Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

buvau siandien kristianoj,konsultantes paklausiau ar "artdeco" pudra 100 proc.mineraline.ji gal 5 min skaite sudeti o paskuj sako:jei butu 100 proc.mineraline tai butu ne pudra o tik milteliai,jie nesiteptu.tai kaip dabar suprast ar ji neismane ka atsakyt ar teisybe sake?nes paziurejau artdeco sudeti tai trecioj vietoj visokie parabenai eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 03, 16:35)
buvau siandien kristianoj,konsultantes paklausiau ar "artdeco" pudra 100 proc.mineraline.ji gal 5 min skaite sudeti o paskuj sako:jei butu 100 proc.mineraline tai butu ne pudra o tik milteliai,jie nesiteptu.tai kaip dabar suprast ar ji neismane ka atsakyt ar teisybe sake?nes paziurejau artdeco sudeti tai trecioj vietoj visokie parabenai eina  g.gif

blink.gif nu tai o kaip tada EM, ar kitos 100proc. naturalios tepasi ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 03, 16:17)
blink.gif  nu tai o kaip tada EM, ar kitos 100proc. naturalios tepasi ax.gif  ?

vat butent mirksiukas.gif poster_offtopic.gif (is to galim daryt isvadas kad kristianoj dirba mazai ka zinancios konsultantes, nes jau ne pirma karta man nesamones sneka).
Atsakyti
Kaip suprast, nesiteptu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 03 gruodžio 2008 - 18:42
nezinau kaip ten su artdeco naturalumu, bet spalvos tai man tinkamos ner doh.gif prisiskaicius geru atsiliepimu galvojau kad reiktu pabandyt, bet visos man per tamsios ar tai per ruzavos ar per geltonos unsure.gif mano odos spalva matos avatare siek tiek. is EM naudoju buff linen ir idealiai spalva tinka rolleyes.gif dar gal noreciau isbandyt bare minerals, bet irgi nezinau kokia spalva man tiktu. gal turit kokiu patarimu 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 28, 10:29)
Parasiau AZ 4u.gif

Ar būtų galima sužinoti, kur pirkot? Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kas sita geri kartais turit?

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

Busiu dekinga uz atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
O as turiu naujaja Maxfactor mineraline pudryte, esu labai labai patenkinta thumbup.gif Kita karta greiciausiai vel tokia par pirksiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 10, 07:42)
O as turiu naujaja Maxfactor mineraline pudryte, esu labai labai patenkinta thumbup.gif  Kita karta greiciausiai vel tokia par pirksiu blush2.gif  4u.gif

Gal galima plačiau būtų apie šitą? ax.gif Kaip dengiasi? Ar maskuoja? Kaip ant veiduko - ar natūraliai atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 10, 07:42)
O as turiu naujaja Maxfactor mineraline pudryte, esu labai labai patenkinta thumbup.gif  Kita karta greiciausiai vel tokia par pirksiu blush2.gif  4u.gif

O ji nesuteikia bronziškumo ir blizgumo? Nes kiek parduotuvėj apžiūrinėjau tokia keista pasirodė unsure.gif
Atsakyti
Ta maxfactor mineraline pudryte tikrai puikiai dengiasi ir ilgai islieka. Ir veidas tikrai toks lyg kvepuotu jauciasi. Ir neblizga visiskai. Kazkaip kai sarmoj bandziau ant rankos krastelio siek tiek, tai truputi su blizguciu man pasirode, bet is tikruju uztepus dienos sviesoje jokiu blizguciu isvis nesimato thumbup.gif Nu super man ta pudryte 4u.gif thumbup.gif Ir kaina dar visai padori.
Atsakyti
O kaip maskuoja? Kokia kaina?
Atsakyti