Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(moodring @ 2008 07 22, 12:02)
O čia kur už tiek? Bo sarmoj žiūrėjau 65 lt, arba ne tą žiūrėjau.
Dar klausimukas -  o kaip Lorealio mineraline biri pudra? Droge pabandžiau tai nžn nelabai aš skirtumą jaučiu kol nepradedi ant veido normaliai mazotis, bet pats atspalvis šviesiausios man  visai patiko.

As pirkau ta presuota artdeco Kosmadoje,60,o gal ir 65 litai,veliau perki tik papilduma, jis 40 Lt kainuoja. o Lorealio mineraline biri pudra man taip pat patinka ir mano odai tinka.Pas mane W5 numeriukas.Dezuteje jis atrodo kaip ir sviesokas,bet ant veido tikrai grazi idegio spalvyte gaunasi,tik reikia gerai sepeteli nukratyti, nes biri pudra riebiau kimba prie sepetelio nei presuota:)man Lorealio patinka,veidukas kaip persikiukas,tik gerai paskirstau sukamaisiais judesiais wub.gif
Atsakyti
Jeigu neklystu tai Kosmodoje Artdeco kosmetikai 20% nuolaida
Atsakyti
mergaites, o kokia jums geriausia mineraline pudryte riebiia odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 28, 09:15)
mergaites, o kokia jums geriausia mineraline pudryte riebiia odai? g.gif

Mano oda rieboka,as naudoju Artdeco ir meteoritus ant virsaus smile.gif o BE nepatiko ir Essence nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 28, 09:33)
Mano oda rieboka,as naudoju Artdeco ir meteoritus ant virsaus smile.gif o BE nepatiko ir  Essence nepatiko...

blink.gif matai g.gif o as kaip tik galvojau, gal BE paimti, nes visos labai jau giria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 28, 12:09)
blink.gif matai g.gif o as kaip tik galvojau, gal BE paimti, nes visos labai jau giria ax.gif

Toli ne visos,perskaityk 3 ar jau 4 temos apie mineraline smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 28, 12:09)

Kol pati nepabandysi-nesuzinosi....man BE nepakeiciama wub.gif mano oda taip pat riebi,bet naudojant sita pudra jos bukle akivaizdziai pagerejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2008 07 27, 21:52)
As pirkau ta presuota artdeco Kosmadoje,60,o gal ir 65 litai,veliau perki tik papilduma, jis 40 Lt kainuoja. o  Lorealio mineraline biri pudra man taip pat patinka ir mano odai tinka.Pas mane W5 numeriukas.Dezuteje jis atrodo kaip ir sviesokas,bet ant veido tikrai grazi idegio spalvyte gaunasi,tik reikia gerai sepeteli nukratyti, nes biri pudra riebiau kimba prie sepetelio nei presuota:)man Lorealio patinka,veidukas kaip persikiukas,tik gerai paskirstau sukamaisiais judesiais  wub.gif

agha, kosmadoj 60 lt smile.gif Bet em.. W5 šviesoka unsure.gif pažiūrejau tai ten visos kurios buvo man tamsios. O aš dabar net nesu visai balta blush2.gif Jau įdegio spalvos tai man tikrai nereik blush2.gif
O gal žinot koks nr skaitosi šviesiausias turėtų būti, nes kolkas nepavyko pirmo užtikti ir šiaip berods ne visus žiūrėjau..
jaučiu nieko čia man su ta pudra nesigaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 07 28, 16:03)
Kol pati nepabandysi-nesuzinosi....man BE nepakeiciama  wub.gif  mano oda taip pat riebi,bet naudojant sita pudra jos bukle akivaizdziai pagerejo  thumbup.gif

ko gero, kiek zmoniu, tiek odu, tiek nuomoniu g.gif reikes paciai isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien pagaliau atkeliavo EM nemokami meginukai thumbup.gif pudru dar nebandziau (jauciu tik savaitgaly isbandysiu), o va skaistalus tai iskart pabandziau.. ir labai dziaugiuos, kad issirinkau ta pacia tamsiausia skaistalu spalva (wake up call) thumbup.gif labai grazi spalva gyvai bigsmile.gif kaip as vadinu - vysnia is kompoto biggrin.gif tik blizganti..
o meginukai, tai sakyciau visai dideli.. nesitikejau.. maniau mazesni bus.. skaistalu man uzteks labai ilgam thumbup.gif
maskuotoja emiau pearl mint, kaip maskuoja raudoni dar nezinau, bet labai jau blizga doh.gif
pudras emiau semi mat, tai bus kaip tik.. spalvos irgi visos kurias emiau super thumbup.gif
Atsakyti
kas per EM kosmetika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 29, 20:51)
kas per EM kosmetika? g.gif

Everyday Minerals.. na cia ir buvo kalbama apie ja, ne tik apie BE..
BE turiu, bet man tas blizgejimas nepatinka, tai is EM emiau neblizgancias.. idomu bus palyginti ir BE ir EM mineralines pudras
Atsakyti