis? Gal Warm reiktų, o jos ten ne per daug raudonos? Ir kokį concelar'į? Pamaskuot norėčiau paakius ir šiaip visokius taškelius... Čia mačiau kažkuri rašė, kad patepus concealer'io, baltas ruožas liko blink.gif , kurio nebeįmanoma buvo paslėpt...

Ir dar - kuriuos šepetėlius reikėtų būtiniausiai nusipirkt? Na matot, visai čia aš žalia... doh.gif
Atsakyti
o gal kuri bandzius loreal mineralini pravedima akims, (biru toki, kaip min. pudros indeli) ?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 22, 14:21)
o gal kuri bandzius loreal mineralini pravedima akims, (biru toki, kaip min. pudros indeli) ?

bandziau tik ant rankos, pakankamai ryskiai breziasi
Atsakyti
QUOTE(Dudutė @ 2008 12 22, 14:03)
Ačiū už atsakymą  4u.gif .

O kaip jūs EM atspalvius išsirenkat - ten jų tiek daug  g.gif . Aš šiaip pablyškus esu, ir dabar aišku įdegio jokio. Iš kurios grupės geriau rinktis? Gal Warm reiktų, o jos ten ne per daug raudonos? Ir kokį concelar'į? Pamaskuot norėčiau paakius ir šiaip visokius taškelius... Čia mačiau kažkuri rašė, kad patepus concealer'io, baltas ruožas liko  blink.gif , kurio nebeįmanoma buvo paslėpt...

Ir dar - kuriuos šepetėlius reikėtų būtiniausiai nusipirkt? Na matot, visai čia aš žalia... doh.gif

atspalvius gali išsirinkti parsisiuntusi mėginukų tinkinį, o maskuokliai EM labai šviesūs. Jei pudrą perku fair, tai panašaus atspalvio maskuoklis medium, nu žodžiu, reik tonu tamsesnio nei pudra.
o mėginukų galima siųstis kiek nori, nebūtina ką nors pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 22, 14:36)
bandziau tik ant rankos, pakankamai ryskiai breziasi

o plonai brezes? inetrnete nieko neradau apie ji...as bijau kad bus paprastas juodas seselis, ir linija tokia dumine plati paplaukusi...
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 12 22, 19:58)
atspalvius gali išsirinkti parsisiuntusi mėginukų tinkinį, o maskuokliai  EM labai šviesūs. Jei pudrą perku fair, tai panašaus atspalvio maskuoklis medium, nu žodžiu, reik tonu tamsesnio nei pudra.
o mėginukų galima siųstis kiek nori, nebūtina ką nors pirkti  mirksiukas.gif

o man kaip tik gerai kad maskuoklis sviesesnis- dar ant viraus kai pudros uzdedi tai susivienodina ta spalva, o siaip net ne apie mineraline kalbant- maskuoklis turi but 1 tonu sviesesnis nei pudra- nes jei bus tamsesnis tai gali is po pudros toks kaip plemas sviest unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 22, 20:04)
o plonai brezes? inetrnete nieko neradau apie ji...as bijau kad bus paprastas juodas seselis, ir linija tokia dumine plati paplaukusi...

manau kad taip ir bus- vistik birus laineriai tai ne flomasteriukai- na nebent turet labai kazkoki plonyti teptuka ir slapiai bandyt tept 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dudutė @ 2008 12 22, 14:03)
Ačiū už atsakymą  4u.gif .

O kaip jūs EM atspalvius išsirenkat - ten jų tiek daug  g.gif . Aš šiaip pablyškus esu, ir dabar aišku įdegio jokio. Iš kurios grupės geriau rinktis? Gal Warm reiktų, o jos ten ne per daug raudonos? Ir kokį concelar'į? Pamaskuot norėčiau paakius ir šiaip visokius taškelius... Čia mačiau kažkuri rašė, kad patepus concealer'io, baltas ruožas liko  blink.gif , kurio nebeįmanoma buvo paslėpt...

pudra tai tikrai pirma pabandyt testerius uzsisakyt ir bent atsirinksi is kurios kategorijos tau tinka- man asmeniskai WARM kategorija per daug tokia oranzine ax.gif neutraliausia- buff.
o del sepeteliu tai butinai- "flat top"- padengimas su juo idealus-visi kiti jau pasirinkimo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2008 12 20, 00:30)
gal netinkamu sepeteliu tepat ax.gif  siaip artdeco nebandziau, bet mineralkes dengimasis labai priklauso nuo sepetelio smile.gif

Artdeco zenkliai skiriasi nuo EM pudru, jau nieko nepadarysi, juk ten daugiau talko nei mineralu... Drauge turi tai irgi nusivylusi, tikrai visiskai nieko nemaskuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 12 22, 22:36)
Artdeco zenkliai skiriasi nuo EM pudru, jau nieko nepadarysi, juk ten daugiau talko nei mineralu... Drauge turi tai irgi nusivylusi, tikrai visiskai nieko nemaskuoja doh.gif

tai kuri prastesne EM ar Artdeco tavo drauges manymu g.gif nesupratau posto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 22, 23:43)
tai kuri prastesne EM ar Artdeco tavo drauges  manymu  g.gif nesupratau posto  rolleyes.gif

Artdeco, nesusipratele kokia nail.gif: juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Artdeco puikiai maskuoja smile.gif Daug geriau uz BE. Nors BE irgi labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 22, 22:43)
tai kuri prastesne EM ar Artdeco tavo drauges  manymu  g.gif nesupratau posto  rolleyes.gif

Artdeco tongue.gif Jeigu tepi pries tai skysta Artdeco pudra ir ant jos mineralke tai dar taip pusetinai, taciau viena ji nieko nemaskuoja doh.gif
Atsakyti