na teks ir man matyt naudotis jusu patarimais ir maisyt pudras
nes kazkaip kaip varna gerai neistestavus uzsakinejau dideli rinkini ir tik dabar apsiziurejau kad paemiau po 3 matt ir 3 intensive pudras
o man intensive paskutiniu metu nelabai patinka- toks per storas sluoksnis gaunas nors tu ka
tai kad ja sunaudot galvoju pamaisysiu su matt ir dar gal start to finish ibersiu del lengvesnes formules
siaip tai man matt formule be jokiu maisymu yra tiesiog tobula
bet kad sunaudot ir tas reiks bandyt maisyt
Jadzka, kokia lupu balzamo spalva emei? ir kaip jo tekstura? nes maniskis kazkoks kietas- metosi nenaudojamas
nete skaiciau kad pagal spalvas ir tekstura skirias (nors taip neturetu but)
Papildyta:dar nezinau ar rasiau, bet atradau kaip panaudot "perl sunshine" concealeri
jis nu jau toooks perlamutrinis, kad nu niekaip nesumasciau kaip juo koki spuoga ar paakius maskuot butu- toks riebiai tepasi jei su mazu sepeteliu
tai is pradziu naudojau kaip super spindu akiu seseli kampuciams pasviesint, o paskui isbandziau su dideliu kabukiu keleta kruopeliu per visa veida prasieit
ir zinot rezultatas nustebino- jauciu kazkas panasaus kaip su kokiais "mythic" meteoritais- toks spindintis atgaivintas veidas- jei pries pudra tept tai viskas labai netgi subtiliai gaunas, o jei ant virsaus tai toks vakarinis variantas gaunas- siaip jokiu matomu blizguciu nera, toks vientisas perlamutras
bet as kadangi paprastai spindet nemegstu, tai pasilieku ypatingiems atvejams, o ir apskritai tai jo daugiau neuzsakineciau, bet kadangi emiau free sampla, o atsiunte vidutinio dydzio deze, tai reik kazkaip optimizuot
o siaip mano mylimiausias maskuoklis "intensive fair"- jis toks kaip pudra, labai gerai prikimba prie veido, vos sviesesnis uz mano veida, tai uztepus matosi, bet kai prasieinu su pudra viskas puikiai susilygina
dar norejau paklaust ,Jadzka, kaip tu ta mint naudoji, jei nemaisant i misini? taip suprantu kad juo tiesiog veido raudonuma nuimt reik- ta prasme su dideliu sepeteliu per visa veida? as ji turiu, bet kazkaip nesumastau kaip panaudot
kazkaip nebunu as raudona niekad, nebent koks spuogas raudonas iskyla