Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(jadzka @ 2008 12 16, 12:06)
illusion81,
Lūpų balzamas tai vienas Plum dust (tai tas fainas, o kitas kažkuris iš šviesių, tai tokie kaip gabaliukai ax.gif )O mint consealerį tai arba imu didelį šepetį ir šiek tiek prabraukiu per žandus, nes jie daugiausia raudonuoja. O kartais ir raudonus suogelius pamaskuoju...
Paskutiniu metu išvis smagiai labai dengiasi man Original Glo (nes oda pasausėjo nuo šildomų patalpų).

tai vistik tikrai yra skirtumas konsistencijoj? nes norejau minksto balzamo, o gavau kaip tu ir rasei kaip gabalini kazkoki doh.gif ypac kai pabuna kur nors rankinuke pasala, tai isvis neimanoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 16, 11:31)
tai vistik tikrai yra skirtumas konsistencijoj? nes norejau minksto balzamo, o gavau kaip tu ir rasei kaip gabalini kazkoki doh.gif  ypac kai pabuna kur nors rankinuke pasala, tai isvis neimanoma rolleyes.gif

Yra yra tikrai smile.gif Bet man visai nieko dar palyginus...
Atsakyti
O, merginos, sakykit, ar perkat mineralinius šešėlius? Mano akys labai jautrios ir jei kokiais biriais šešėliais pasitepu, tai labai greit tie krisleliai pradeda dirgint akis. Gal mineraliniai mažiau dirgina arba nebyra? g.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, gal kuri bandet Jane Iredale mineraline kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Dudutė @ 2008 12 18, 14:42)
O, merginos, sakykit, ar perkat mineralinius šešėlius? Mano akys labai jautrios ir jei kokiais biriais šešėliais pasitepu, tai labai greit tie krisleliai pradeda dirgint akis. Gal mineraliniai mažiau dirgina arba nebyra?  g.gif

byreti, tai tikrai nebyra, o del dirglumo nezinau wink.gif man tinka ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 02, 18:10)
matot, as "gyvai" nemaciau nei medium beige nei medium tan tai noreciau paklausti ar labai tamsus tas medium tan, ir ar medium beige tiktu siek tiek idegusiai odai?  4u.gif

as turiu medium beige, megstu pasidegint soliariume, tai man ji sviesoka, uzsisakiau medium tan dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2008 12 18, 18:16)
as turiu medium beige, megstu pasidegint soliariume, tai man ji sviesoka, uzsisakiau medium tan dabar ax.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau firmos The Body shop mineralinę pudrą. Labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gal galite pasakyti, jei mano oda problematiska ir linkusi kimstis ar galiu naudoti EM? ar nebus blogiau?
Atsakyti
QUOTE(Alliza @ 2008 12 19, 03:40)
merginos, gal galite pasakyti, jei mano oda problematiska ir linkusi kimstis ar galiu naudoti EM? ar nebus blogiau?

mano oda panasi, man mineralines pudros labai patinka, pries tai naudojau BE, dabar EM ir atsidziaugt negaliu smile.gif , man nieko nekemsa, kaip tik bukle gereja ax.gif
pati isbandyk ir ziurek koks rezultatas, manau neturetum nusivilti.
Atsakyti
Nusipirkau Artdeco mineraline pudra, tai ka as zinau, nusivyliau... Nieko ji man nemaskuoja, tepk netepus, tik poros isryskejo, daugiau jokio efekto g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2008 12 19, 13:51)
Nusipirkau Artdeco mineraline pudra, tai ka as zinau, nusivyliau... Nieko ji man nemaskuoja, tepk netepus, tik poros isryskejo, daugiau jokio efekto  g.gif

O man ji kaip tik labai gerai maskuoja g.gif
Atsakyti