Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

o gal kas ta 6numeri bandet?kaip ant veido atrodo,koks atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 15:14)
Panos, ar Fairly Light turi geltona atspalvi? 4u.gif
user posted image

Ji į rudumą,bet aš kai labai balta ji man labiau į geltonumą,bet visvien thumbup.gif Dabar pradėjau naudot EM,tai negaliu atsidžiaugt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 13:14)
Panos, ar Fairly Light turi geltona atspalvi? 4u.gif
user posted image

turiu ja,nepasakyciau kad gelsva,man tieisog atrodo silto atspalvio,nes pvz fair visai neturi siltumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 11 22, 21:36)
turiu ja,nepasakyciau kad gelsva,man tieisog atrodo silto atspalvio,nes pvz fair visai neturi siltumo schmoll.gif

Fair irgi turiu,spalva porcelianine unsure.gif
Atsakyti
O man gilus liudesys- parsisiunciau per tarpininkes visa rinkini is Sephoros- krempudra, maskuotojas, paakiu sviesintojas, pudra, sepeteliai- susigundziau kaina- uz 60 USD viskas, ir va- spalva idealiai pataikiau, bet pasirodo, alergiska siai kosmetikai. veidas dar pakenciamai- bet tik akiu zonos link- ir po kokiu 10 min pradeda persteti akis ir oda aplink ja, demem tik nueina sad.gif. bandziau dar EM- gerai, kad sveikas protas nugalejo ir tik meginukus uzsiakiau, ir seseliu pabandymui- tas pats rezultatas sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ravesa: 24 lapkričio 2008 - 14:59
QUOTE(ravesa @ 2008 11 24, 15:54)
O man gilus liudesys- parsisiunciau per tarpininkes visa rinkini is Sephoros- krempudra, maskuotojas, paakiu sviesintojas, pudra, sepeteliai- susigundziau kaina- uz 60 USD viskas, ir va- spalva idealiai pataikiau, bet pasirodo, alergiska siai kosmetikai. veidas dar pakenciamai- bet tik akiu zonos link- ir po kokiu 10 min pradeda persteti akis ir oda aplink ja, demem tik nueina sad.gif. bandziau dar EM- gerai, kad sveikas protas nugalejo ir tik meginukus uzsiakiau, ir seseliu pabandymui- tas pats rezultatas sad.gif
user posted image

neliudek, pabandyk nunesti i SM isparduotuve 4u.gif
Atsakyti
Patarkit prasau kaip skalbti kabuki sepeteli pudrai ir kaip daznai reikia ta procedura atlikti?
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 11 18, 19:58)
Sveikos, ar bandet mineraline ELF kosmetika? Ar verta demesio?

As turiu rinkinuka seseliu, esu be galo laiminga, superinis gaminys, tik gaila,kad tarpininkes nesiuncia, nes neapsimoka joms, nes kaina usa ju maza 4u.gif
Isilaiko visa diena, nesubega bigsmile.gif Lygtais dar parduoda Runa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 22, 22:30)
Fair irgi turiu,spalva porcelianine unsure.gif

na nera porcialianine, ji rusvai/gelsva, mano akim galetu buti sviesesne, EM sviesios spalvos sviesesnes, tik pati pudra uz BE man maziau patiko...
Atsakyti
As turiu BE Fair, nu tikrai ne gelsva schmoll.gif
Atsakyti
kuri yra sviesesne Bare Escentuals pudra: Medium ar Medium Beige? g.gif Nes vienur radau vienaip parasyta, kitur - kitaip, tad visiskai susipainiojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 11 25, 11:29)
Patarkit prasau kaip skalbti kabuki sepeteli pudrai ir kaip daznai reikia ta procedura atlikti?

As skalbiu su paprastu plauku sampunu, tada papurtau ir isdziuna jis naturaliai - kaip plaukai biggrin.gif
o plaunu, kai matai, kad jau apsineses - gaunasi karta per keleta men, smile.gif
Atsakyti