Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(errachka @ 2008 11 25, 17:24)
As skalbiu su paprastu plauku sampunu, tada papurtau ir isdziuna jis naturaliai - kaip plaukai  biggrin.gif
o plaunu, kai matai, kad jau apsineses - gaunasi karta per keleta men,  smile.gif

Sirdingai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2008 11 25, 17:36)
kuri yra sviesesne Bare Escentuals pudra: Medium ar Medium Beige?  g.gif  Nes vienur radau vienaip parasyta, kitur - kitaip, tad visiskai susipainiojau smile.gif

Medium yra daugiau į rausvumą, o medium beige i geltonumą..abi jos panašaus šviesumo.. man smeniškai, daug gražesnė spalvyte medium beige ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 11 25, 18:27)
As turiu BE Fair, nu tikrai ne gelsva schmoll.gif

ash irgi turiu ir jau kokia 5 pakuote ir man ji gelsva/rusva, kartais tikrai atrodo per tamsi smile.gif Juk apvertus dezute ir paziurejus i miltelius jie nera balti, o porcelianas kiek zinau baltas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 26 lapkričio 2008 - 00:35
Tai as ir nesakau, kad ji balta, bet noriu pasakyt, kad ne gelsvo atspalvio schmoll.gif Rusvo tai gal ir taip, bet tokio naturalaus grazaus rusvumo.
Atsakyti
padėkite,
Na gal aš ir "tundra", bet bandau užsisakyti tą E.M rinkinuką ir man jį deda į krepšelį kaip 6 prekę, po to kai išsirenku spalvas. Na aišku ir suskaičiuoja ne kaip for free
darau taip :
1 - paspaudžiu ant sample for free - na jį man įdeda, viska paiškina, kad galiu imti 5 daigt ir t.t.
2 - tada einu rinktis 3 pudru pvz - nueinu i fundations ir ten renku, tempiu ir lyg viskas gerai
3 - tą patį darau su skaistalais ir šėšėliais.
4 -tada užsakymą sudedu į krepšelį

ir čia kažkas būna ne taip schmoll.gif nes net susumuoja kaip 12 dol
KĄ DARAU NE TAIP? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2008 11 27, 22:46)
padėkite,
Na gal aš ir "tundra", bet bandau užsisakyti tą E.M rinkinuką ir man jį deda į krepšelį kaip 6 prekę, po to kai išsirenku spalvas. Na aišku ir suskaičiuoja ne kaip for free
darau taip :
1 - paspaudžiu ant sample for free - na jį man įdeda, viska paiškina, kad galiu imti 5 daigt ir t.t.
2 - tada einu rinktis 3 pudru pvz - nueinu i fundations ir ten renku, tempiu ir lyg viskas gerai
3 - tą patį darau su skaistalais ir šėšėliais.
4 -tada užsakymą sudedu į krepšelį

ir čia kažkas būna ne taip schmoll.gif nes net susumuoja kaip 12 dol
KĄ DARAU NE TAIP? verysad.gif

Kiek pamenu i nemokama rinkinuka neieina seseliai g.gif Man rodos, kad 3 pudros, concealeris ir skaistalai smile.gif
Atsakyti
Na gavau lygiau po 2 savaiciu ir as savo free sample kit'a is EM.
Perskaiciau beveik visa tema nuo a iki z (aciu mamytes 4u.gif !), na ir persigandus, kad sviesios spalvos yra daug sviesesnes, pasirinkau kiek tamsesnes:
Olive - ligh-olive (semi-matte)
Beige - Medium Beige Neutral (original glo)
Buff - light Neutral (intensive)
Concealeris - Intensive light

