Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

Maskuoja gerai thumbup.gif Kaina berots apie 58lt, bet as pirkau sunuolaida, nes sarmoj nesenai buvo (gal ir dabar dar yra ir droge nuolaida lygtai buvo), tai gavos dar pigiau thumbup.gif blush2.gif
Papildyta:
Tiesa, dar prie tos pudrytes yra labai fainas naturaliu sereliu sepetelis thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai pats geriausias pasirode TBS kabuki, kuris skirtas mineralinei pudrai, neapsakomas svelnumas, po jo maniskis dabartinis artdeco atrodo kaip svitrinis popierius. Tik kad kaina TBS kandziojasi verysad.gif
Atsakyti
Tai vat, o siais artejancios ekonomines krizes laikais, svarbu, kad ir kaina nesikandziotu rolleyes.gif Bent jau man smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 12 11, 12:32)
Man tai pats geriausias pasirode TBS kabuki, kuris skirtas mineralinei pudrai, neapsakomas svelnumas, po jo maniskis dabartinis artdeco atrodo kaip svitrinis popierius. Tik kad kaina TBS kandziojasi verysad.gif

O kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2008 12 11, 17:57)
O kokia kaina?

Sepetelis su pudra apie 170 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 12 11, 10:32)

drinks_cheers.gif man tas pats jausmas,- su artdeco kaip su svitriniu atrodo brūžinasi, kai tik pabandai TBS doh.gif ir nors tas TBS nėra natūralaus plauko, ir nors anksčiau aš nusistačiusi buvau prieš nenatūralius - šis TBS sugriovė visus nusistatymus blush2.gif
Atsakyti
mergaites, kurios turit EM arba BE, patarkit

kuri atspalvi imt, kad isgauciau toki veideli (siu dvieju foto mixa):

user posted image
user posted image

g.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 12 14, 23:24)
mergaites, kurios turit EM arba BE, patarkit

kuri atspalvi imt, kad isgauciau toki veideli (siu dvieju foto mixa):

user posted image
user posted image

g.gif

Iš EM tai gal iš Beige serijos ką nors pasižiūrėk g.gif: Gal koks Beige light medium g.gif:
Atsakyti
Irgi atsiprasau uz poster_offtopic.gif , taciau, jei kuri perleistu BARE Minerals pudryte, likciau laaabai dekinga smile.gif

Spalva sviesi turetu buti, Fairly Light arba Light.

Galiu netgi keisti i Everyday Minerals porecelianine i gelsvuma.

Nepykite uz beveik skelbima, taciau labai labai jau noriu BE.
Atsakyti
QUOTE(fiorellino @ 2008 10 24, 21:19)
Ir as nusipirkau the body shop mineraline pudra  smile.gif  pries tai bandziau artdeco, sothys (krempudra) bet tbs  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  super pasidengia, visai nesimato, kad veidas pudruotas. kaina 94 lt, bet butinai patarciau pirkti ir sepetele. bandziau su kitu -  doh.gif  nieko gero. sepetelio kaina 78lt. bet kaip tik spalio men perkantiems mineraline pudra sepetelis per puse pigiau  drinks_cheers.gif.  veida pudruojuosi jau senai, bet tikrai dar niekada veidas neatrode toks sveikas kaip su tbs  ploja.gif

Aš irgi pradėjau naudoti šią pudrą thumbup.gif Man labiausiai patina tai, kad veidas neblizga smile.gif
Draugė parvežė iš Londono du numeriukus 04 ir 05, tai 04 man kaip tik, o nr. 05 galiu parduoti pigiai, 40% pigiau nei pas mus thumbup.gif nauja, net neatidaryta 4u.gif
Atsakyti
kokia cia firma tbs?as ieskau sau mineralines pudros jautriai odai,kad gerai maskuotu kapiliarius,neatrodytu kaip kauke,bet niekaip neatrandu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 15, 13:12)
kokia cia firma tbs?as ieskau sau mineralines pudros jautriai odai,kad gerai maskuotu kapiliarius,neatrodytu kaip kauke,bet niekaip neatrandu

tbs - The Body Shop mirksiukas.gif
Atsakyti