Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

Vakar gavau TBS mineraline pudra + ju kabuki
user posted image
user posted image
Noriu atsiimti savo zodzius apie sia pudra. Ji tikrai labai faina. Atrodo super naturaliai, ant veido visiskai nesimato. Maskuoja mazai/vidutiniskai. As uzsitepiau gan nemazai bet ypatingai neuzmaskavo.
atskirai noreciau pagirti kabuki sepeteli - minkstutis wub.gif
taigi mano isvada butu tokia - sia pudra reikia BUTINAI tepti tik su TBS kabuki, tik tada ji graziai pasiskirsto ant veido. Bent jau man tai buvo
duodu 5 balus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 28, 09:00)
Vakar gavau TBS mineraline pudra + ju kabuki
user posted image
user posted image
Noriu atsiimti savo zodzius apie sia pudra. Ji tikrai labai faina. Atrodo super naturaliai, ant veido visiskai nesimato. Maskuoja mazai/vidutiniskai. As uzsitepiau gan nemazai bet ypatingai neuzmaskavo.
atskirai noreciau pagirti kabuki sepeteli - minkstutis wub.gif
taigi mano isvada butu tokia - sia pudra reikia BUTINAI tepti tik su TBS kabuki, tik tada ji graziai pasiskirsto ant veido. Bent jau man tai buvo
duodu 5 balus thumbup.gif

Ir kiek visas tas grozis kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 11 28, 11:15)
Ir kiek visas tas grozis kainavo?

Na as pirkau ne parduotuveje rolleyes.gif taigi viskas kainavo 100 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 28 lapkričio 2008 - 10:16
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 27, 23:06)
na atrodo tiko (kolkas isbandziau beige, original glo).
Atrodo - nes as visai tos mineralines ant saves nematau! nei kiek  doh.gif lyg buciau presuota pudra vienakart prasiejus. Nieko man nemaskuoja bei nelygina spalvos, nei concealeris nemaskuoja, nei pudra mazu paraudimu. 0  blink.gif
Vat ir galvoju, gal visa beda shepetely? Mozoju dabar dideliu skirtu skaistalams blink.gif Neuzsakinejau, nes galvojau jei tiks/patiks - tai ir investuosiu i gera shepeteli.  verysad.gif ka daryt nzn...
nors pamazhu dairaus i tuos mineralinius sepetelius is TBS  blush2.gif

1. Original Glo formulė mažai maskuoja tik sulygina veido odos spalvą. Man ji kasdienai tinkama daugiau.
2. Reikia pudrą įtrinti į odą sukamaisiais judesiais per kelis kartus. Pastebėjau jei vienu kartu paimu daugiau pudros ir stengiuosi iškart padengti - oda greičiau susiriebaluoja ir nusivalo pudra, o jei po truputį per kelis kartus - daug lygiau pasidengia.
3.EM šepetėliai man labai geri, tiek Flat top Tiek LH kabukis. LH Kabukis lengvesniu sluoksniu padengia, o Flat topas geriau maskuoja.

QUOTE(Pause @ 2008 11 28, 01:07)
Oj, mergaitės, kažką čia ne taip darote man atrodo smile.gif Mineralkė puikiai užmaskuoja visus paraudimus ir pan., sulygina spalvą, nu tikrai thumbup.gif:

Mineralkę reikia įtrinti į odą, na ne papudruoti, o sukamaisiais judesiais įmozoti biggrin.gif Na nežinau kaip paaiškinti net smile.gif

drinks_cheers.gif

Man irgi maskuoja puikiai. Tik apsistosiyu ties Matt formule. man natūraliau už intensive atrodo šiek tiek. Maskuot nelabai gauk ką man reikia.

Beje, man patiko susimaišyti į vieną indelį kelias formules pudros ir consealerį įmaišyt irgi.
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 28, 10:16)
Na as pirkau ne parduotuveje rolleyes.gif taigi viskas kainavo 100 lt 4u.gif

Neisduosit kur pirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 11 28, 11:24)
Neisduosit kur pirkot? bigsmile.gif

Parasiau AZ 4u.gif
Atsakyti
Gavau vakar Bare Escentuals rinkini, tai esu laaaaabai patenkinta thumbup.gif Pudra veida labai tolygiai padengia wub.gif Kol kas isbandziau Medium spalva.
Tureciau pasakyt, kad pudra verta tu pinigu, kuriuos sumokejau, nors prasoviau su pirkimu doh.gif Rinkausi is internetines Sephora parduotuves, kurioje kainos nurodytos doleriais, bet kadangi buvo pirkta Paryziuj, tai kiek ten doleriais nurodyta, tiek cia eurais buvo sumoketa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2008 11 29, 15:20)
Gavau vakar Bare Escentuals rinkini, tai esu laaaaabai patenkinta  thumbup.gif  Pudra veida labai tolygiai padengia  wub.gif  Kol kas isbandziau Medium spalva.
Tureciau pasakyt, kad pudra verta tu pinigu, kuriuos sumokejau, nors prasoviau su pirkimu  doh.gif  Rinkausi is internetines Sephora parduotuves, kurioje kainos nurodytos doleriais, bet kadangi buvo pirkta Paryziuj, tai kiek ten doleriais nurodyta, tiek cia eurais buvo sumoketa  doh.gif

Jeigu tinka tai jokiu pinigu negaila thumbup.gif As paziuriu kiek pas mane stovi visko kas netinka/nepatinka doh.gif kiek pinigeliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 11 28, 01:38)
siaip kiek esu pabandzius tai birios pudros isvis gana prastai maskuoja . oda buna grazesne lygesnes spalvos matine - taip , maskuoja - ne. norint gerai maskuoti be krempudros neapsieisi verysad.gif

Tai nera biri pudra, nesvarbu, kad jos tokia konsistencija, bet ji atlieka visishkai kita funkcija.

Jadzka, keista, kad original glo rekomenduoji kasdien, nes ji beprotiskai blizgi biggrin.gif
Atsakyti
As nusipirkau i.d. bare Minerals pudryte veidui, medium spalva, siaip viskas puiku...tik gal spalva sviesoka, tai uzsisakiau dar viena medium tan bigsmile.gif o siaip teplioju pudryte su kabuki sepeteliu thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, o as vat vakar nusipirkau presuota Artdeco mineraline pudra... spalvyte kai pirkau atrode lyg ir tinkanti, o kai pasitepiau namuose, tau jau labai irudusi sau atrodau... gal kas zinot, kaip ten su tom presuotom yra, gal kai pasitepi, tai jos tamseja po kiek laiko??? 4u.gif

Siaip turiu dar maskuojamaja pudra su SPF is Anna Lotan... thumbup.gif kosmetike parekomendavo, tai kazkaip ji man labiau patinka nei kokios mineralkes, tiesiog idealiai dengianti, tik gaila kad drabuzius tepa truputi... verysad.gif
Atsakyti
Dar pridesiu si bei ta apie TBS mineralke 4u.gif
Jin ne tai kad vidutiniskai, bet laaabai laaabai silpnai maskuoja biggrin.gif kapiliaru man neuzmaskavo schmoll.gif
Atsakyti