Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Olivia* @ 2008 11 15, 23:11)

aciu uz patarima, si ir imsiu nr. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar bandet mineraline ELF kosmetika? Ar verta demesio?
Atsakyti
Panos, ar Fairly Light turi geltona atspalvi? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,kuom skiriasi lorealio mineralines pudros,kur ant dangtelio sepetukas,numeracija?yra w5 ir D5 meginukai su raide D,pati pudra su raide W,O MEGINUKU NERA,dar norejau paklaust ar 5numeris sviesesnis uz 6?norejau nusipritk vakar ,bet nesupratau nei spalvu nei numeriu
Atsakyti
turiu loreal mineraline pudra W5, siaip mano riebiai odytei ji visai patinka,tik spalvyte siek tiek per tamsi. man atrodo,kad 5 numeriukas butu sviesesnis. nes sprendziant pagal kitas pudras, tai kuo didesnis skaiciukas,tuo tamsesne pudros spalva yra.
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 20, 12:14)
Panos, ar Fairly Light turi geltona atspalvi? 4u.gif
user posted image

neturi, light turi, ji vos vos tamsesne
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2008 11 20, 21:36)
turiu loreal mineraline pudra W5, siaip mano riebiai odytei ji visai patinka,tik spalvyte siek tiek per tamsi. man atrodo,kad 5 numeriukas butu sviesesnis. nes sprendziant pagal kitas pudras, tai kuo didesnis skaiciukas,tuo tamsesne pudros spalva yra.

o ta spalva w5,i ruda atspalvi nesa,neduoda i ryzuma,geltonuma?nes per bonkutes,niekaip nesupratau,pagal vertima,turetu but i geltonuma,o man reik i ruduma,mano oda labai balta
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 20, 22:08)
neturi, light turi, ji vos vos tamsesne

O as manau, kad turi, nes aiskiai parasyta:
Fairly Light (porcelain to light skin/ golden undertones) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 21 lapkričio 2008 - 09:38
QUOTE(Blond @ 2008 11 21, 10:38)

kaip tik parasyta :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 21 lapkričio 2008 - 09:52
g.gif

http://www.sephora.c...m...7&id=P61003

O cia prie "products" parasyta kad turi gelsva atspalvi g.gif
Kiek pamenu, kai pirkau BE, temoj merginos rase, kad gelsvo atspalvio neturi tik Fair ir Medium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 21, 08:48)
o ta spalva w5,i ruda atspalvi nesa,neduoda i ryzuma,geltonuma?nes per bonkutes,niekaip nesupratau,pagal vertima,turetu but i geltonuma,o man reik i ruduma,mano oda labai balta

as irgi esu balta,bet kad lyg ir rudas veidas, ne geltonas g.gif man asmeniskai ji thumbup.gif bent jau kol kas ax.gif
Atsakyti
Na as turiu sita spalva,
galiu tikrai pasakyti, kad jokio gelsvo atspalvio neaptikau...Oda porcelianine tampa. siaip nesiulyciau tokios sviesios imti net jeigu tavo oda sviesi.... man su ja pasipudravus daznai sako, kad as isblyskus smile.gif

QUOTE(Blond @ 2008 11 21, 10:38)

Atsakyti