QUOTE(Tutti @ 2008 12 22, 19:58)
atspalvius gali išsirinkti parsisiuntusi mėginukų tinkinį, o maskuokliai EM labai šviesūs. Jei pudrą perku fair, tai panašaus atspalvio maskuoklis medium, nu žodžiu, reik tonu tamsesnio nei pudra.
o mėginukų galima siųstis kiek nori, nebūtina ką nors pirkti
o man kaip tik gerai kad maskuoklis sviesesnis- dar ant viraus kai pudros uzdedi tai susivienodina ta spalva, o siaip net ne apie mineraline kalbant- maskuoklis turi but 1 tonu sviesesnis nei pudra- nes jei bus tamsesnis tai gali is po pudros toks kaip plemas sviest
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 22, 20:04)
o plonai brezes? inetrnete nieko neradau apie ji...as bijau kad bus paprastas juodas seselis, ir linija tokia dumine plati paplaukusi...
manau kad taip ir bus- vistik birus laineriai tai ne flomasteriukai- na nebent turet labai kazkoki plonyti teptuka ir slapiai bandyt tept
Papildyta:
QUOTE(Dudutė @ 2008 12 22, 14:03)
Ačiū už atsakymą
.
O kaip jūs EM atspalvius išsirenkat - ten jų tiek daug
. Aš šiaip pablyškus esu, ir dabar aišku įdegio jokio. Iš kurios grupės geriau rinktis? Gal Warm reiktų, o jos ten ne per daug raudonos? Ir kokį concelar'į? Pamaskuot norėčiau paakius ir šiaip visokius taškelius... Čia mačiau kažkuri rašė, kad patepus concealer'io, baltas ruožas liko
, kurio nebeįmanoma buvo paslėpt...
Ir dar - kuriuos šepetėlius reikėtų būtiniausiai nusipirkt? Na matot, visai čia aš žalia...
pudra tai tikrai pirma pabandyt testerius uzsisakyt ir bent atsirinksi is kurios kategorijos tau tinka- man asmeniskai WARM kategorija per daug tokia oranzine
neutraliausia- buff.
o del sepeteliu tai butinai- "flat top"- padengimas su juo idealus-visi kiti jau pasirinkimo reikalas.