QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 15:14)
Ji į rudumą,bet aš kai labai balta ji man labiau į geltonumą,bet visvien Dabar pradėjau naudot EM,tai negaliu atsidžiaugt
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 13:14)
turiu ja,nepasakyciau kad gelsva,man tieisog atrodo silto atspalvio,nes pvz fair visai neturi siltumo
QUOTE(pepė @ 2008 11 22, 21:36)
turiu ja,nepasakyciau kad gelsva,man tieisog atrodo silto atspalvio,nes pvz fair visai neturi siltumo
Fair irgi turiu,spalva porcelianine
O man gilus liudesys- parsisiunciau per tarpininkes visa rinkini is Sephoros- krempudra, maskuotojas, paakiu sviesintojas, pudra, sepeteliai- susigundziau kaina- uz 60 USD viskas, ir va- spalva idealiai pataikiau, bet pasirodo, alergiska siai kosmetikai. veidas dar pakenciamai- bet tik akiu zonos link- ir po kokiu 10 min pradeda persteti akis ir oda aplink ja, demem tik nueina . bandziau dar EM- gerai, kad sveikas protas nugalejo ir tik meginukus uzsiakiau, ir seseliu pabandymui- tas pats rezultatas
QUOTE(ravesa @ 2008 11 24, 15:54)
O man gilus liudesys- parsisiunciau per tarpininkes visa rinkini is Sephoros- krempudra, maskuotojas, paakiu sviesintojas, pudra, sepeteliai- susigundziau kaina- uz 60 USD viskas, ir va- spalva idealiai pataikiau, bet pasirodo, alergiska siai kosmetikai. veidas dar pakenciamai- bet tik akiu zonos link- ir po kokiu 10 min pradeda persteti akis ir oda aplink ja, demem tik nueina . bandziau dar EM- gerai, kad sveikas protas nugalejo ir tik meginukus uzsiakiau, ir seseliu pabandymui- tas pats rezultatas
neliudek, pabandyk nunesti i SM isparduotuve
Patarkit prasau kaip skalbti kabuki sepeteli pudrai ir kaip daznai reikia ta procedura atlikti?
QUOTE(aige @ 2008 11 18, 19:58)
Sveikos, ar bandet mineraline ELF kosmetika? Ar verta demesio?
As turiu rinkinuka seseliu, esu be galo laiminga, superinis gaminys, tik gaila,kad tarpininkes nesiuncia, nes neapsimoka joms, nes kaina usa ju maza
Isilaiko visa diena, nesubega Lygtais dar parduoda Runa.
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 22, 22:30)
Fair irgi turiu,spalva porcelianine
na nera porcialianine, ji rusvai/gelsva, mano akim galetu buti sviesesne, EM sviesios spalvos sviesesnes, tik pati pudra uz BE man maziau patiko...
As turiu BE Fair, nu tikrai ne gelsva
kuri yra sviesesne Bare Escentuals pudra: Medium ar Medium Beige? Nes vienur radau vienaip parasyta, kitur - kitaip, tad visiskai susipainiojau
QUOTE(Azazella @ 2008 11 25, 11:29)
Patarkit prasau kaip skalbti kabuki sepeteli pudrai ir kaip daznai reikia ta procedura atlikti?
As skalbiu su paprastu plauku sampunu, tada papurtau ir isdziuna jis naturaliai - kaip plaukai
o plaunu, kai matai, kad jau apsineses - gaunasi karta per keleta men,