Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 15, 12:30)
tbs - The Body Shop  mirksiukas.gif

Tik turekit omeny, kad TBS maskuoja labai vidutiniskai.
Atsakyti
ARTDECO mineraline labai gerai maskuoja. Man - stipriau ji maskuoja nei Bare Minerals, apskritai kazkokia kitokia konsistencija.

Dabar turiu Everyday Minerals, Intensive varianta, tai irgi man regis stipriai maskuoja, turiu tik vos vos pudros detis, jei nenoriu, kad maskuotu.
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2008 12 15, 14:58)
ARTDECO mineraline labai gerai maskuoja. Man - stipriau ji maskuoja nei Bare Minerals, apskritai kazkokia kitokia konsistencija.

Dabar turiu Everyday Minerals, Intensive varianta, tai irgi man regis stipriai maskuoja, turiu tik vos vos pudros detis, jei nenoriu, kad maskuotu.

Kalbant apie EM, tai intensive biškiuka kaukė daro iš veido. Man patiko maišyti ją su Primeriu kokiu (pvz start to finish). Išvis mišinukus iš EM darausi: mano oda į žalsvumą tokia, tai mint consealerio biškiuka įberiu, kad slėptų raudonumą ir labiau odos spalvą atitiktų, tada dar to start to finish, dar kokios original glow pudros ir labai natūralus variantas gaunasi.
Atsakyti
norejau paklausti,ar ARTDECO mineraline pudra padaro veida skaistu ar tik matini?ar nesimato jos,neatrodo kaip kauke?aciu 4u.gif
Atsakyti
Padaro labiau matini smile.gif O veidas neatrodo kaip su kauke, atrodo naturaliai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 12 15, 15:34)
Kalbant apie EM, tai intensive biškiuka kaukė daro iš veido. Man patiko maišyti ją su Primeriu kokiu (pvz start to finish). Išvis mišinukus iš EM darausi: mano oda į žalsvumą tokia, tai mint consealerio biškiuka įberiu, kad slėptų raudonumą ir labiau odos spalvą atitiktų, tada dar to start to finish, dar kokios original glow pudros ir labai natūralus variantas gaunasi.

aš irgi iš EM pudrų, maskuoklių savo pudrą maišausi, matt maišau su intensive, pridedu trupučiuką maskuoklio. Ir spalvą sau idealiai atitinkančią sau pati susimaišiau bigsmile.gif maskuoja labai gerai, pas mane kapiliarai labai ryškūs aplink nosį ir ant žandų, tai maskavimo tose vietose reikia ypatingai gero, kitur tik lengvai įtrinu. Negalvojau, kad biri pudra gali taip puikiai maskuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2008 12 15, 20:17)
Padaro labiau matini smile.gif O veidas neatrodo kaip su kauke, atrodo naturaliai  4u.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 12 15, 20:42)
aš irgi iš EM pudrų, maskuoklių savo pudrą maišausi, matt maišau su intensive, pridedu trupučiuką maskuoklio. Ir spalvą sau idealiai atitinkančią sau pati susimaišiau  bigsmile.gif maskuoja labai gerai, pas mane kapiliarai labai ryškūs aplink nosį ir ant žandų, tai maskavimo tose vietose reikia ypatingai gero, kitur tik lengvai įtrinu. Negalvojau, kad biri pudra gali taip puikiai maskuoti  smile.gif

drinks_cheers.gif Man tai mineralkė dar geriau už krempudrą maskuoja. Na už MAC Studio fix daug dailiau pagengia veidą... užmaskuoja puikiai ir beveik nesimato, kad tepta. PAs amne spalva tai odos tokia į žalsvumą lotuliukas.gif Tai tik EM radau idealiai tinkančią spalvą ir tai maišau daugiausia Olive su golden serijos. Na arba imu golden + Beige + Mint consealeris. Žodžiu pigu ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 12 15, 21:58)
drinks_cheers.gif Man tai mineralkė dar geriau už krempudrą maskuoja. Na už MAC Studio fix daug dailiau pagengia veidą... užmaskuoja puikiai ir beveik nesimato, kad tepta. PAs amne spalva tai odos tokia į žalsvumą  lotuliukas.gif  Tai tik EM radau idealiai tinkančią spalvą ir tai maišau daugiausia Olive su golden serijos. Na arba imu golden + Beige + Mint consealeris. Žodžiu pigu ir gerai  thumbup.gif

