Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(sweety123 @ 2008 12 01, 12:02)
Dar pridesiu si bei ta apie TBS mineralke 4u.gif
Jin ne tai kad vidutiniskai, bet laaabai laaabai silpnai maskuoja biggrin.gif kapiliaru man neuzmaskavo schmoll.gif

O kuri geriausiai maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 01, 12:02)
Dar pridesiu si bei ta apie TBS mineralke 4u.gif
Jin ne tai kad vidutiniskai, bet laaabai laaabai silpnai maskuoja biggrin.gif kapiliaru man neuzmaskavo schmoll.gif

Gal norit parduoti?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 12 01, 13:45)

Jokios kitos mineralines pudros, isskyrus Bare Escentuals, nesu isbandziusi, bet si man pasirode tikrai gerai maskuojanti. Ypatingai su mazuoju sepeteliu.
Atsakyti
Artdeco labai gerai maskuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 12 01, 13:45)

Turiu I.D.Bare Escentuals mineraline - gan neblogai maskuoja

QUOTE(Azazella @ 2008 12 01, 14:05)
Gal norit parduoti?

palaikysiu kol kas ax.gif parasysiu jums jeigu ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 01, 13:32)
Turiu I.D.Bare Escentuals mineraline - gan neblogai maskuoja
palaikysiu kol kas ax.gif parasysiu jums jeigu ka 4u.gif

Lauksiu ziniu 4u.gif
Atsakyti

atsiprasau uz poster_offtopic.gif , bet gal kam netiko Bare Escentuals pudra medium tan ir noretu ja parduoti?mielai nupirkciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 01 gruodžio 2008 - 19:50
galeciau perleisti medium beige
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 01, 20:50)
atsiprasau uz  poster_offtopic.gif , bet gal kam netiko Bare Escentuals pudra medium tan ir noretu ja parduoti?mielai nupirkciau  4u.gif

Kaip tik siandien sia spalvyte gavau...bandysiu, kaip ant veido atrodys bigsmile.gif manau turetu tikti, nes medium siek tiek sviesoka buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 12 02, 13:59)
Kaip tik siandien sia spalvyte gavau...bandysiu, kaip ant veido atrodys bigsmile.gif  manau turetu tikti, nes medium  siek tiek sviesoka buvo smile.gif

matot, as "gyvai" nemaciau nei medium beige nei medium tan tai noreciau paklausti ar labai tamsus tas medium tan, ir ar medium beige tiktu siek tiek idegusiai odai? 4u.gif
Atsakyti
man lietuvisko sviesaus gymio, bet ne porcelianinio ir nesideginanciai medium beige yra kiek per tamsus, labiausiai tinka light vasara, o dabar fairly light.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 02 gruodžio 2008 - 22:58
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 12 02, 23:57)
man lietuvisko sviesaus gymio, bet ne porcelianinio ir nesideginanciai medium beige yra kiek per tamsus, labiausiai tinka light vasara, o dabar fairly light.

na manau reiktu pabandyti spalva, nes is aprasymo sunku suprasti ar tiks man ar netiks g.gif biggrin.gif
Atsakyti