buvau siandien kristianoj,konsultantes paklausiau ar "artdeco" pudra 100 proc.mineraline.ji gal 5 min skaite sudeti o paskuj sako:jei butu 100 proc.mineraline tai butu ne pudra o tik milteliai,jie nesiteptu.tai kaip dabar suprast ar ji neismane ka atsakyt ar teisybe sake?nes paziurejau artdeco sudeti tai trecioj vietoj visokie parabenai eina
QUOTE(dovila @ 2008 12 03, 16:35)
buvau siandien kristianoj,konsultantes paklausiau ar "artdeco" pudra 100 proc.mineraline.ji gal 5 min skaite sudeti o paskuj sako:jei butu 100 proc.mineraline tai butu ne pudra o tik milteliai,jie nesiteptu.tai kaip dabar suprast ar ji neismane ka atsakyt ar teisybe sake?nes paziurejau artdeco sudeti tai trecioj vietoj visokie parabenai eina
nu tai o kaip tada EM, ar kitos 100proc. naturalios tepasi ?
QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 03, 16:17)
nu tai o kaip tada EM, ar kitos 100proc. naturalios tepasi ?
vat butent (is to galim daryt isvadas kad kristianoj dirba mazai ka zinancios konsultantes, nes jau ne pirma karta man nesamones sneka).
Kaip suprast, nesiteptu?
nezinau kaip ten su artdeco naturalumu, bet spalvos tai man tinkamos ner prisiskaicius geru atsiliepimu galvojau kad reiktu pabandyt, bet visos man per tamsios ar tai per ruzavos ar per geltonos mano odos spalva matos avatare siek tiek. is EM naudoju buff linen ir idealiai spalva tinka dar gal noreciau isbandyt bare minerals, bet irgi nezinau kokia spalva man tiktu. gal turit kokiu patarimu ?
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 28, 10:29)
Parasiau AZ
Ar būtų galima sužinoti, kur pirkot? Būsiu labai dėkinga
Gal kas sita geri kartais turit?
http://www.sephora.c...ldPaginate=true
Busiu dekinga uz atsiliepimus
http://www.sephora.c...ldPaginate=true
Busiu dekinga uz atsiliepimus
O as turiu naujaja Maxfactor mineraline pudryte, esu labai labai patenkinta Kita karta greiciausiai vel tokia par pirksiu
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 10, 07:42)
O as turiu naujaja Maxfactor mineraline pudryte, esu labai labai patenkinta Kita karta greiciausiai vel tokia par pirksiu
Gal galima plačiau būtų apie šitą? Kaip dengiasi? Ar maskuoja? Kaip ant veiduko - ar natūraliai atrodo?
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 10, 07:42)
O ji nesuteikia bronziškumo ir blizgumo? Nes kiek parduotuvėj apžiūrinėjau tokia keista pasirodė
Ta maxfactor mineraline pudryte tikrai puikiai dengiasi ir ilgai islieka. Ir veidas tikrai toks lyg kvepuotu jauciasi. Ir neblizga visiskai. Kazkaip kai sarmoj bandziau ant rankos krastelio siek tiek, tai truputi su blizguciu man pasirode, bet is tikruju uztepus dienos sviesoje jokiu blizguciu isvis nesimato Nu super man ta pudryte Ir kaina dar visai padori.
O kaip maskuoja? Kokia kaina?