na atrodo tiko (kolkas isbandziau beige, original glo).
Atrodo - nes as visai tos mineralines ant saves nematau! nei kiek doh.gif lyg buciau presuota pudra vienakart prasiejus. Nieko man nemaskuoja bei nelygina spalvos, nei concealeris nemaskuoja, nei pudra mazu paraudimu. 0 blink.gif
Vat ir galvoju, gal visa beda shepetely? Mozoju dabar dideliu skirtu skaistalams blink.gif Neuzsakinejau, nes galvojau jei tiks/patiks - tai ir investuosiu i gera shepeteli. verysad.gif ka daryt nzn...
nors pamazhu dairaus i tuos mineralinius sepetelius is TBS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 27, 23:06)
Perskaiciau beveik visa tema nuo a iki z (aciu mamytes  4u.gif !), na ir persigandus, kad sviesios spalvos yra daug sviesesnes, pasirinkau kiek tamsesnes:

Atrodo - nes as visai tos mineralines ant saves nematau! nei kiek  doh.gif lyg buciau presuota pudra vienakart prasiejus. Nieko man nemaskuoja bei nelygina spalvos, nei concealeris nemaskuoja, nei pudra mazu paraudimu. 0  blink.gif
Vat ir galvoju, gal visa beda shepetely? Mozoju dabar dideliu skirtu skaistalams blink.gif Neuzsakinejau, nes galvojau jei tiks/patiks - tai ir investuosiu i gera shepeteli.  verysad.gif ka daryt nzn...
nors pamazhu dairaus i tuos mineralinius sepetelius is TBS  blush2.gif

manau sepetelyje beda. pabandymui nusipirk koki nors eurokos nebrangu kabuki- vis aiskesnis vaizdas bus mirksiukas.gif as naudojau pradzioj man atrodo essence firmos kabuki, bet jis palyginus su flat top tai baisiai siurkstus doh.gif nors dengia normaliai. o su paprastu sepeteliu pudrai-tokiu minkstu- tai tikrai nieko nepapmaskuosi. o koncealeri tai is vis reik mazu teptuku tept unsure.gif galima ir tuo kur seseliams skirtas
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 28, 00:06)
Perskaiciau beveik visa tema nuo a iki z (aciu mamytes  4u.gif !), na ir persigandus, kad sviesios spalvos yra daug sviesesnes, pasirinkau kiek tamsesnes:

Atrodo - nes as visai tos mineralines ant saves nematau! nei kiek  doh.gif lyg buciau presuota pudra vienakart prasiejus. Nieko man nemaskuoja bei nelygina spalvos, nei concealeris nemaskuoja, nei pudra mazu paraudimu. 0  blink.gif
Vat ir galvoju, gal visa beda shepetely? Mozoju dabar dideliu skirtu skaistalams blink.gif Neuzsakinejau, nes galvojau jei tiks/patiks - tai ir investuosiu i gera shepeteli.  verysad.gif ka daryt nzn...
nors pamazhu dairaus i tuos mineralinius sepetelius is TBS  blush2.gif

man ir tokia pati beda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alliza @ 2008 11 28, 00:32)
man ir tokia pati beda sad.gif

siaip kiek esu pabandzius tai birios pudros isvis gana prastai maskuoja . oda buna grazesne lygesnes spalvos matine - taip , maskuoja - ne. norint gerai maskuoti be krempudros neapsieisi verysad.gif
Atsakyti
Oj, mergaitės, kažką čia ne taip darote man atrodo smile.gif Mineralkė puikiai užmaskuoja visus paraudimus ir pan., sulygina spalvą, nu tikrai thumbup.gif:

Mineralkę reikia įtrinti į odą, na ne papudruoti, o sukamaisiais judesiais įmozoti biggrin.gif Na nežinau kaip paaiškinti net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 11 27, 23:55)
Kiek pamenu i nemokama rinkinuka neieina seseliai  g.gif Man rodos, kad 3 pudros, concealeris ir skaistalai  smile.gif

na taip ne taip išsireiškiau net nežinau kaip tą CONCLEAR ir be pavadinti unsure.gif
bet visdėl to - kas ne taip. juk vos ne visos matau užsisakote verysad.gif
Atsakyti