Pigu tai nerealiai gaunasi, ypač jei imi didelį rinkinį. Taip pat man patinka EM skaistalai, didelis pasirinkimas ir matinių ir perlamutrinio blizgesio ir tiesiog su blizgučiais smile.gif o užtepus finishing dust veidas gan ilgai išsilaiko nesusiriebalavęs, o gal apskritai nuo mineralinės pudros susinormalizavo riebalų išsiskyrimas, nes paprastai mano oda jau po kelių valandų blizga kaip sviestuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 12 15, 22:06)
Pigu tai nerealiai gaunasi, ypač jei imi didelį rinkinį. Taip pat man patinka EM skaistalai, didelis pasirinkimas ir matinių ir perlamutrinio blizgesio ir tiesiog su blizgučiais  smile.gif  o užtepus finishing dust veidas gan ilgai išsilaiko nesusiriebalavęs, o gal apskritai nuo mineralinės pudros susinormalizavo riebalų išsiskyrimas, nes paprastai mano oda jau po kelių valandų blizga kaip sviestuota  doh.gif

drinks_cheers.gif Man irgi skaistalai patinka. Kai kuriuos ir kaip šėšėlius naudoju ax.gif
O veidas mažiau riebaluojasi ir man. Na aš dar nuo riebiai mišriai odai prižiūrėti priemonių perėjau prie sausai - jautriai. Man kosmetologė taip sakė g.gif: nežinau kodėl, bet mažiau kemšasi poros ir oda mažiau riebaluojasi. Kažkaip ji aiškino, kad nusausinant odą ji patiria stresą ir dar labiau išsskiria riebalą, o kai nenervini odos tai ji ir normalizuojasi. Čia kaip vaistai ir homeopatiniai vaistai tikriasuia g.gif:

Aij, išbandžiau ir lūpų balzamą. TAi neblogas, kasdienai visai tinkamas, nors man Juicy tubsai išvis idealūs.... O maskuokliai tai Perk me up ir Mint. Na tiesiog puikūs man wub.gif
Atsakyti
na teks ir man matyt naudotis jusu patarimais ir maisyt pudras smile.gif nes kazkaip kaip varna gerai neistestavus uzsakinejau dideli rinkini ir tik dabar apsiziurejau kad paemiau po 3 matt ir 3 intensive pudras doh.gif o man intensive paskutiniu metu nelabai patinka- toks per storas sluoksnis gaunas nors tu ka doh.gif tai kad ja sunaudot galvoju pamaisysiu su matt ir dar gal start to finish ibersiu del lengvesnes formules ax.gif siaip tai man matt formule be jokiu maisymu yra tiesiog tobula thumbup.gif bet kad sunaudot ir tas reiks bandyt maisyt smile.gif
Jadzka, kokia lupu balzamo spalva emei? ir kaip jo tekstura? nes maniskis kazkoks kietas- metosi nenaudojamas g.gif nete skaiciau kad pagal spalvas ir tekstura skirias (nors taip neturetu but) unsure.gif
Papildyta:
dar nezinau ar rasiau, bet atradau kaip panaudot "perl sunshine" concealeri ax.gif jis nu jau toooks perlamutrinis, kad nu niekaip nesumasciau kaip juo koki spuoga ar paakius maskuot butu- toks riebiai tepasi jei su mazu sepeteliu smile.gif tai is pradziu naudojau kaip super spindu akiu seseli kampuciams pasviesint, o paskui isbandziau su dideliu kabukiu keleta kruopeliu per visa veida prasieit bigsmile.gif ir zinot rezultatas nustebino- jauciu kazkas panasaus kaip su kokiais "mythic" meteoritais- toks spindintis atgaivintas veidas- jei pries pudra tept tai viskas labai netgi subtiliai gaunas, o jei ant virsaus tai toks vakarinis variantas gaunas- siaip jokiu matomu blizguciu nera, toks vientisas perlamutras smile.gif bet as kadangi paprastai spindet nemegstu, tai pasilieku ypatingiems atvejams, o ir apskritai tai jo daugiau neuzsakineciau, bet kadangi emiau free sampla, o atsiunte vidutinio dydzio deze, tai reik kazkaip optimizuot ax.gif
o siaip mano mylimiausias maskuoklis "intensive fair"- jis toks kaip pudra, labai gerai prikimba prie veido, vos sviesesnis uz mano veida, tai uztepus matosi, bet kai prasieinu su pudra viskas puikiai susilygina thumbup.gif
dar norejau paklaust ,Jadzka, kaip tu ta mint naudoji, jei nemaisant i misini? taip suprantu kad juo tiesiog veido raudonuma nuimt reik- ta prasme su dideliu sepeteliu per visa veida? as ji turiu, bet kazkaip nesumastau kaip panaudot ax.gif kazkaip nebunu as raudona niekad, nebent koks spuogas raudonas iskyla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 16 gruodžio 2008 - 09:53
illusion81,
Lūpų balzamas tai vienas Plum dust (tai tas fainas, o kitas kažkuris iš šviesių, tai tokie kaip gabaliukai ax.gif )
O mint consealerį tai arba imu didelį šepetį ir šiek tiek prabraukiu per žandus, nes jie daugiausia raudonuoja. O kartais ir raudonus suogelius pamaskuoju...
Paskutiniu metu išvis smagiai labai dengiasi man Original Glo (nes oda pasausėjo nuo šildomų patalpų).
Atsakyti