O gal kas bande mineralini concealer'i is Artdeco? Kazkaip gundausi pirkt, noreciau suzinot, ar gerai jis maskuoja...Artdeco tinklapy yra 3 atspalviai, o Kosmadoj tik 2 (sviesiausias ir tamsiausias). Gal kas mate, kur yra visi 3 atspalviai?
QUOTE(jadzka @ 2008 11 07, 09:44)
Nu man su start to finish tai pakankamai neblogai laikosi... Dar lapelių turiu blizgesiui nuimti. Bet vis tiek pastebėjau, kad kremo reguliuojančio blizgesį vis tiek reikia.
Man irgi visada buvo T zonos riebumo problema, o skruostai ir kakta sausedavo...Galvojau gal mineralke pades, bet visvien islysdavo, kol atradau viena dalyka... Brangiosios, jokie meterotai, mineralkes ir krempudros jusu T zonos nesureaguliuos... Reikia gydyti oda kremais, kad susireguliuotu odos riebalu pusiausvyra.... As naudoju ROC kremas ir ka as bedeciau ir galiu isvis nieko nedeti, jokio riebalo mano T zonoj nebera, o veidas graziai padrekintas Cia galvoju gal ta patirtis kazkam bus naudinga
QUOTE(kolegija @ 2008 11 14, 14:49)
Man irgi visada buvo T zonos riebumo problema, o skruostai ir kakta sausedavo...Galvojau gal mineralke pades, bet visvien islysdavo, kol atradau viena dalyka... Brangiosios, jokie meterotai, mineralkes ir krempudros jusu T zonos nesureaguliuos... Reikia gydyti oda kremais, kad susireguliuotu odos riebalu pusiausvyra.... As naudoju ROC kremas ir ka as bedeciau ir galiu isvis nieko nedeti, jokio riebalo mano T zonoj nebera, o veidas graziai padrekintas Cia galvoju gal ta patirtis kazkam bus naudinga
o kaip tas kremas vadinasi tiksliai?
[quote=kolegija,2008 11 14, 15:00]
ROC HYDRA+
Ju yra visokiu rusiu, bet reikia imti misriai, net jei atrodo, kad oda sausa, nes tik taip T zona susitvarkysit.
aciu! reikes nusipirkt! butent kenciu nuo T zonos, tai turetu tikt...
ROC HYDRA+
Ju yra visokiu rusiu, bet reikia imti misriai, net jei atrodo, kad oda sausa, nes tik taip T zona susitvarkysit.
aciu! reikes nusipirkt! butent kenciu nuo T zonos, tai turetu tikt...
QUOTE(pucukelis @ 2008 11 14, 11:38)
O gal kas bande mineralini concealer'i is Artdeco?
As turiu,gerai maskuoja..galima tiesiai ant spuogeliu tept, be riebalu gi.As pirkau iskarto rinkinuka,sepetelis ir maskuoklis nr. 1
QUOTE(kolegija @ 2008 11 14, 15:49)
as Vichy krema tam dalykui isigijau
Man tai
gal galetumet patarti koki numeriuka reiktu rinktis artdeco mineralines pudros, jei BE puikiai tinka fairly light atspalvis? nuejus i parduotuve iskart zinociau i kuria spalva atkreipti demesi
QUOTE(kolegija @ 2008 11 14, 14:49)
Tai kad mieloji mūsų, žinom mes apie tuos kremukus turėjau ir ROC ir Avene, ir iš prof priemonių, bet išlenda man tas blizgesys ir tiek. Aišku nedaug, kartą per dieną (po pietų) sugeriu lapeliu tuos riebalus, iš atnaujinu makiažą praeieidama šepetuku. Greitai ir gerai.
QUOTE(lambie @ 2008 11 15, 00:04)
gal galetumet patarti koki numeriuka reiktu rinktis artdeco mineralines pudros, jei BE puikiai tinka fairly light atspalvis? nuejus i parduotuve iskart zinociau i kuria spalva atkreipti demesi
Jamk # 4